Ekrandan Haberler - 13-19 Mayıs 2019 - Beklenen Kral

20 Mayıs 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 13-19 Mayıs 2019


Haber Başlıkları
- Bizim Hikaye (Final)
- Zengin ve Yoksul (Final kararı)
- Kuzgun (Sezon finali tarihi)
- Canevim (Başlama tarihi)
- Yasak Elma (Kadroda iki ayrılık)
- Savaşçı (Kadroda iki ayrılık)
- Çukur (Kadroda yeni bir isim)
- Bir Aile Hikayesi (Kadroda yeni bir isim)
- Leke (Yönetmen değişikliği)
- Hakan: Muhafız (Üçüncü sezon çekimlerine başlandı)
- Her Yerde Sen (İkinci tanıtım geldi)
- Afili Aşk (İlk tanıtım geldi)
- Kimse Bilmez (İlk tanıtım yayınlandı)
- Behzat Ç. (Kadro tamamlandı)
- Hayat Şarkısı (Kolombiya'da)
- Şahsiyet (Meksika'ya uyarlanıyor)
- Kapanmadan Kazan (İlk tanıtım yayınlandı)

-

Bizim Hikaye - Fox TV

Başrollerinde Hazal Kaya ve Burak Deniz'in yer aldığı Bizim Hikaye, 23 Mayıs Perşembe ekran macerasını noktalıyor. Dizi normalde geçtiğimiz hafta final yapacaktı ancak kanal son bölümü bir hafta sonraya atmayı tercih etti. Emeklere sağlık.

-

Zengin ve Yoksul - Atv

Başrollerinde Gökhan Alkan, Damla Colbay, Binnur Kaya, Osman Sonant ve Gülcan Arslan'ın yer aldığı Zengin ve Yoksul, Birsen Altuntaş haberine göre aldığı düşük izlenme oranları sebebiyle 8. bölümüyle ekran macerasını noktalamaya hazırlanıyor.

-

Kuzgun - Star TV

Başrollerinde Burcu Biricik ve Barış Arduç'un yer aldığı Kuzgun, 16. bölümüyle sezon finali yapacak ve gelecek sezonda da ekrandaki yerini koruyacak. Senaryo bağlamında kusursuz olduğunu söylemem çok zor ancak, yayındaki diğer Ay Yapım dizilerine göre bir tık daha özenli olunduğunu söyleyebilirim. Güzel haber.

-

Canevim - Atv


Başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik'in yer aldığı Canevim, 27 Mayıs Pazartesi ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. 

-

Yasak Elma - Fox TV


Başrollerinde Sevda Erginci, Onur Tuna, Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece'nin yer aldığı Yasak Elma kadrosuna, Sevda Erginci ve Onur Tuna karakter hikayelerinin bitmesi üzerine 46. bölümde veda ediyorlar. Emeklerine sağlık.

-

Savaşçı - Fox TV




Başrollerinde Berk Oktay, Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli'nin yer aldığı Savaşçı kadrosuna, Uğur Biçer ve Burç Kümbetlioğlu veda ettiler. Emeklerine sağlık.  

-

Çukur - Show TV


Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili ve Ercan Kesal'ın yer aldığı Çukur kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre Akın Koçovalı karakterini giymek üzere Burak Dakak dahil oldu. Hoş gelmiş.

-

Bir Aile Hikayesi - Fox TV




Başrollerinde Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan'ın yer aldığı Bir Aile Hikayesi kadrosuna Ezgi Eyüboğlu dahil oldu. Hoş gelmiş.

-

Leke - Kanal D

Başrollerinde Melisa Sezen ve Burak Sevinç'in yer aldığı Leke yönetmeni değişti... Dizinin ilk bölümünden beri reji koltuğunda oturan Metin Balekoğlu, görevini Şenol Sönmez'e devretti. Balekoğlu'nun emeklerine sağlık, Sönmez'e ise kolaylıklar.

-

Hakan: Muhafız - Netflix


Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Burçin Terzioğlu'nun yer aldığı Hakan: Muhafız'ın üçüncü sezon çekimlerine başlandı. Ayrıca dizinin kadrosuna yeni sezonunda Funda Eryiğit, Taner Ölmez, Bige Önal, İlayda Alişan, Emre Mutlu, Halit Özgür Sarı ve Hasan Üner dahil oldular. Hoş gelmişler.

-

Her Yerde Sen - Fox TV


Başrollerinde Aybüke Pusat ve Furkan Andıç'ın yer aldığı Her Yerde Sen'den ikinci tanıtım geldi.

-

Afili Aşk - Kanal D


Başrollerinde Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı Afili Aşk'tan ilk tanıtım geldi. 

-

Kimse Bilmez - Atv


Başrollerinde Özgü Kaya ve Keremcem'in yer aldığı Kimse Bilmez'den ilk tanıtım geldi.

-

Behzat Ç. - BluTV


Başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun olduğu Behzat Ç. kadrosu tamamlandı ve çekimlerine de başlandı. Dizinin eski kadrosunda yer alan Nejat İşler, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol ve Ayça Eren yeniden ekibe dahil oluyor. İşler’in yeniden dizinin unutulmaz kötü karakteri Ercüment Çözer’e hayat vereceği yapımda; İnanç Konukçu, Hayalet; Berkan Şal ise Akbaba rolüyle Behzat Amir’i yine yalnız bırakmayacak. Behzat Ç. yeni bölümleri yakında BluTV'deki yerini alacak.

-

Hayat Şarkısı

Başrollerinde Burcu Biricik ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı Hayat Şarkısı, Raninitv'de yer alan habere göre bu yıl içerisinde Kolombiya'da Canal 1'da 'La canción de la vida' ismiyle yayınlanmaya hazırlanıyor. 

-

Şahsiyet

Başrollerinde Haluk Bilginer, Cansu Dere'nin yer aldığı Şahsiyet uyarlanıyor... Raninitv'de yer alan habere göre Los Angeles'ta düzenlenen içerik fuarı L.A. Screenings'e katılan Viacom International Studios, geçtiğimiz perşembe günü 10 yeni projesini tanıttı ve bunların arasında Şahsiyet'in uyarlaması da yer alıyor. VIS ve Ay Yapım, ilk kez iş birliğine gittiler ve dizinin uyarlamasının prodüksiyonunu birlikte üstlenecekler. Meksika uyarlaması "El asesino del olvido" ismiyle ekrana gelecek. Tebrikler.

-

Kapanmadan Kazan - Star TV


Alp Kırşan'ın sunumuyla ekrana gelecek Kapanmadan Kazan'dan ilk tanıtım geldi.

-

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder