Ekrandan Haberler - 6-12 Mart 2017 - Beklenen Kral

13 Mart 2017 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 6-12 Mart 2017


Haber Başlıkları
- Cesur Yürek (Final)
- İçimdeki Fırtına (Final kararı)
- Söz (İlk tanıtımı yayınlandı)
- Fi (İlk tanıtımı yayınlandı)
- Kara Yazı (İlk tanıtımı yayınlandı)

---

Cesur Yürek - Show TV

Başrollerinde Onur Tuna, Rüveyda Öksüz ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı Cesur Yürek, ranini.tv özel haberine göre ekrana gelecek 21. bölümüyle ekran macerasını noktalamaya hazırlanıyor. 90'lı yılların sonu 2000'li yılların başında yayınlanan birçok mafyatik dizinin karmasına benzeyen dizinin bu kararı almasına açıkçası pek de şaşırmadım. Tüm ekibin emeklerine sağlık.

---

İçimdeki Fırtına - Star TV

Başrollerinde Gizem Karaca, Yusuf Çim, Merve Boluğur ve Burak Yamantürk'ün bulunduğu İçimdeki Fırtına, iddia (Dedikoducu Çocuk) odur ki düşük izlenme oranları sebebiyle final kararı almış ve son bölümü çekilmekteymiş. Bazı dizilerin nasıl yayına çıktığını hiç anlamıyorum gerçekten... İddia doğruysa ki, öyle sanıyorum; tüm ekibin emeklerine sağlık.

---

Söz - Star TV




Başrolünde Tolga Sarıtaş'ın, kadrosunda Mustafa Yıldıran, Atakan Arslan, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Ali Karakuş, Doğukan Polat, Oktay Samurkaş ve Volkan Uygun'un yer aldığı Söz'den ilk tanıtım geldi. Ve beni buram buram kendine çekmeyi başardı. Hatta türünde yeni başlayacak dizilerin tanıtımları arasında da ilk sırayı aldı. Oldukça etkili bu tanıtımın ardından haliyle merakım daha da arttı. Star'ın günlerinin doluluğu sebebiyle pazartesileri yayında olması çok yüksek ihtimal görünen dizi için umarım başka bir gün seçilebilir...

---

Fi - puhu.tv


Arzu Kohen'in kaleme aldığı Fİ-Çİ-Pİ üçlemesinden uyarlanan Fi'den, ilk tanıtım geçtiğimiz günlerde geldi. Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi'nin yer aldığı dizinin, internette yayınlanacağı için oldukça cesur sahneleri izleyiciyle buluşturacağı mesajını daha ilk saniyelerinde veren tanıtımını çokça beğendiğimi söyleyebilirim. Sanırım izleyeceğim de. Fi, 31 Mart Cuma itibariyle puhu.tv üzerinden izlenebilecek...

---

Kara Yazı - Kanal D


Başrollerinde Emre Kınay, Haluk Bilginer, Zeynep Çamcı ve Ushan Çakır'ın yer aldığı Kara Yazı'dan ilk tanıtım geldi. Dizinin tanıtımını dehşet ilgi uyandırıcı bulduğumu seve seve söylemeyi çok isterdim ama ben bu düşünceleri taşırken, Ranini'nin Golden Life isimli HBO dizisinin tanıtımını paylaşması tüm düşüncelerimi tuz buz etti. Son sahnesinde bir çerçevenin diğerinin üzerine düşüp, camını kırması dışında -orijinalinde tek bir çerçeve var ve yere düşünce doğrudan camı kırılıyor- neredeyse birebir benzer bir tanıtım hazırlanmış.  Elbette esinlenmelere kimse bir şey demez ancak bu düpedüz kopyası olmuş. Umarım diğer tanıtımlarda bu hataya düşmezler. Bu arada belirtmeden de olmaz, kadro dehşet!..

Golden Life dizisinin tanıtımını izlemek için tıklamanız yeterli.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder