Ekrandan Haberler - 8-14 Nisan 2019 - Beklenen Kral

15 Nisan 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 8-14 Nisan 2019


Haber Başlıkları
- Leke (Başlıyor)
- Nöbet (Final kararı)
- Çukur (Kadroda iki ayrılık)
- Avlu (Kadroda iki ayrılık)
- Diriliş Ertuğrul (Kadroda bir ayrılık)
- Çarpışma (Kadroda bir ayrılık)
- Kardeş Çocukları (Kadroda bir ayrılık)
- Sen Anlat Karadeniz (Kadroda beş yeni isim)
- Halka (Netflix iddiası)
- Jet Sosyete (Yerli bir dijital platform iddiası)
- Kızım (Arnavutluk'ta)
- Sıfır Bir (Altıncı sezon tanıtımı)
- Ottoman Rising (Kadroda yeni bir isim)
- Kötü Kız (Kadroda yeni bir isim)
- Ali ve Sevda (Kadroda yeni bir isim)
- Sadece Sen (Yeni dizi)
- A Mother's Guilt (Yeni bir uyarlama)
- Aşk-ı Memnu (İspanya'da)
- Anneler ve Gelinler (Başlıyor)

-

Leke - Kanal D


Başrollerinde Burak Sevinç ve Melis Sezen'in yer aldığı Leke, 16 Nisan Salı ekran macerasına başlıyor. Bol reytingler.

-

Nöbet - Show TV

Başrollerinde Yurdaer Okur, Saygın Soysal, Deniz Bolışık ve İpek Karapınar'ın yer aldığı Nöbet, Medyatava haberine göre aldığı düşük izlenme oranları sebebiyle 8. bölümüyle ekran macerasını noktalamaya hazırlanıyor. 

-

Çukur - Show TV


Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili ve Ercan Kesal'ın yer aldığı Çukur kadrosundan, Dilan Çiçek Deniz ve Berkay Ateş ayrıldılar. Her ikisinin de emeklerine sağlık. Bu arada dizi, 7 bölüm sonra sezon finali yaparak ekrana ara vermeye hazırlanıyor. 

-

Avlu - Star TV


Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin yer aldığı Avlu kadrosuna, Medyatava haberine göre Kenan Ece (39. bölüm) ve Onuryay Evrentan (40. bölüm) veda etmeye hazırlanıyorlar. Her ikisinin de emeklerine sağlık.

-

Diriliş Ertuğrul - TRT 1


Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Hande Soral'ın yer aldığı Diriliş Ertuğrul kadrosundan, Uğur Karabulut ayrılmaya hazırlanıyor. Emeklerine sağlık.

-

Çarpışma - Show TV


Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak'ın yer aldığı Çarpışma kadrosuna, Mustafa Uğurlu veda etti. Emeklerine sağlık.

-

Kardeş Çocukları - Star TV


Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Nursel Köse ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı Kardeş Çocukları kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Furkan Andıç veda etmeye hazırlanıyor. Emeklerine sağlık.

-

Sen Anlat Karadeniz - Atv


Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe'nin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz kadrosuna Gülper Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Ayten Soykök, Rüçkan Çalışkur ve Asya Kasap dahil oldular. Reyting oranları eski halini mumla arasa da, diziyi bir sezon daha sürdürmek isteyen yapım şirketi kadroya beş yeni isim takviye etti ancak bu süreçte İrem Helvacıoğlu'nun ayrılacağı iddiaları peydah oldu. Her ne kadar Sinegraf bu iddiaları yalanlasa da, kimseyi pek de ikna etmişe benzemiyor. Zaman ne gösterecek bilemiyorum ama Nefes'in hikâyesi olarak başlayan diziyi, onu şutlayıp başkalarının hikâyesine dönüştürmek kimseye bir şey kazandırmaz. Hele reyting, hiç kazandırmaz. Neyse, hoş gelmişler.



-

Halka - TRT 1

Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı Halka için Netflix iddiası geldi... Oldukça başarılı bir senaryoya sahip olan dizinin, bu başarının karşılığı reytingleri bir türlü alamaması büyük bir sorun. Her ne kadar bu sezonu çıkartacak olsa da, ikinci sezonun mevcut reytinglerle pek ihtimal dahilinde olmadığı da ortada. Tam da burada, Milliyet Gazetesi'nden Sina Koloğlu'nun yazısı devreye giriyor. Köşesinde yazdığına göre diziyle Netflix ilgilenmekteymiş. Ama bu mevcut bölümlerini platforma dahil etmek yönünde bir ilgilenme mi, yoksa devamının Netflix'te olması yönünde bir ilgilenme mi açıkçası pek anlamış değilim. Ancak aynı yazıda BluTV'nin de diziyle ilgilendiği not düşülmüş. Ne olur, nasıl olur bilemiyorum. Tek bildiğim Halka'nın uzun zamandır izlediğim en başarılı senaryo ve rejiye sahip dizilerden birisi olduğu ve daha fazla sürmeyi hak ettiği. Bakalım ilerleyen zamanda neler olacak.



-

Jet Sosyete - TV8

Başrollerinde Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş ve Çağlar Çorumlu'nun yer aldığı Jet Sosyete, mayısın ilk haftası yayınlanacak bölümüyle ekran macerasını noktalamaya hazırlanıyor mâlumunuz. Dizinin yapımcısı Necati Akpınar ise geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamayla, Jet Sosyete'nin TV8'de bitişinin ardından yerli bir dijital platformda (BluTV, FoxPlay, Digiturk, PuhuTV) geri dönmesinin çok güçlü bir ihtimal olduğunu belirtti. Güzel haber, bakalım gerçekleşecek mi.

-

Kızım - TV8

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'ın yer aldığı Kızım, Raninitv haberine göre yakında Arnavutluk'un TVKlan kanalında My Little Girl adıyla yayınlanmaya hazırlanıyor. Bol şans.

-

Sıfır Bir - Bir Zamanlar Adana'da - BluTV


Başrollerinde Savaş Satış, Cihangir Ceylan, Özgür Meriç ve Onur Akbay'ın yer aldığı Sıfır Bir'den, 6. sezon tanıtımı geldi. 

-

Ottoman Rising - Netflix


Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Cem Yiğit Üzümoğlu'nun yer aldığı Ottoman Rising kadrosuna, Raninitv haberine göre Baki Davrak da dahil oldu. Hoş gelmiş.

-

Kötü Kız - Kanal D


Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'in yer aldığı Kötü Kız kadrosuna, Medyatava haberine göre Yılmaz Kunt dahil oldu. Hoş gelmiş.

-

Ali ve Sevda - Atv


Başrollerinde Keremcem, Özgü Kaya ve Burak Serdar Şanal'ın yer aldığı Ali ve Sevda kadrosuna, Yiğit Koçak dahil oldu. Hoş gelmiş.

-

Sadece Sen - Fox TV


Karga Seven Pictures'ten yeni bir yazlık dizi... Fox TV'de ekrana gelecek Sadece Sen'in yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, kadrosundaki ilk kesinleşen isimse Birsen Altuntaş haberine göre Ali Yağcı. Kadroda yer alma ihtimali olan birkaç isim daha vardı ancak, kesinleşmeden yazmak istemiyorum. Bakalım, nasıl bir dizi bekliyor bizi.

-

A Mother's Guilt - Fox TV

Limon Yapım'dan yeni bir uyarlama... Raninitv'de yer alan habere göre, Flipinler'de ABS-CBN kanalının yayınladığı Hanggang Saan (A Mother's Guit), Fox TV için uyarlanmaya hazırlanıyor. Suç draması türündeki yapım, 27 Kasım 2017-28 Nisan 2018 tarihleri arasında 2 sezon 108 bölüm olarak yayınlanmış. Dizide, işlemediği suçtan hapse düşen Alipio ailesinin annesi Sonya'nın adalet mücadelesi ele alınmakta. 

-

Aşk-ı Memnu

Başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Nebahat Çehre ve Hazal Kaya'nın yer aldığı Aşk- Memnu, Raninitv'de yer alan habere göre Forbidden Love adıyla İspanya'da yayınlanmak üzere Astramedia tarafından satın alındı. Dizinin Nova kanalında yayınlanması bekleniyor. Bol şans.

-

Anneler ve Gelinler - Star TV


Ezgi Sertel'in sunumuyla ekrana gelecek kaynana-gelin yarışlarının bir yenisi, Anneler ve Gelinler, 15 Nisan Pazartesi itibariyle hafta içi her gün 16:30'da Star TV'de.

-

Beklenen Kral

1 yorum :

  1. Halka'nın hakettiği değeri Netflix'te almasını umuyoruz :)

    YanıtlaSil