Ekrandan Haberler - 22-28 Nisan 2018 - Beklenen Kral

29 Nisan 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 22-28 Nisan 2018


Haber Başlıkları
- Gülperi (Final)
- Söz (Final tarihi)
- Avlu (Final tarihi)
- Yasak Elma (Kadroda bir ayrılık)
- Çukur (Kadroda bir ayrılık)
- Kardeş Çocukları (Yönetmen değişikliği)
- Bir Zamanlar Çukurova (Kadroda yeni bir isim)
- Kadın (Sezon finali yapacak)
- Halka (İkinci sezonu olacak)
- Hakan: Muhafız (İkinci sezon yayında)
- Sıfır Bir (6. sezon 2. tanıtımı yayınlandı)
- Canevim (İlk tanıtımı yayınlandı)
- Benim Tatlı Yalanım (Kadrodan ilk toplu kare)
- Nuh Tepesi (New York Times öneri listesinde)
- Cinayet Süsü (İlk tanıtımı yayınlandı)
- Uykusuzlar Kulübü (Okan Bayülgen dönüyor)
- Ben Bilirim (Yeni yarışma)

-

Gülperi - Show TV

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in yer aldığı Gülperi, 3 Mayıs Cuma 30. bölümüyle ekran macerasını noktalıyor. Tüm ekibin eline, emeğine sağlık.

-

Söz - Star TV

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal ve Meriç Aral'ın yer aldığı Söz, 84. bölümüyle ekran macerasını noktalamaya hazırlanıyor. Sezonun ortasına değin dördüncü sezonu garanti gibiydi aslında. Daha sonra işler pek de istendiği gibi gitmedi. Sonuç olarak, üç koca sezonun ardından vedasını gerçekleştiriyor. Bu azımsanmayacak büyük bir başarı. Son beş bölüm...

-

Avlu - Star TV

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin yer aldığı Avlu, Birsen Altuntaş haberine göre mayıs sonunda final yapmaya hazırlanıyor. Avlu için bir şans var gibi, zira yapımın dijital platformlarla görüştüğü söylenmekte. Elimizde üç alternatif var ama Netflix'in yalnızca orijinal içerikler yayınladığını unutmamak lazım. Mâlum ki Avlu bir uyarlama. BluTV için de bütçesi afaki yüksek gelebilir. Elbette dizi süresi kısaldığında bütçe de düşer ancak, bu özellikle başrol oyuncularının alacakları ücreti kısacağı anlamına gelmeyecektir. Yani masraf her haliyle yüksek olur. PuhuTV deseniz, batık halde biliyorsunuz. Yani, durumlar biraz karışık. Bakalım, zaman ne gösterecek.

-

Yasak Elma - Fox TV


Başrollerinde Sevda Erginci, Onur Tuna, Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece'nin yer aldığı Yasak Elma kadrosuna, Haktan Pak veda etti. Bu arada kendisi kısa süre önce bir kalp operasyonu geçirdi ve yoğun bakımda olduğu söylenmekte. Acil şifalar diliyorum. Umarım en kısa sürede iyileşir ve aramıza döner. Emeklerine sağlık.

Ayrıca dizi, Birsen Altuntaş haberine göre sezon finali yapacak ve üçüncü sezonuyla ekrandaki yerini koruyacak.

-

Çukur - Show TV


Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili ve Ercan Kesal'ın yer aldığı Çukur kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre İlayda Alişan veda ediyor. Emeklerine sağlık.

-

Kardeş Çocukları - Star TV

Başrollerinde Ayça Bingöl, Mehmet Aslantuğ ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı Kardeş Çocukları'nda reji değişikliği... Birsen Altuntaş haberine göre Faruk Teber, görevini Çağrı Vila Lostuvalı'ya bırakıyor. Teber'in emeklerine sağlık, Lostuvalı'ya kolaylıklar.

-

Bir Zamanlar Çukurova - Atv


Başrollerinde Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ve Uğur Güneş'in yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova kadrosuna, Rüzgar Aksoy dahil oldu. Hoş gelmiş.

-



Kadın - Fox TV

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Feyyaz Duman'ın yer aldığı Kadın, Birsen Altuntaş haberine göre sezon finali yapacak ve üçüncü sezonuyla ekrandaki yerini korumaya devam edecek. 

-

Halka - TRT 1


Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı Halka'nın yapımcısı Yusuf Esenkal'dan yeni sezon müjdesi geldi. Yalnız ikinci sezon yine TRT 1'de mi olacak, yoksa bir dijital platformda mı henüz netleşmiş değil. Mevcut reytinglerine bakacak olursak, TRT izleyicisi için biçilmiş kaftan olmalığı mâlum. Orijinal bir yapım olması sebebiyle Netflix'te boy gösterse hiç fena olmaz yani. BluTV ihtimali de söz konusu ancak, açıkçası TRT'de devam etmesini oraya geçmesine tercih ederim. Bakalım zaman ne gösterecek.

-

Hakan: Muhafız - Netflix




Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık ve Burçin Terzioğlu'nun yer aldığı Hakan: Muhafız, ikinci sezonuyla Netflix'teki yerini aldı. Yerelde övgüden çok yeren paylaşımlar gördüm. O yüzden global bazda nasıl bir ivme yakalamış oldukça merak ediyorum. 

-

Sıfır Bir - BluTV


BluTV'nin fenomen yapımı Sıfır Bir: Bir Zamanlar Adana'da'dan 6. sezon 2. tanıtımı geldi.

-

Canevim - Atv


Başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik'in yer aldığı Canevim'den ilk tanıtım geçtiğimiz günlerde geldi. 

-

Benim Tatlı Yalanım - Star TV


Başrollerinde Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer'in yer aldığı Benim Tatlı Yalanım'dan bu kez de tüm kemik kadronun dahil olduğu bir toplu kare geldi. Dizi, yakında ekrandaki yerini alacak.

-

Nuh Tepesi


Başrollerinde Ali Atay, Haluk Bilginer, Hande Doğandemir, Arın Kuşaksızoğlu ve Mehmet Özgür’ün yer aldığı, Cenk Ertürk’ün yazıp yönettiği Nuh Tepesi (Noah Land) filmi New York’ta düzenlenen, kuruculuğunu Robert de Niro’nun yaptığı Tribeca Film Festivali’nde dünya prömiyerini gerçekleştirdi. Yazılanlara göre büyük beğeni ile karşılaşan film ayrıca, New York Times gazetesi tarafından Tribeca Film Festivali’ndeki 103 film arasından dikkatle takip edilmesi gereken 9 filmden biri olarak gösterildi. Türkiye'deki gösterim tarihi ise henüz net değil.

-

Cinayet Süsü


Başrollerinde Uğur Yücel, Cengiz Bozkurt ve Binnur Kaya'nın yer aldığı, yönetmen koltuğunda Ali Atay'ın oturduğu Cinayet Süsü'nden ilk tanıtım geçtiğimiz günlerde geldi. Film 16 Ağustos'ta vizyondaki yerini alacak.

-

Uykusuzlar Kulübü - TV100


Okan Bayülgen, geri dönüyor... Yeni kurulan haber kanalı TV100'de yayınlanacak Uykusuzlar Kulübü, yakında her cumartesi ekranda olacak.

-

Ben Bilirim - TV 360


Alper Ateş'in sunumuyla Ben Bilirim, yakında TV 360'da. Videosunu da atmak isterdim ama kanal zahmet edip YouTube kanalına yüklememiş. 

-

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder