Ekrandan Haberler - 10-16 Aralık 2018 - Beklenen Kral

17 Aralık 2018 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 10-16 Aralık 2018


Haber Başlıkları
- Ağlama Anne (Final kararı)
- Mehmetçik Kutlu Zafer (Final kararı)
- Muhteşem İkili (Kadroda yeni bir isim)
- Arka Sokaklar (Kadroda yeni bir isim)
- Diriliş Ertuğrul (Kadroda yeni bir isim)
- Yasak Elma (Kadroda yeni bir isim)
- Halka (İlk tanıtımı yayınlandı)
- Nöbet (Kadroda yeni bir isim)
- Verda (Olası kanal değişikliği)
- Sıfır Bir (5. Sezonu ne zaman?)
- The Protector (Birinci sezonuyla yayında)
- Yanımda Kal (Vizyona giriyor)
- Börü (Ana Fragmanı yayınlandı)
- Soylar (Yeniden)
- Survivor 2019 (Ne zaman başlıyor?)

---

Ağlama Anne - atv

Başrollerinde Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz'ın yer aldığı en son 11. bölümüyle ekrana gelen Ağlama Anne, çok da düşük reyting oranları almadığı halde 13. bölümüyle ekran macerasını noktalamaya hazırlanıyor. 

---

Mehmetçik Kutlu Zafer - TRT 1

Başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun ve İsmail Ege Şaşmaz'ın yer aldığı en son 26. bölümüyle ekrana gelen Mehmetçik Kutlu Zafer, Medyatava haberine göre 34. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak. Tabi genelde final haberlerini bir iki hafta önceden alırdık, iki ay önceden almak şaşırtmadı diyemem.

---



Muhteşem İkili - Kanal D

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel'in yer aldığı Muhteşem İkili kadrosuna Şive Şenözen dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Arka Sokaklar - Kanal D

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın yer aldığı Arka Sokaklar kadrosuna Demet Gül dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Diriliş Ertuğrul - TRT 1

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Hande Soral'ın yer aldığı Diriliş Ertuğrul kadrosuna, diziye daha önce veda eden Didem Balçın yeniden dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Yasak Elma - FOX

Başrollerinde Sevda Erginci, Onur Tuna, Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece'nin yer aldığı Yasak Elma kadrosuna Tolga Sala dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Halka - TRT 1


Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Ahmet Mümtaz Taylan ve Nazan Kesal'ın yer aldığı Halka'dan ilk tanıtım geçtiğimiz günlerde geldi. Kısa ama merak uyandırıcı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

---

Nöbet - Show TV

Başrollerinde Yurdaer Okur, Saygın Soysal, Deniz Bolışık, İbrahim Kendirci, Kaan Sevi, Tuncay Beyazıt ve Kürşat Alnıaçık'ın yer aldığı Nöbet kadrosuna, İpek Karapınar dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Verda - 

Başrollerinde Kutsi, Mine Tugay ve Hale Soygazi'nin yer aldığı, çekimlerine yakın zamanda başlanan Verda'nın atv ile yapım arasında yaşanan anlaşmazlık sonrası şimdilik kanalsız kaldığı ve bu süreçte de çekimlerin durduğu iddia edilmekte. Bakalım neler duyacağız daha dizi hakkında.

---

Sıfır Bir - BluTV

BluTV'nin fenomen yapımlarından Sıfır Bir'in 5. Sezonu, 23 Ocak itibariyle yayında olacak.

---

The Protector - Netflix

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü ve Ayça Ayşin Turan'ın yer aldığı The Protector (Hakan: Muhafız) ilk sezon tüm bölümleriyle (10) Netflix'deki yerini aldı. Çekimleri tamamlanan ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağı ise şimdilik büyük bir sır.

---

Yanımda Kal


Başrollerinde Meriç Aral ve Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı Yanımda Kal, 21 Aralık Cuma vizyondaki yerini alıyor. Bol şans ve gişeler.

---

Börü


Başrollerinde Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Mesut Akusta, Emir Benderlioğlu, Murat Arkın, Can Nergis ve Ahmet Pınar'ın yer aldığı Börü'den Ana Fragman geçtiğimiz günlerde geldi. Film, 28 Aralık Cuma vizyondaki yerini almaya hazırlanıyor.

---

Soylar - BBC EARTH

BBC EARTH'ün ilgi çeken belgesellerinden Soylar, 17 Aralık'tan itibaren pazartesiden cumaya 21:00'de tekrar bölümleriyle yeniden ekrana gelecek. 

---

Survivor 2019 - tv8

Bu sezon Türkiye Yunanistan formatında ekrana gelecek Survivor 2019, Acun Ilıcalı'nın açıklamasına göre şubat ayının ikinci haftasında Dominik'ten yayınlanmaya başlanacak. 

---

Beklenen Kral

1 yorum :

  1. Seyrettiğim bir program değil ama Survivor'da kamera arkasında alınan bir takım kararların sonucu etkilediğini duymuştum. Türkiye Yunanistan gibi hassas bir konuda nasıl davranacaklar acaba?

    YanıtlaSil