Ekrandan Haberler - 4-10 Şubat 2019 - Beklenen Kral

11 Şubat 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 4-10 Şubat 2019


Haber Başlıkları
- Muhteşem İkili (Final)
- Kuzgun (Başlıyor)
- Çukur (Kadroda yeni bir isim)
- Halka (Kadroda yeni bir isim)
- Kızım (Yönetmen değişikliği)
- Erkenci Kuş (İspanya'da)
- Yüzleşme (Yeni tanıtım)
- Nöbet (Yeni tanıtım)
- Hercai (İlk tanıtımı yayınlandı)
- Artvinli (İsim değişikliği)
- Yoksul Akraba (Kadroda yeni isimler)
- Ottoman Rising (Kadro belirmeye başladı)
- Bir Aşk İki Hayat (Vizyona giriyor)
- Turkish'i Dondurma (Vizyon tarihi)
- İlk Adım: 1919 (Başrolü belli oldu)
- Nergis Zamanı (Final yaptı)
- Güldür Güldür Show (Yeni sezonu başlıyor)

---

Muhteşem İkili - Kanal D

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel'in yer aldığı Muhteşem İkili, aldığı düşük izlenme oranları sebebiyle 12 Şubat Salı yayınlanacak 12. bölümüyle ekran macerasını noktalıyor. Oldukça enerjik ve keyifli başlayan dizi, reytinglerin bir türlü istenen seviyeye ulaşmaması sebebiyle gün ve hikâye değişikliğine gitmesiyle aslında biraz da bu sonucu haykırır olmuştu. Ne olursa olsun hep iyi hatırlayacağım dizilerden birisi olacak. Tüm ekibin eline, emeğine sağlık.

---

Kuzgun - Star TV


Başrollerinde Burcu Biricik ve Barış Arduç'un yer aldığı Kuzgun, 13 Şubat Çarşamba ekran macerasına başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Çukur - Show TV

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili ve Ercan Kesal'ın yer aldığı Çukur kadrosuna, en son Ufak Tefek Cinayetler'de kamera karşına geçen Tansu Biçer dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Halka - TRT 1

Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı Halka kadrosuna en son internet dizisi Şahsiyet'te kamera karşısına geçen Turhan Kaya dahil oldu. Hoş gelmiş. 

---

Kızım - TV8

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun yer aldığı Kızım'da ilk bölümden beri yönetmen koltuğunda oturan Gökçen Usta, Medyatava haberine göre görevini Mustafa Şevki Doğan'a devretti. Usta'ya emekleri için teşekkürler, Doğan'a kolaylıklar.

---

Erkenci Kuş - Star TV

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman'ın yer aldığı Erkenci Kuş, raninitv'de yer alan habere göre yakında İspanya'nın Divinity kanalında yayınlanmaya hazırlanıyor. Bol şanslar.

---

Yüzleşme - Kanal D


Başrollerinde Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Uğur Yücel ve Yiğit Kirazcı'nın yer aldığı Yüzleşme'den dördüncü tanıtım da geldi.

---

Nöbet - Show TV


Başrollerinde Yurdaer Okur, Saygın Soysal ve İpek Karapınar'ın yer aldığı Nöbet'ten yeni bir tanıtım daha geldi.

---

Hercai - Atv


Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai'den ilk tanıtım geçtiğimiz günlerde geldi. 

---

Zalim İstanbul - Kanal D

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Ozan Dolunay, Berker Güven, İdris Nebi Taşkan ve Bahar Şahin'in yer aldığı Artvinli'nin ismi Medyatava haberine göre değişerek Zalim İstanbul oldu. 

---

Yoksul Akraba - Star TV

Daha önce Binnur Kaya'nın başrolünde olduğu ilan edilen Yoksul Akraba'nın kadrosu şekillenmeye başladı. Hatice Meryem ve Yelda Eroğlu'nun senaryosunu yazdığı dizinin başrol kadrosuna Kaya'nın ardından Osman Sonant, Damla Colbay ve Gülcan Arslan da dahil oldular. Hoş gelmişler.

---

Ottoman Rising - Netflix

Netflix'in Fatih Sultan Mehmet'in hayatını anlatacak 6 bölümlük bir mini dizinin hazırlıklarını sürdürdüğü daha önce ilan edilmişti. Geçtiğimiz hafta itibariyle de dizinin kadrosu ilan edilmeye başlandı. Medyatava haberine göre Tuba Büyüküstün'ün dahil olduğu kadroya, raninitv haberine göre Cem Yiğit Üzümoğlu ve Damla Sönmez de dahil oldu. Tamamı İngilizce çekilecek olan dizide Cem Yiğit Üzümoğlu Fatih Sultan Mehmet'e hayat verirken, Tuba Büyüküstün Fatih Sultan Mehmet'in üvey annesi Mara'ya, Damla Sönmez ise Ana ismindeki bir ajana hayat verecekler. Bakalım diziden gelecek diğer kadro haberleri nasıl olacak.


---

Bir Aşk İki Hayat


Başrollerinde Bergüzar Korel ve Engin Akyürek'in yer aldığı Bir Aşk İki Hayat, 15 Şubat Cuma vizyondaki yerini alıyor. Bol gişeler.

---

Turkish'i Dondurma


Başrollerinde Ali Atay, Erkan Kolçak Köstendil ve Şebnem Bozoklu'nun yer aldığı Turkish'i Dondurma, 15 Mart'ta vizyondaki yerini almaya hazırlanıyor. 

---

İlk Adım: 1919

TAFF Pictures imzası taşıyan, Abdullah Oğuz'un yönetmen koltuğunda oturacağı yeni bir film... Milli Mücadele'nin 100. yılı için çekilecek olan filmin başrolünde yer alan isimde Halit Ergenç oldu. Ergenç böylece, Dersimiz Atatürk filminden yıllar sonra ikinci kez Mustafa Kemal Atatürk olarak kamera karşısına geçecek. İlk Adım: 1919'un şimdiye dek çekilecek en büyük bütçeli Atatürk filmi olacağının söylendiğini de not etmeden geçmek istemem.

---

Nergis Zamanı - Star TV

Nergis Kumbasar'ın sunumuyla bu sezon ekrana gelmeye başlayan Nergis Zamanı, istenen izlenme oranlarını elde edememesi sebebiyle 8 Şubat Cuma ekran macerasını noktaladı. Emeklere sağlık.

----

Güldür Güldür Show - Show TV


Yeni oyuncuları ve skeçleriyle Güldür Güldür Show, 16 Şubat Cumartesi yeni sezonuna başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Beklenen Kral

1 yorum :

  1. Çukura bir değil iki kişi eklendi bir de çok güzel hareketler bunlar başladı o niye yok listede

    YanıtlaSil