Ekrandan Haberler - 28 Ocak-3 Şubat 2019 - Beklenen Kral

4 Şubat 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 28 Ocak-3 Şubat 2019


Haber Başlıkları
- Bir Litre Gözyaşı (Final yaptı)
- Vurgun (Başlıyor)
- Tek Yürek (Başlıyor)
- Söz (Kadroda yeni bir isim)
- Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Kadroda yeni bir isim)
- Elimi Bırakma (Kadroda yeni bir isim)
- Çarpışma (Kadroda yeni bir isim)
- Halka (Kadroda iki yeni isim)
- Savaşçı (Kadroda iki yeni isim)
- Hakan: Muhafız (Kamera arkası)
- Sıfır Bir (6. sezon onayı aldı)
- Yüzleşme (Yeni tanıtımlar geldi)
- Kuzgun (Yeni tanıtım geldi)
- Artvinli (İlk tanıtım geldi)
- Hercai (Teaser afişi geldi)
- Hayat Gibi (İsim değişikliği)
- Fi (Arnavutluk'ta)
- Çukur ve Yasak Elma'ya RTÜK'ten yayın durdurma
- Kenan İmirzalioğlu ve Cansu Dere Netflix dizisinde iddiası yalanlandı
- Can Feda (TV'de ilk)
- Bir Aşk İki Hayat (Vizyon tarihi)
- Çok Güzel Hareketler 2 (Başlıyor)
- Lezzet Akademisi (Başlıyor)
- Güldür Güldür Show (Başlama tarihi)
- Survivor 2019 (Ödül oyunlarının yeni sunucusu)

---

Bir Litre Gözyaşı - Kanal D

Başrollerinde Miray Daner ve Mert Yazıcıoğlu'nun yer aldığı, 14. bölümü itibariyle hikâye değişikliğine giden ancak aldığı düşük izlenme oranları sebebiyle kanalın gözden çıkardığı Bir Litre Gözyaşı, 3 Şubat Pazar 15. bölümüyle ekran macerasını noktaladı. Bu sonu hak etmeyen bir yapımdı, bunu kimse inkâr etmez sanıyorum. Elbette bu sonu hazırlayan adımların atılmaktan hiç çekinilmediği gerçeğini de... Ne diyeyim, tüm ekibin eline emeğine sağlık.

---

Vurgun - Fox TV


Başrollerinde Deniz Çakır, Erkan Petekkaya ve Emre Kınay'ın yer aldığı Vurgun, 6 Şubat Çarşamba ekran macerasına başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Tek Yürek - TRT 1


Başrollerinde Vildan Atasever, Tayanç Ayaydın, Hilmi Cem İntepe, Anıl Tetik ve Eslem Akar'ın yer aldığı Tek Yürek, 7 Şubat Perşembe ekran macerasına başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Söz - Star TV

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Burak Sevinç, Eren Vurdem, Nihat Altınkaya ve Aytaç Şaşmaz'ın yer aldığı Söz kadrosuna, en son 46 Yok Olan dizisinde kamera karşısına geçen Melis Birkan dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Atv



Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna, en son İçimdeki Fırtına dizisinde kamera karşısına geçen Alper Kut dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Elimi Bırakma - TRT 1

Başrollerinde Alina Boz ve Alp Navruz'un yer aldığı Elimi Bırakma kadrosuna, en son Kocaman Ailem dizisinde kamera karşısına geçen Çağla Demir dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Çarpışma - Show TV

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak'ın yer aldığı Çarpışma kadrosuna, en son Çoban Yıldızı dizisinde kamera karşısına geçen Şebnem Sönmez dahil oldu. Hoş gelmiş. Bu arada dizi, raninitv'de yer alan habere göre şimdi de Arjantin ve Peru'da izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bol şans.

---

Halka - TRT 1

Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı Halka kadrosuna, Medyatava haberi göre Hasan Yalnızoğlu (Survivor, Vallahi Hortladı) ve Mehmet Yılmaz Ak (Çukur) dahil oldular. Hoş gelmişler.

---

Savaşçı - Fox TV

Başrollerinde Berk Oktay, Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli'nin yer aldığı Savaşçı kadrosuna, Ali İl (Ver Elini Aşk, Avlu) ve Deniz Çom dahil oldular. Hoş gelmişler.

---

Hakan: Muhafız - Netflix


Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan ve Hazar Ergüçlü'nün yer aldığı Hakan: Muhafız dizisinin kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Pek keyifliydi ama gözüm sevgili Ayça Ayşin'i aramadı değil hani.

---

Sıfır Bir - BluTV

Henüz kısa süre önce 5. sezonu yayınlanmaya başlayan Sıfır Bir, BluTV'den resmi olarak 6. sezon onayını aldı. Dizinin, platformun bel kemiklerinden birisi olduğu mâlum. O sebeple gittiği yere kadar gidecektir zaten. Tebrikler.

---

Yüzleşme - Kanal D



Başrollerinde Engin Öztürk, Hande Doğandemir, Yiğit Kirazcı ve Uğur Yücel'in yer aldığı Yüzleşme'den karakter tanıtımı minvalinde iki yeni tanıtım daha geldi.

---

Kuzgun - Star TV


Başrollerinde Burcu Biricik ve Barış Arduç'un yer aldığı Kuzgun'dan illüstrasyon çalışmalı ikinci tanıtım geldi.

---

Artvinli - Kanal D


Başrollerinde Fikret Kuşkan, Ozan Dolunay, Berker Güven ve İdris Nebi Taşkan'ın yer aldığı Artvinli'den ilk tanıtım geldi. Karadeniz atmosferini yine iliklerimize kadar hissedeceğimizi de yine bu tanıtımla ilan etmiş oldular.

---

Hercai - Atv


Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai'den, teaser afişi geldi. 

---

Aile - Fox TV

Başrollerinde Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan'ın yer aldığı daha önce Hayat Gibi ismiyle yayına çıkacağı ilan edilen dizinin ismi, Medyatava haberine göre Aile olarak değiştirildi. Ne zaman yayına çıkacağı ise halen belirsizliğini korumakta.

---

Fi 

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç'ın yer aldığı Fi, raninitv'de yer alan habere göre yakında Arnavutluk'un Tring TV kanalında yayınlanmaya başlayacak. Bol şans.

---

Çukur ve Yasak Elma'ya RTÜK'ten yayın durdurma

Raninitv'de yer alan habere göre RTÜK'ün 26 Aralık tarihli kurul toplantısı sonucunda, 08.10.2018 tarihinde yayınlanan bölümü sebebiyle Fox TV'de ekrana gelen Yasak Elma'ya -toplumsal yaşamda genel düzeyde kabul görmeyen ilişki biçimlerinin konu edildiği ve toplumun ahlaki, milli, manevi değerlerine zarar verebilecek nitelikte olduğu gerekçesiyle- idari para ve 5, Çukur'a ise 3.12.2018 tarihinde yayınlanan bölümü sebebiyle -yoğun şiddet sahnelerinin yer aldığı, dizinin izleyicileri olumsuz yönde etkileyeceği, konu itibarıyla her ne kadar kurgusal yapımlar olsa dahi hikayelerini hayatın içinden aldıkları, toplumda gerçeklik noktasında bir karşılık bulabildiği gerekçesiyle- idari para ve 2 kez yayın durdurma cezası verdi. Her iki ceza da RTÜK'ün resmi sitesinde yayınlandı. Kanallara ne zaman yerlerine yayınlanacak kayıtları gönderip, cezayı uygulamaları istenecek şimdilik muallâk.

---

Kenan İmirzalioğlu ve Cansu Dere Netflix dizisinde iddiası yalanlandı

Mâlum, Netflix Türk dizi sektörüne giriş yaptı ve resmi ilanların dışında bir sürü asparagas dizi haberinin de önü açıldı. Onlardan birisi de geçtiğimiz günlerde ortaya atılan, Kenan İmirzalioğlu ve Cansu Dere'yi yeniden buluşturacağı iddia edilen dizi haberiydi. Netflix'in bu tür işleri ne kadar gizli yürüttüğünü bilenler için bu haber en başından gerçek dışı kabul edilirken, yalanlaması da gecikmedi. Milliyet köşe yazarlarından Sina Koloğlu köşesine taşıdığı iddianın gerçeği yansıtmadığını taraflara yakın kaynaklardan teyit ettiğini duyurdu

---

Can Feda - Atv


Başrollerinde Burak Özçivit ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Can Feda, TV'de İlk Kez 5 Şubat Salı akşamı Atv'de ekrana gelecek.

---

Bir Aşk İki Hayat


Başrollerinde Bergüzar Korel ve Engin Akyürek'in yer aldığı Bir Aşk İki Hayat'tan afişle birlikte yayın tarihi ilanı da geldi. Film, 15 Şubat'ta vizyondaki yerini almaya hazırlanıyor.

---

Çok Güzel Hareketler 2 - Kanal D


Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yeni jenarasyonla yayına çıkacak versiyonu Çok Güzel Hareketler 2, 10 Şubat Pazar başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Lezzet Akademisi - Show TV


Jürisinde Şef Aylin Yazıcıoğlu, Şef İsmet Saz, Şef Danilo Zanna'nın yer aldığı, Berfin Erdoğan’ın yarışmacı koçluğu, Sedef İybar’ın sunuculuğunu üstlendiği Lezzet Akademisi, 10 Şubat Pazar başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Güldür Güldür Show - Show TV

Uzun bir aranın ardından Güldür Güldür Show, kadrosuna katılan yeni isimlerle 16 Şubat Cumartesi yeni sezonuna başlamaya hazırlanıyor. 

---

Survivor 2019

Mücadelenin başladığı, ilk hafta Yunan takımının dokunulmazlığı kaybettiği Survivor 2019'da, geçtiğimiz yıllarda Alp Kırşan'ın üstlendiği ödül yarışmaları sunuculuğunu bu sezon Murat Ceylan üstlenecek. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder