Ekrandan Haberler - 29 Ekim-4 Kasım 2018 - Beklenen Kral

5 Kasım 2018 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 29 Ekim-4 Kasım 2018


Haber Başlıkları
- Diriliş Ertuğrul (Başlıyor)
- Tozkoparan (Başlıyor)
- Çukur (Kadroda yeni bir isim)
- Gülperi (Kadroda yeni bir isim)
- Mehmetçik Kutlu Zafer (Kadroda yeni bir isim)
- İstanbullu Gelin (Kadroda bir konuk)
- Muhteşem İkili (Kadroda bir konuk)
- Bir Umut Yeter (Gün değişikliği)
- Adını Sen Koy (Yeni kanalında başlıyor)
- Çarpışma (İkinci tanıtım geldi)
- Şahin Tepesi (İkinci tanıtım geldi)
- Vuslat (Kadın başrol belli oldu)
- Vurgun (Yönetmeni belli oldu)
- Ottoman Rising (Netflix'ten yeni Türk dizisi)
- İmparatoriçe Ki (Günlük Kore dizisi)
- Anne (Kosta Rika'da)
- Aşk Bu Mu? (Afişi geldi)
- Şampiyon (Afişi geldi)
- Cinayet Süsü (Çekimleri başladı)

---

Diriliş Ertuğrul - TRT 1


Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Hande Soral'ın yer aldığı Diriliş Ertuğrul, 7 Kasım Çarşamba yeni sezonuna başlıyor. Bol şans ve reytingler...

---

Tozkoparan - TRT 1


Başrollerinde Burcu Altın, Özgür Ege Nalcı, Leya Kırşan ve Burak Kut'un yer aldığı yeni Türk kahraman dizisi Tozkoparan, 11 Kasım Pazartesi ekran macerasına başlıyor. Bol şans ve reytingler...

---

Çukur - Show TV


Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili ve Ercan Kesal'ın yer aldığı Çukur kadrosuna Şenay Gürler dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Gülperi - Show TV


Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in yer aldığı Gülperi kadrosuna, dördüncü bölümünde diziye konuk olan Ayda Aksel dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Mehmetçik Kutlu Zafer - TRT 1


Başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun ve İsmail Ege Şaşmaz'ın yer aldığı Mehmetçik Kutlu Zafer kadrosuna, Berk Erçer dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

İstanbullu Gelin - Star TV


Başrollerinde Aslı Enver ve Özcan Deniz'in yer aldığı İstanbullu Gelin kadrosuna, Yeşim Salkım konuk oluyor. Hoş gelmiş.

---

Muhteşem İkili - Kanal D


Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel'in yer aldığı Muhteşem İkili kadrosuna, Uğur Yücel konuk oluyor. Hoş gelmiş.

---

Bir Umut Yeter - Kanal D

Başrollerinde Esra Bilgiç, Tolgahan Sayışman ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı Bir Umut Yeter, 5 Kasım itibariyle finaline değin pazartesileri ekrana gelecek. Sanıyorum bir ya da iki bölümü kaldı. 

---

Adını Sen Koy - tv8

Cenk Torun, Deniz Durmaz, Mert Öcal, Müge Uzel ve Gökberk Demirci'nin başrollerini paylaştığı Adını Sen Koy, 5 Kasım Pazartesi itibariyle hafta içi her gün tv8'de ekrana gelecek. Bol şans ve reytingler...

---

Çarpışma - Show TV


Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un yer aldığı Çarpışma'dan ikinci tanıtım geçtiğimiz günlerde geldi. 

---

Şahin Tepesi - atv


Başrollerinde Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Boran Kuzum, Murat Aygen ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı Şahin Tepesi'nden de ikinci tanıtım geçtiğimiz günlerde geldi. 

---

Vuslat - TRT 1


Erkek başrolünün Kadir Doğulu olduğu Vuslat'ın kadın başrolü, Devrim Özkan oldu.

---

Vurgun - FOX



Başrollerinde Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya'nın yer aldığı Vurgun'un yönetmeni, Altan Dönmez oldu.

---

Ottoman Rising - Netflix

Dünyanın en büyük dijital izleme servisi Netflix'ten, The Protector'un ardından yeni bir Türk dizisi... Osmanlı'nın yükselişinin ilk dönemini konu edinecek 6 bölümlük mini-dizi Ottoman Rising, 13 yaşında tahta çıkan Fatih Sultan Mehmet'in hikayesini anlatacak. Bakalım, hakkında daha neler duyacağız...

---

İmparatoriçe Ki - TRT 1


Başrollerinde Ha Ji-Won, Joo Jin-Mo ve Ji Chang-Woo'nun yer aldığı, 2013 yapımı tarihi Kore dizisi İmparatoriçe Ki, 5 Kasım Pazartesi itibariyle hafta içi her gün 17:00'de TRT 1'de ekrana gelecek. Kore dizisi sevenler için kaçırılmaz fırsat...

---

Anne 

Başrollerinde Cansu Dere, Gonca Vuslateri, Vahide Perçin ve Beren Gökyıldız'ın yer aldığı Anne, 1 Kasım itibariyle Kosta Rika'nın Teletica kanalında yayınlanmaya başladı. (K: Ranini.tv) Bol şanslar... 

---

Aşk Bu Mu?



Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Kubilay Aka'nın yer aldığı Aşk Bu Mu?'nun afişi yayınlandı. Film, 14 Aralık'ta vizyondaki yerini alacak.

---

Şampiyon


Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah ve Ekin Koç'un yer aldığı Şampiyın'dan da afiş yayınlandı. Film, 7 Aralık'ta vizyondaki yerini alacak.

---

Cinayet Süsü

Başrollerinde Uğur Yücel, Cengiz Bozkurt, Binnur Kaya, Feyyaz Yiğit ve Mert Denizmen'in yer aldığı Cinayet Süsü'nün çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı. Yapımını Taff Pictures'ın üstlendiği filmin senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Ali Atay oturmakta.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder