Ekrandan Haberler 25-31 Mart 2019 - Beklenen Kral

1 Nisan 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler 25-31 Mart 2019


Haber Başlıkları
- Zalim İstanbul (Başlıyor)
- Yaralı Kuşlar (Başlıyor)
- Zengin ve Yoksul (Başlıyor)
- Halka (Yönetmen değişikliği)
- Erkenci Kuş (Yeni senarist /Kadroda bir ayrılık)
- Çukur (Kadroda yeni bir ayrılık)
- Avlu (Kadroda bir ayrılık)
- Bir Zamanlar Çukurova (Kadroda yeni bir isim)
- Çarpışma (Kadroda yeni bir isim)
- Kuzgun (Kadroda yeni bir isim)
- Savaşçı (Kadroda yeni bir isim)
- Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Kadroda yeni bir isim)
- Hakan: Muhafız (İkinci sezondan yeni tanıtım)
- Kötü Kız (Kadroda beş yeni isim)
- Canevim (İkinci erkek başrol belli oldu)
- Ali ve Sevda (Kadın başrol belli oldu)
- MIP TV'ye katılacak diziler belli olmaya başladı
- Hababam Sınıfı Yeniden (Vizyona giriyor)
- Survivor 2019 (Türk ve Yunan takımları iki ayrı takım oluyor)

-

Zalim İstanbul - Kanal D


Başrollerinde Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey ve İdris Nabi Taşkan'ın yer aldığı Zalim İstanbul, 1 Nisan Pazartesi ekran macerasına başlıyor. Bol şanslar.

-

Yaralı Kuşlar - Kanal D


Başrollerinde Gizem Arıkan ve Ali Yasin Özegemen'in yer aldığı Yaralı Kuşlar, 1 Nisan Pazartesi ekran macerasına başlıyor. Hafta içi her gün saat 16:00'da. Bol şanslar.

-

Zengin ve Yoksul - Atv


Başrollerinde Binnur Kaya, Gökhan Alkan, Osman Sonant, Evrim Solmaz, Damla Colbay ve Elif Doğan'ın yer aldığı Zengin ve Yoksul, 7 Nisan Pazar ekran macerasına başlıyor. Bol şanslar.

-

Halka - TRT 1

Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı Halka'da yönetmen değişikliği... Volkan Kocatürk, 14. bölüm itibariyle koltuğunu Başak Soysal ve Süleyman Mert Özdemir'e devrediyor. Kocatürk'ün emeklerine sağlık, Soysal ve Özdemir'e ise kolaylıklar.

-

Erkenci Kuş - Star TV


Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman'ın yer aldığı Erkenci Kuş'un yeni senaristi belli oldu... 39. bölüm itibariyle diziyle yollarını ayıracak Aslı Zengin ve ekibi yerine, dizinin aynı zamanda ilk on yedi bölümünü de yazan Ayşe Kutlu ve ekibi senaryoyu devralıyor. Zengin'in emeklerine sağlık, Kutlu ve ekibine kolaylıklar. Ayrıca Medyatava haberine göre dizinin kadrosuna Osman karakterini giyen Ali Yağcı veda ediyor. Kendisinin de emeklerine sağlık.

-

Çukur - Show TV

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili ve Ercan Kesal'ın yer aldığı Çukur kadrosuna, Çeto'ya hayat veren Erkan Avcı veda etti. Emeklerine sağlık. Ayrıca dizinin 1 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümüne, Çarpışma'nın Veli Cevher'i konuk oluyor. Hatta yakın bir zamanda Çukur'dan iki karakter de Çarpışma'ya konuk olacakmış. Güzel gelişme.



-

Avlu - Star TV


Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin yer aldığı Avlu kadrosuna, kadın hakları aktivisti karakteri giyen Sema Şimşek veda etti. Emeklerine sağlık.

-

Bir Zamanlar Çukurova - Star TV


Başrollerinde Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ve Uğur Güneş'in yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova kadrosuna, Mihriban Er dahil oldu. Hoş gelmiş.

-

Çarpışma - Show TV


Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un yer aldığı Çarpışma kadrosuna, Zafer Ergül dahil oldu. Hoş gelmiş.

-

Kuzgun - Star TV


Başrollerinde Burcu Biricik ve Barış Arduç'un yer aldığı Kuzgun kadrosuna, Ferit Kaya dahil oldu. Hoş gelmiş.

-

Savaşçı - Fox TV


Başrollerinde Berk Oktay, Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli'nin yer aldığı Savaşçı kadrosuna, Sertan Erkaçan dahil oldu. Hoş gelmiş.

-

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Atv


Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna, diziden daha önce ayrılan Sevcan Yaşar yeniden dahil oldu. Hoş gelmiş.

-

Hakan: Muhafız - Netflix


Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Burçin Terzioğlu ve Engin Öztürk'ün yer aldığı Hakan: Muhafız'dan ikinci sezon ana tanıtımı geldi. İkinci sezon kadrosunda ayrıca, Boran Kuzum ve Miray Daner'i de izleyeceğimizi not düşmeden geçmek istemem.

-

Kötü Kız - Kanal D


Başrollerinde Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı Kötü Kız kadrosuna, Medyatava haberine göre Taner Rumeli, Uğur Uzunel, Benian Dönmez, Güzide Arslan ve Serkay Tütüncü dahil oldular. Hoş gelmişler.

-

Canevim - Atv




Başrollerinde Biran Damla Yılmaz ve Aras Aydın'ın yer aldığı Canevim'in, Medyatava haberine göre üçüncü başrolü Özgür Çevik oldu. Hoş gelmiş.

-

Ali ve Sevda - Atv


Başrolünde Keremcem'in olduğu daha önce ilan edilen Ali ve Sevda'nın Medyatava haberine göre kesinleşen kadın başrolü, Özgü Kaya oldu. Dizide ayrıca daha önce Ali Burak Ceylan'ın giyeceği iddia eline rol de, Burak Serdal Şanal'ın oldu. İkisi de hoş gelmiş.

-

MIP TV'ye katılacak diziler belli olmaya başladı

Her sene nisan ayında Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen televizyon içerik fuarı MIP TV'ye bu sene katılacağı kesinleşen Türk dizileri Sen Anlat Karadeniz, Kızım, Çarpışma, Kuzgun ve Hercai oldu. Bakalım başka dizilerin de isimlerini duyacak mıyız.

-

Hababam Sınıfı Yeniden 


Başrollerinde Altan Erkekli, Yusuf Çim, Fırat Albayram, Özge Özacar, Giray Altınok ve Sami Aksu'nun yer aldığı Hababam Sınıfı Yeniden, 5 Nisan Cuma vizyondaki yerini alıyor. 

-

Survivor 2019 - tv8

Bu sezon Türkiye-Yunanistan formatıyla ekrana gelen ancak iki takımın rakip değil de birlikte yarışlarında daha büyük ilgi gören Survivor'da keskin bir değişikliğe gidildi... Acun Ilıcalı'nın son konseyde yaptığı açıklamaya göre, Türk ve Yunan takımı yarışmacıları karma şekilde iki ayrı takıma ayrılacaklar ve iki takımın üyelerini de yine yarışmacıların kendileri belirleyecek. Anlayacağınız birleşme öncesi Survivor'da kartlar yeniden dağıtılıyor. Özellikle İngilizce bilmeyen yarışmacılar için bu durumun büyük bir zorluk yaratacağı kesin. Bakalım yarışta neler olacak.

-

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder