Ekrandan Haberler - 24-30 Aralık 2018 - Beklenen Kral

31 Aralık 2018 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 24-30 Aralık 2018


Haber Başlıkları
- Şahin Tepesi (Final yaptı)
- Ege'nin Hamsisi (Final)
- Bizim Hikaye (Kadroda bir ayrılık)
- Erkenci Kuş (Kadroda yeni bir isim)
- Diriliş Ertuğrul (Kadroda yeni bir isim)
- Kalk Gidelim (Kadroda eski/yeni isim)
- Sıfır Bir (5.Sezon tanıtımı geldi)
- Vuslat (Başlama tarihi)
- Halka (Başlama tarihi)
- Kardeş Çocukları (İkinci tanıtım geldi)
- Tek Yürek (Senarist değişikliği)
- Masal Çiçeği (Başrolleri belli oldu)
- Vurgun (Kadroda yeni bir isim)
- Hercai (Kadın başrol belli oldu)
- RTÜK'ten FOX ve Halk TV'ye yayın durdurma
- Woman TV yayın hayatına başladı
- GQ Men Of The Year 2018 kazananları belli oldu
- Börü (Vizyonda)
- Yanımda Kal (Dağıtımcısından büyük ayıp)
- Organize İşler 2: Sazan Sarmalı (Vizyonu ertelendi)
- Karakomik Filmler (İlk fragman geldi)
- Hadi Be Oğlum (TV'de)
- Gerçeğin Peşinde (Final yaptı)
- Refika ile Öze Dönüş (Başlama tarihi)
- YILBAŞI EKRANINDA NELER VAR?

---

Şahin Tepesi - atv

Başrollerinde Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Boran Kuzum ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı Şahin Tepesi, düşük izlenme oranları sebebiyle kanal tarafından ani bir kararla yayından kaldırıldı. Şunu kabul etmek gerekiyor ki, ne atmosferi ne de hikâyesi atv için uygun değildi. Star TV'nin son anda diziyi almaktan vazgeçmesi sonrası, atv ile anlaşılması biraz 'bile bile lades' oldu. Tüm ekibin eline, emeğine sağlık.

---

Ege'nin Hamsisi - TRT 1

Başrollerinde İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu ve Bestemsu Özdemir'in yer aldığı Ege'nin Hamsisi, 31 Aralık Pazartesi ekrana gelecek 23. bölümüyle ekran macerasını noktalıyor. Tüm ekibin eline, emeğine sağlık.

---

Bizim Hikaye - FOX

Başrollerinde Hazal Kaya ve Burak Deniz'in yer aldığı Bizim Hikaye'ye üç haftalık ara öncesi yayınlanan son bölümüyle Nesrin Cavadzade veda etti. Emeklerine sağlık.

---

Erkenci Kuş - Star TV

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman'ın yer aldığı Erkenci Kuş kadrosuna, İpek Tenolcay dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Diriliş Ertuğrul - TRT 1

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Hande Soral'ın yer aldığı Diriliş Ertuğrul kadrosuna Uğur Karabulut dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Kalk Gidelim - TRT 1

Başrollerinde Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Erkan Sever ve Mehtap Bayri'nin yer aldığı Kalk Gidelim kadrosuna, daha önce kadrodan ayrılan Onur Seyit Yaran yeniden dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Sıfır Bir - BluTV


Başrollerinde Savaş Satış, Cihangir Ceylan, Özgür Meriç ve Burak Şahin'in yer aldığı Sıfır Bir'den 5. Sezon tanıtımı geldi.



---

Vuslat - TRT 1


Başrollerinde Kadir Doğulu ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Vuslat, 7 Ocak Pazartesi ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. 

---

Halka - TRT 1


Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Ahmet Mümtaz Taylan ve Nazan Kesal'ın yer aldığı Halka, 15 Ocak Salı ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor.

---

Kardeş Çocukları - Star TV


Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Afra Saraçoğlu ve Furkan Andıç'ın yer aldığı Kardeş Çocukları'ndan ikinci tanıtım geldi.

---

Tek Yürek - TRT 1

Başrollerinde Vildan Atasever, Tayanç Ayaydın, Hilmi Cem İntepe, Anıl Tetik ve Eslem Akar'ın yer aldığı Tek Yürek'in Meriç Demiray, Banu Tezcan ve Elif Asılkefeli oluşan senaryo ekibi, Medyatava haberine göre ikinci bölüm itibariyle yerini Özge Efendioğlu ve ekibine bırakıyor. Emeklere sağlık, kolaylıklar.

---

Masal Çiçeği - Kanal D

Kadrosunda ilk olarak Uğur Yücel ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun kesinleştiği Masal Çiçeği'nin başrolleri, Medyatava haberine göre Hande Doğandemir ve Engin Öztürk oldular. İki oyuncuyu da oldukça başarılı buluyorum. Bakalım ekran uyumları nasıl olacak.

---

Vurgun - FOX

Başrollerinde Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya'nın yer aldığı Vurgun kadrosuna Rüveyda Öksüz dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Hercai - atv

Mia Yapım'ın atv için hazırlıklarını sürdürdüğü Hercai'nin kadın başrolü, Ebru Şahin oldu. Bakalım kendisinin partneri kim olacak.

---

RTÜK'ten FOX ve Halk TV'ye yayın durdurma

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'in hoşa gitmeyen açıklamaları nedeniyle Halk TV'ye 5 (beş), Fatih Portakal'ın haber bülteni sırasında söylediği, yine Cumhurbaşkanının hoşuna gitmeyen sözleri için ise FOX'a 3 (üç) yayın durdurma cezası verdi. 

---

Woman TV yayın hayatına başladı

'Türkiye'nin tek kadın televizyon kanalı' olma unvanına sahip olan Woman TV yayın hayatına başladı. Kanalın genel müdürlüğünü bir süre önce CNN Türk Haber Koordinatörlüğü görevinden ayrılan gazeteci Ali Güven yaparken, Genel yayın yönetmenliğini Ahu Özyurt, Yayın içerik koordinatörlüğünü gazeteci, program ve belgesel yapımcısı Gülnur Yeşilbaş Kayaoğlu, program müdürlüğünü ise Orhan Emek üstlenmekte. Woman TV yayınları, D-Smart 53. kanal ve Türksat 4A 12034 frekansından izleyiciye ulaşıyor. Ayrıca, internet üzerinden wmtv.com.tr adresinden de canlı olarak izlenebilmekte. 

---

GQ Men Of The Year 2018 kazananları belli oldu

Bu yıl yedincisi düzenlenen, GQ Men Of The Year Ödül Töreni kazananları belli oldu.

 *Yılın Uluslararası Star'ı: Pedro Alonso
 *Yılın Oyuncusu: Aras Bulut İynemli
 *Yılın İkonu: Timuçin Esen
 *Yılın Sporcusu: Fernando Muslera
 *Yılın Kadını: Demet Evgar
 *Türk Sinemasına Destek Ödülü: Organize İşler 2: Sazan Sarmalı
 *Yılın Yükselen Oyuncusu: Can Yaman
 *Yılın Yönetmeni: Tolga Karaçelik
 *Yılın Şefi: Somer Sivrioğlu
 *Yılın DJ'i: Oceanvs Orientails / Şafak Özkütle
 *Yılın İlham Veren Adamı: Hüsamettin Koçan
 *Yılın Komedyeni: Enis Arıkan
 *Yılın Sanat Adamı: Refik Anadol
 *Yılın Stil Sahibi Adamı: Murat Tamgüç
 *Onur Ödülü: Ara Güler

---

Börü


Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Murat Arkın, Can Nergis, Ahmet Pınar, Özge Gürel ve Mesut Akusta'nın yer aldığı Börü, 7 Aralık Cuma itibariyle vizyondaki yerini aldı.

---

Yanımda Kal

Başrollerinde Meriç Aral ve Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı Yanımda Kal'a, dağıtıcımcısı Mars Grup'tan büyük ayıp... Filmin vizyona girmesi ardından ülkenin çeşitli illerinde de turneler yaparak seyircisiyle buluşan başroller, Mars Grubu'nun keyfe keder vizyon politikası ve gösterim saatleri sebebiyle turneyi yarıda bırakmak zorunda kaldı. Tabii bu durum karşısında yapım şirketinden de açıklama gecikmedi. Söz konusu açıklamada;

"Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Meriç Aral’ın rol aldıkları 21 Aralık Cuma günü vizyona giren Yanımda Kal isimli filmimizin Türkiye turnesi kapsamında yapmayı planladığımız ve duyurduğumuz İzmit, Trabzon, Samsun, İzmir ve Sakarya galalarını iptal etmek zorunda kaldığımızı üzülerek bildiriyoruz.

Dağıtımı Mars Grubu tarafından gerçekleştirilen filmimizle ilgili olarak filmimiz vizyona girdiği tarihten itibaren dağıtımcı firmayla ciddi problemler yaşamaktayız. Filmimiz 153 noktada vizyona girmesine rağmen seans saatleri ya en geç ya da en erken saatlere ayarlanmış olup, gala düzenlediğimiz şehirlerde gala saatinde seansımızın olmadığı gerçeğiyle karşılaşmaktan dolayı derin bir üzüntü duymaktayız. Bu anlamda film vizyona girdiği günden itibaren merakla bekleyen oyuncularımızın sevenleri de konuyla ilgili düşüncelerini sosyal medya hesaplarından dile getirmişlerdir. Ve son olarak bugün itibariyle görüyoruz ki filmimiz ilgi görmesine rağmen Türkiye genelinde 5 sinemaya indirilmiş. Büyük bir emek verilerek çekilen bir sinema filmine karşı vizyona girdiği ilk günden yapılan bu tavrı kınıyor konuyu Türk halkının vicdanına bırakıyoruz. Saygılarımızla…" denildi. Ne diyelim, yazıklar olsun.

---

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola ve Bensu Soral'ın yer alığı, 1 Ocak’ta vizyona girmesi plânlanan senaristliğini ve yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı Organize İşler 2: Sazan Sarmalı'nın vizyon tarihi ertelendi. Başta Mars Grubu olmak üzere sinema işletmeleriyle yaşanan sorun çözülmediği sürece vizyon tarihinin daha da erteleneceği belirtiliyor. Bakalım bu hâlin sonu nereye varacak.

---

Karakomik Filmler 


Başrollerinde Cem Yılmaz, Ozan Güven ve Özkan Uğur'un yer aldığı Karakomik Filmler'den ilk fragman geldi. 60'ar dakikalık iki farklı filmden oluşan Karakomik Filmler'in ilk perdesinde Kaçamak, ikinci perdesinde ise 2 Arada isimli kısa filmler seyirciyle buluşacak. Yalnız daha önce vizyon tarihi 16 Ocak olarak duyurulan filmin fragmanı, sinema işletmeleriyle yaşanan kriz sebebiyle 'Yakında' ibaresiyle görücüye çıkmış vaziyette. Yani artık onun da vizyon tarihi belirsiz.

---

Hadi Be Oğlum - FOX

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Alihan Türkdemir ve Büşra Develi'nin yer aldığı Hadi Be Oğlum, 3 Ocak Perşembe FOX'da ekrana gelecek.

---

Gerçeğin Peşinde - tv8

Serap Paköz'ün sunumuyla 2,5 sezondur tv8'de ekrana gelen Gerçeğin Peşinde, kanalın aldığı ani bir karar sonrası 28 Aralık Cuma ekran macerasını noktaladı. Emeklere sağlık.

---

Refika ile Öze Dönüş - FOX


Refika Birgül'ün sunumuyla ekrana gelecek yemek programı Refika ile Öze Dönüş, 6 Ocak itibariyle her pazar FOX'da. İlk bölüm konuğu ise Candan Erçetin. 

---

YILBAŞI EKRANINDA NELER VAR?

Yıllar geçtikte kanalların daha az özen gösterdiği yılbaşı ekranında bu sene neler var birlikte bakalım istedim. Yılbaşı akşamını evde geçirecek ve ne izleyeceğine karar verememiş olanlar için yardımcı olacağını umuyorum.

*Show TV bu sene yılbaşını en az umursayan özel televizyon kanalı olma özelliğine sahip. Öyle ki, masraf yapmamak için geçen sezonun yılbaşı programlarını izletecek bize... Saat 20:00'de Çocuktan Al Haberi Yılbaşı Özel, 21:45'de ise Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel kanalda izleyiciyle buluşacak.

*TRT 1'de (20:00) Ege'nin Hamsisi'nin final bölümünün ardından, (23:00) Kalk Gidelim ve Elimi Bırakma oyuncularının yarıştığı Aileler Yarışıyor, yılbaşı özel bölümüyle ekrana gelecek. 

*Kanal D bu sene de yılbaşını (20:00) Çocuklar Duymasın'la kutlayacak. Yılbaşı özel bölümüne Suzan Kardeş, Ankaralı Coşkun ve Sinan Yılmaz şarkılarıyla konuk olacaklar. (00:15) Yeni yıla girdiğimiz ilk saatlerdeyse, Deadpool filmi izleyiciyle buluşacak.

*atv yılbaşı akşamını, (20:00) Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Özel bölümüyle kutlayacak.

*FOX'da yılbaşı akşamı (20:00) Yaparsın Aşkım Yılbaşı Özel bölümüyle kutlanacak. Yarışacak çiftler ise Demet Akalın-Okan Kurt, Berkay-Özlem Odaşahin, Suat Sungur-Ahu Sungur. 

*Star TV'de (20:00) Star Yılbaşı Konseri ekrana gelecek. Saba Tümer'in sunacağı programda, Emel Sayın, Demet Akalın, Çağatay Akman, Safiye Soyman, Mehmet Erdem, Cengiz Kurtoğlu, Rober Hatemo, Fettah Can, Ebru Yaşar, Zerrin Özer, Zara, Rubato&Ziynet Sali, Elif Kaya, Merve Özbey, Berkay Şahin sahne alacaklar.

*tv8'de (20:00) O Ses Türkiye Yılbaşı Özel izleyiciyle buluşacak. Programda Demet Özdemir, Can Yaman, Bensu Soral, Aslıhan Gürbüz, Caner Cindoruk, Beren Gökyıldız, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Hazer Amani, Enis Arıkan, Doğu Demirkol, İrem Helvacıoğlu, Tarık Ünlüoğlu, Aydemir Akbaş, Kerem Alışık ve Ezgi Eyüboğlu sahne alacaklar.

*tv8,5'da (23:00) Cem Yılmaz'ın 2001 yılında vizyona giren, gösterisinden oluşan Bir Tat Bir Doku ekrana gelecek.

*NTV'de de müzik dolu bir yılbaşı akşamı ekrana gelecek. (18:10) Adele'in üçüncü albümü '25' çıkmadan hemen önce verdiği New York Konseri. (19:10) John Wilson Orchestra ve Family Guy'ın yıldızı Seth MacFarlane'dan Frank Sinatra şarkıları. (21:10) Zeki Müren Özel Bölümü. (22:15) Rubato Grubu ve Ünlü Sanatçılar; Selami Şahin, Zerrin Özer, Deniz Seki, Mehmet Erdem, Ece Seçkin, Merve Özbey, Buray, Ceylan Ertem, Gökhan Türkmen, Koray Avcı ve ünlü oyuncu, sunucu Onur Büyüktopçu ile oyuncu Öner Erkan konseri. (01:00) Sıla konseri izleyiciyle buluşacak.

*a2'de ise 'ben hem film izlemek istiyorum hem de yılbaşı atmosferinden kopmak istemiyorum' diyenler için (21:00) Evde Tek Başına 2 güzel bir alternatif olabilir.

İyi seyirler, mutlu yıllar.

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder