Ekrandan Haberler - 6-12 Mayıs 2019 - Beklenen Kral

13 Mayıs 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 6-12 Mayıs 2019


Haber Başlıkları
- Bizim Hikaye (Final)
- Avlu (Sezon finali tarihi)
- İstanbullu Gelin (Kadroda bir ayrılık)
- Çarpışma (Kadroda bir ayrılık)
- Kuzgun (Kadroda bir ayrılık)
- Halka (Kadroda yeni bir isim)
- Yasak Elma (Kadroda yeni bir isim)
- Erkenci Kuş (Gün değişikliği)
- Canevim (İlk bölüm tanıtımı geldi)
- Her Yerde Sen (İlk tanıtım yayınlandı)
- Behzat Ç. (Kadroda iki yeni isim)
- Siyah Beyaz Aşk (İspanya'da)
- Kördüğüm (Kolombiya'da)
- Hakan: Muhafız İngiltere'de en çok izlenen diziler arasında
- Güldür Güldür Show (Haftada iki gün)


-

Bizim Hikaye - Fox TV

Başrollerinde Hazal Kaya ve Burak Deniz'in yer aldığı Bizim Hikaye, 16 Mayıs Perşembe yayınlanacak 70. bölümüyle ekran macerasını noktalıyor. Emeklere sağlık.

-

Avlu - Star TV

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin yer aldığı Avlu, 30 Mayıs Perşembe sezon finali yaparak, Star TV macerasını noktalıyor. Yapım şirketi yaptığı açıklamayla, dizinin kadrosuna yeni eklenecek isimler ve yeni hikâyeleriyle gelecek sezonda da yayınlanmaya devam edeceğini duyurdu. Elbette nerede olduğu şimdilik meçhul.

-

İstanbullu Gelin - Star TV


Başrollerinde Aslı Enver ve Özcan Deniz'in yer aldığı İstanbullu Gelin kadrosuna, Tamer Levent veda etti. Emeklerine sağlık.

-

Çarpışma - Show TV


Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak'ın yer aldığı Çarpışma kadrosuna, Şebnem Sönmez veda etti. Emeklerine sağlık.

-

Kuzgun - Star TV


Başrollerinde Burcu Biricik ve Barış Arduç'un yer aldığı Kuzgun kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Levent Ülgen veda edecek. Emeklerine sağlık.

-

Halka - TRT 1


Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı Halka kadrosuna Levent Öktem dahil oldu. Hoş gelmiş.

-



Yasak Elma - Fox TV


Başrollerinde Sevda Erginci, Onur Tuna, Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece'nin yer aldığı Yasak Elma kadrosuna Ege Kökenli dahil oldu. Hoş gelmiş.

-

Erkenci Kuş - Star TV

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman'ın yer aldığı Erkenci Kuş, Birsen Altuntaş haberine göre yazın yayınlanacak bölümlerinde eski gününde, salıları ekrana gelecek.

-

Canevim - Atv


Başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik'in yer aldığı Canevim'den birinci bölüm tanıtımı da geldi.

-



Her Yerde Sen - Fox TV


Başrollerinde Aybüke Pusat ve Furkan Andıç'ın yer aldığı Her Yerde Sen'den ilk tanıtım geldi.

-

Behzat Ç. - BluTV


Başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı Behzat Ç kadrosuna, Canan Ergüder ve Ege Aydan dahil oldular. Hoş gelmişler.

-

Siyah Beyaz Aşk

Başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Siyah Beyaz Aşk, raninitv'de yer alan habere göre yakında İspanya'nın Divinity kanalında ekrana gelmeye hazırlanıyor. Bol şans.

-

Kördüğüm

Başrollerinde Belçim Bilgin, İbrahim Çelikkol ve Alican Yücesoy'un yer aldığı Kördüğüm, 11 Mayıs'ta Kolombiya'da Canal 1'da yayınlanmaya başladı. Bol şans.

-

Hakan: Muhafız İngiltere'nin en çok izlenen dizileri arasında


Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Burçin Terzioğlu'nun yer aldığı Hakan Muhafız, Netflix'in tüm ülkeler için yakın zamanda başlatacağı, ilk olarak İngiltere'de başlayan 'haftanın en çok izlenen on dizisi' listesinde, 'dili İngilizce olmayan diziler' arasında onuncu sırada yer alarak Türkiye dışında da izlenirliğinin yüksek olduğunu kanıtlamış oldu. Tebrikler.

-

Güldür Güldür Show - Show TV

Show TV'nin vazgeçilmez eğlence programı Güldür Güldür Show, 15 Mayıs itibariyle her çarşamba ve cumartesi yeni bölümleriyle ekranda olacak.

-

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder