Ekrandan Haberler - 29 Nisan-5 Mayıs 2019 - Beklenen Kral

6 Mayıs 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 29 Nisan-5 Mayıs 2019


Haber Başlıkları
- Bizim Hikaye (Final tarihi)
- Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Kadroda iki ayrılık)
- Çukur (Kadroda yeni bir isim)
- Yasak Elma (Kadroda yeni bir isim)
- Kardeş Çocukları (Kadroda yeni bir isim)
- Sen Anlat Karadeniz (Şili'de)
- Canevim (İkinci tanıtım geldi)
- Afili Aşk (İlk tanıtım geldi)
- Her Yerde Sen (Başrollerden ilk kare)
- Patron (Yeni dizi)
- Fi (Netflix'te)
- PuhuTV'den Discovery'le içerik anlaşması
- Benimle Söyle (Başlıyor)
- Arda'nın Ramazan Mutfağı (Başlıyor)
- Kapanmadan Kazan (Yeni yarışma)

-

Bizim Hikaye - Fox TV

Başrollerinde Hazal Kaya ve Burak Deniz'in yer aldığı Bizim Hikaye, Birsen Altuntaş haberine göre 16 Mayıs Perşembe yayınlanacak bölümüyle ekran macerasını noktalamaya hazırlanıyor. Esasen mayıs sonunda bitmesi plânlanan dizinin, daha sonra bazı gerekçelerle iki hafta erken bitmesi kararı alınmış.

-

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Atv


Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosundan, İlhan Şen ve Saydam Yeniay ayrıldılar. Emeklerine sağlık.

-

Çukur - Show TV


Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili ve Ercan Kesal'ın yer aldığı Çukur kadrosuna, Cihangir Ceyhan dahil oldu. Hoş gelmiş.

-

Yasak Elma - Fox TV


Başrollerinde Sevda Erginci, Onur Tuna, Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece'nin yer aldığı Yasak Elma kadrosuna, Nesrin Cavadzade dahil oldu. Hoş gelmiş.

-

Kardeş Çocukları - Star TV


Başrollerinde Ayça Bingöl, Mehmet Aslantuğ ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı Kardeş Çocukları kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Berkay Hardal dahil oldu. Hoş gelmiş.

-



Sen Anlat Karadeniz - Atv

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe'nin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz, 6 Mayıs Pazartesi itibariyle Şili'nin önemli kanallarından Canal 13'de yayın hayatına başlıyor. Bol şans.

-

Canevim - Atv


Başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik'in yer aldığı Canevim'den ikinci tanıtım geldi.

-

Afili Aşk - Kanal D




Başrollerinde Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı Afili Aşk'tan ilk tanıtım minvalinde, bir özel klip geldi. Kısa sürede gayet enerjik bir ikili olmayı başarmışlar bence.

-

Her Yerde Sen - Fox TV


Başrollerinde Aybüke Pusat ve Furkan Andıç'ın yer aldığı ilk adı Sadece Sen, yeni adı Her Yerde Sen olan Fox TV dizisinin başrollerinden ilk kare geldi. 

-

Patron - Show TV


Tims&B'den Show TV için yeni bir dizi... Yönetmen koltuğunda Söz'ün yönetmeni Yağız Alp Akaydın'ın oturması beklenen Patron'un başrolü Medyatava haberine göre Burak Deniz oldu. Bakalım nasıl bir dizi bekliyor bizi.

-

Fi - Netflix

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç'ın yer aldığı Fi, ilk sezonuyla Netflix'teki yerini aldı.

-

PuhuTV'den Discovery ile içerik anlaşması

Uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan PuhuTV'den 'Ben buradayım' hamlesi geldi... Ücretsiz dijital platform, Discovery'nin şifresiz kanalları TLC ve DMAX'le içerik anlaşması yaptı. Bu anlaşmayla birlikte Puhutv’nin varolan içerik kataloğuna ilk etapta, farklı kategorilerden, 2 bin 500’den fazla yeni bölüm eklenmiş olacak.

-

Benimle Söyle - Kanal D


Birce Akalay ile Enis Arıkan'ın sunucusu olduğu, 100 kişilik dev jüriye ev sahipliği yapan Benimle Söyle, 11 Mayıs Cumartesi ekran macerasına başlıyor. Bol şans.

-

Arda'nın Ramazan Mutfağı - Kanal D

Arda Türkmen'in sunumuyla Arda'nın Ramazan Mutfağı, 6 Mayıs Pazartesi itibariyle Ramazan boyunca her gün 11:45'te Kanal D'de.

-

Kapanmadan Kazan - Star TV

Alp Kırşan'ın sunumuyla Kapanmadan Kazan, yakında Star TV'de başlıyor... Kapanmadan Kazan’da bilgi, zamana; zaman ise birbirinden değerli ödüllere dönüşüyor. İki kişinin beraber yarışacağı formatta bir yarışmacı soruları cevaplarken, diğer yarışmacı kapı kapanmadan ödülleri toplamaya çalışıyor.

-

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder