Ekrandan Haberler - 17-23 Aralık 2018 - Beklenen Kral

24 Aralık 2018 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 17-23 Aralık 2018


Haber Başlıkları
- Ağlama Anne (Final)
- Beni Affet (Final)
- Erkenci Kuş (Kadroda yeni bir isim)
- Kadın (Kadroda yeni bir isim)
- Arka Sokaklar (Kadroda iki yeni isim)
- Diriliş Ertuğrul (Kadroda yeni bir isim)
- Gülperi (Kadroda yeni bir isim)
- Mehmetçik Kutlu Zafer (Gün değişikliği)
- Muhteşem İkili (En çok konuşulan ikinci dizi)
- Halka (İkinci tanıtım geldi)
- Kardeş Çocukları (İlk tanıtım geldi)
- Tek Yürek (İlk tanıtım geldi)
- Vuslat (İlk tanıtım geldi)
- Vurgun (İlk kareler geldi)
- Nöbet (Okuma provaları yapıldı)
- Suits (Yönetmeni belli oldu)
- Söz ve Kızım yayınlarından sonra sadece BluTV'de
- Dizilere yeni yılda üç hafta ara
- Türkiye'de en çok hangi yabancı diziler izleniyor?
- Serenay Sarıkaya Alice oluyor
- Yanımda Kal (Vizyonda)
- Börü (Vizyona giriyor)
- Bir Aşk İki Hayat (İlk kareler geldi)
- O Ses Türkiye (Haftada dört gün)
- MasterChef Türkiye (Birinci belli oldu)

---

Ağlama Anne - atv

Başrollerinde Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz'ın yer aldığı Ağlama Anne, 30 Aralık Pazar günü yayınlanacak 13. bölümüyle ekran macerasını noktalıyor. Tüm ekibin eline, emeğine sağlık.

---

Beni Affet - Star TV

Başrollerinde Şeyma Korkmaz, Tolga Akman, Ceren Yalazoğlu, İlkay Kayku ve Okan Şenozan'ın yer aldığı günlük dizi Beni Affet, 28 Aralık Cuma 1477. bölümüyle ekran macerasını noktalıyor. Tüm ekibin eline, emeğine sağlık.

---

Erkenci Kuş - Star TV

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman'ın yer aldığı, salı gününe taşınacağı iddiası yapımcısı Faruk Turgut tarafından yalanlanan Erkenci Kuş kadrosuna, Dilek Serbest dahil oldu. Hoş gelmiş.

---



Kadın - FOX

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Feyyaz Duman'ın yer aldığı Kadın kadrosuna, Medyatava haberine göre Ahmet Rıfat Şungar dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Arka Sokaklar - Kanal D

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın yer aldığı, 500 bölümü devirerek büyük bir başarıya imza atan Arka Sokaklar kadrosuna, Elvin Aydoğdu ve Osman Albayrak dahil oldular. Hoş gelmişler.

---

Diriliş Ertuğrul - TRT 1

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Hande Soral'ın yer aldığı Diriliş Ertuğrul kadrosuna Öykü Çelik dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Gülperi - Show TV

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in yer aldığı Gülperi kadrosuna Erkan Bektaş dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Mehmetçik Kutlu Zafer - TRT 1

Başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun ve İsmail Ege Şaşmaz'ın yer aldığı Mehmetçik Kutlu Zafer, 27 Aralık itibariyle finalini yapacağı zamana kadar perşembe günleri ekrana gelecek. 

---

Muhteşem İkili - Kanal D

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel'in yer aldığı Muhteşem İkili, uluslararası televizyon iletişim platformu The Wit verilerine göre kasım ayında dünyada en çok konuşulan diziler listesinde ikinci oldu. Dizi, ayrıca listeye giren tek Türk dizisiydi.

---

Halka - TRT 1


Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Ahmet Mümtaz Taylan ve Nazan Kesal'ın yer aldığı Halka'dan ikinci tanıtım geldi. Oldukça başarılı bulduğumu içtenlikle söyleyebilirim.

---

Kardeş Çocukları - Star TV


Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Afra Saraçoğlu ve Furkan Andıç'ın yer aldığı Kardeş Çocukları'ndan ilk tanıtım geçtiğimiz günlerde geldi. Tanıtım özellikle TOTAL izleyicisi için biçilmiş kaftan olmuş. Hikâyesine pas atması açısından da oldukça başarılı buldum.

---

Tek Yürek - TRT 1


Başrollerinde Tayanç Ayaydın, Hilmi Cem İntepe, Anıl Tetik ve Eslem Akar'ın yer aldığı Tek Yürek'ten ilk tanıtım geçtiğimiz günlerde geldi. Ne vadettiğini göstermesi açısından tanıtımı başarılı buldum. Ama oturup izletecek kadar da çekmedi açıkçası. Sonraki tanıtımlara kısmet.

---

Vuslat - TRT 1


Başrollerinde Kadir Doğulu ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Vuslat'tan ilk tanıtım geçtiğimiz günlerde geldi. Tanıtımla daha çok hangi dünyanın seyirciye vadedildiği gösterilmek istenmiş. Sevecek büyük bir kitle bulmakta zorlanacağını sanmıyorum.

---

Vurgun - FOX


Başrollerinde Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya'nın yer aldığı Vurgun'dan ilk görseller paylaşıldı.

---

Nöbet - Show TV


Başrollerinde Yurdaer Okur, Saygın Soysal, Deniz Bolışık, İbrahim Kendirci, Kaan Sevi, İpek Karapınar, Tuncay Beyazıt ve Kürşat Alnıaçık'ın yer aldığı Nöbet'in okuma provası gerçekleştirildi. 

---

Suits - FOX

Amerikan hukuk draması Suits'in Türkiye'ye uyarlanacağını uzun süredir biliyoruz. Medyatava haberine göreyse henüz kadrosu belli olmayan dizinin yönetmeni, Cem Karcı oldu.

---

Söz ve Kızım dizileri yayınlarından sonra yalnızca BluTV'de

Yeni bölümlerinin ardından YouTube ve tv8 üzerinden izlenebilen Söz ve Kızım, bundan böyle yeni bölümleri ardından yalnızca BluTV üzerinden izlenebilecek. Bu geçtiğimiz hafta boyunca çok iyi bir şeymiş gibi pr yapılarak duyuruldu ancak, son kullanıcı için bedava izleyebildiği bölümleri artık sadece paralı izleyebilecek olmanın nesi övünülecek bir şey anlayabilmiş değilim.

---

Dizilere yeni yılda üç hafta ara

Biliyorsunuz şimdiye kadar yılbaşı haftalarında kanallar dizilerinin yeni bölümlerini yayınlamaz, bir haftalık ara verirdi. Bu yıl ise bu ara tam üç hafta olacak. TRT 1 haricindeki kanallar yeni yılda önlerini nasıl göreceklerini bilemediklerinden, bu süreçte reklamverenlerle sıkı pazarlıklar yapacaklar belli ki. Amerika'nın noel arası yerine bir gün dizi süreleri ve çalışma koşullarını da örnek alırlar umuyorum.

---

Türkiye'de en çok hangi yabancı diziler izleniyor?

Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu geçtiğimiz günlerde köşesinde, medya üzerine araştırmalar yapan Parrot Analyticks'in Türkiye'de en çok izlenen yabancı diziler araştırmasının ilk beşini yayınladı. Buna göre;

 *Black Mirror - 3 milyon 180 bin 789,
 *Stranger Things - 3 milyon 82 bin 343,
 *Sense 8 - 2 milyon 700 bin 550,
 *Narcos - 2 milyon 631 bin 222,
 *La Casa del Papel - 2 milyon 545 bin 850 izlenme ile listenin ilk beş sırasında yer bulmuş.

---

Serenay Sarıkaya Alice oluyor

1865 yılında Lewis Carroll tarafından yazılan ve bugüne kadar 174 dile çevrilen kurgu roman Alice Harikalar Diyarında, çağdaş bir uyarlama ile sahneleniyor. Beyhan Murpy'in prodüksiyonunu üstleneceği müzikalin başrolünde yer alacak isimse Serenay Sarıkaya oldu. Tebrikler, başarılar.

---

Yanımda Kal 

Başrollerinde Meriç Aral ve Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı Yanımda Kal, 21 Aralık Cuma vizyondaki yerini aldı. Bol şans ve gişeler.

---

Börü


Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Özge Gürel, Ahmet Pınar, Zafer Algöz, Can Nergis ve Mesut Akusta'nın yer aldığı Börü, 28 Aralık Cuma vizyondaki yerini alıyor. Bol şans ve gişeler.

---

Bir Aşk İki Hayat


Başrollerinde Bergüzar Korel ve Engin Akyürek'in yer aldığı Bir Aşk İki Hayat'tan ilk görseller geçtiğimiz günlerde servis edildi. Film, Mart 2019'da vizyondaki yerini almaya hazırlanıyor.

---

O Ses Türkiye - tv8

Düelloların başlamasına az bir süre kala O Ses Türkiye, cumartesi - pazar günlerine ilaveten artık pazartesi ve salı günleri de haftada dört gün ekrana gelecek.

---

MasterChef Türkiye - tv8

Kerem Giritlioğlu ve Uğur Kardaş'ın final heyecanı sonunda, yarışın kazananı beni şaşırtmadığı üzere Uğur Kardaş oldu. Şaşırtmadığı üzere demem, başarılı bulduğumdan değil; not düşmek isterim. Elbette tebrikler.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder