Ekrandan Haberler - 18-24 Mart 2019 - Beklenen Kral

25 Mart 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 18-24 Mart 2019


Haber Başlıkları
- Yüzleşme (Final)
- Diriliş Ertuğrul (Bir dönem sona eriyor)
- Bizim Hikaye (Kadroda iki yeni isim)
- Arka Sokaklar (Kadroda iki yeni isim)
- Avlu (Kadroda yeni bir isim)
- Çocuklar Duymasın (Gün değişikliği)
- Erkenci Kuş (Yaz dönemi öncesi büyük değişiklik)
- Sen Anlat Karadeniz (Meksika'da)
- Hercai (YouTube rekoru)
- Zalim İstanbul (Başlama tarihi)
- Zengin ve Yoksul (Üç tanıtım birden geldi)
- Canevim (Kadrosu tamamlandı)
- Leke (Kadroda beş yeni isim)
- The Good Doctor (Uyarlanıyor)
- Aşk-ı Memnu Romanya'da mahkemelik oldu
- 03 Medya'dan bir sinema filmi geliyor
- Kuförüm Sensin (Başlama tarihi)

-

Yüzleşme - Kanal D


Başrollerinde Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Uğur Yücel ve Yiğit Kirazcı'nın yer aldığı Yüzleşme, aldığı düşük izlenme oranları sebebiyle 25 Mart Pazartesi yayınlanacak 4. bölümüyle ekran macerasını noktalıyor. Tüm ekibin eline, emeğine sağlık.

-

Diriliş Ertuğrul - TRT 1


Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Hande Soral'ın yer aldığı Diriliş Ertuğrul'da bir devrin sonuna geliniyor... Osmanlı İmparatorluğu'nun kurulma hikâyesini anlatan dizide artık Ertuğrul'un devri bitiyor ve Osman Gazi'nin devri başlıyor... Bu doğrultuda Diriliş Ertuğrul mayıs sonunda ekran macerasını tamamlayacak ve başrolünde Burak Özçivit'in yer alacağı yeni sezonunda, Diriliş Osman adıyla yeniden başlayacak. Yeni sezonun ise ekim ya da kasım ayında başlaması plânlanıyor. E ne diyelim, hayırlı olsun. 

-



Bizim Hikaye - Fox TV


Başrollerinde Hazal Kaya ve Burak Deniz'in yer aldığı Bizim Hikaye kadrosuna, Selahattin Taşdöğen ve Cankat Aydos dahil oldular. Hoş gelmişler.

-

Arka Sokaklar - Kanal D


Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın yer aldığı Arka Sokaklar kadrosuna, Elif Çelikcan ve Ferdi Alver dahil oldular. Hoş gelmişler.

-

Avlu - Star TV


Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin yer aldığı Avlu kadrosuna, Ertan Saban dahil oldu. Ayrıca dizinin senaryosunu da, şimdilik ne zamana kadar yazacağı belirsiz olsa da Oya Yüce devralmış ve açıkçası bir bölümde olabilecek en iyi şekilde hikâyeyi toparlamış. Her ikisi de hoş gelmişler.

-



Çocuklar Duymasın - Kanal D

Başrollerinde Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın yer aldığı Çocuklar Duymasın, 28 Mart itibariyle artık perşembe akşamları ekrana gelecek. Değişikliğin sebebi o güne Leke'nin gelecek olması belli ki. E ne diyelim, bol şans.

-

Erkenci Kuş - Star TV

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman'ın yer aldığı Erkenci Kuş, mâlumunuz ara vermeksizin yaz ekranında da boy göstermeye devam edecek. Lâkin, önemli bir değişiklikle... Medyatava haberine göre dizinin senaristi Aslı Zengin, 44. bölüm itibariyle kalemini yeni bir senariste devredecek. Bana sorarsanız, çok doğru bir karar olmuş. 

-

Sen Anlat Karadeniz - ATV

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe'nin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz, Latin Amerika'ya açılıyor... Ranini.tv'de yer alan habere göre dizi, yakında Meksika'nın Imagen Television kanalında Mar Negro ismiyle ekrana gelecek. Bol şanslar.


-

Hercai - ATV

Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai'den YouTube rekoru... Henüz sadece iki bölümü yayınlanan dizi, geçtiğimiz haftanın Türkiye'nin en çok abone olunan YouTube kanalı oldu. Dünya genelinde ise 198. sırada yer aldı. Tebrikler.

-

Zalim İstanbul - Kanal D


Başrollerinde Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek'in yer aldığı Zalim İstanbul, 1 Nisan Pazartesi ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor.

-

Zengin ve Yoksul - ATV


Başrollerinde Binnur Kaya, Gökhan Alkan, Osman Sonant, Evrim Solmaz, Damla Colbay, Gülcan Arslan, Elif Doğan ve Eren Hacısalihoğlu'nun yer aldığı Zengin ve Yoksul'dan üç tanıtım birden geldi.

-

Canevim - ATV


Başta kesinleşen başrolün yalnızca Biran Damla Yılmaz olduğu Canevim'in kadrosu tamamlandı... Erkek başrolün Aras Aydın olarak ilan edildiği dizinin kadrosunda yer alacak diğer isimler Bedia Ener, Zuhal Gencer, Rıza Akın, Ezgi Şenler, Burcu Tuna, Ömrüm Nur Çamçakallı, Münire Apaydın ve Nihan Büyükağaç oldu. Senaryosunu Eylem Akın ile Murat Can Turan'ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Adnan Güler oturacak.

-

Leke - Kanal D


Başrollerinde Burak Sevinç ve Melis Sezen'in yer aldığı Leke kadrosuna, Nilüfer Açıkalın, Aslı Turanlı, Selahattin Paşalı, Selen Uçer ve son olarak da Tolga Güleç dahil oldu. Hoş gelmişler.

-

The Good Doctor - Fox TV

MF ve Med Yapım ortaklığından, Fox TV için yeni bir uyarlama daha... Medyatava haberine göre Yusuf Pirhasan'ın yönetmen koltuğunda oturacağı Amerikan yapımı The Good Doctor uyarlaması dizinin hazırlıklarına başlanmış. Genellikle Kore ya da Japon uyarlamalarıyla karşımıza çıkan yapımlar bakalım Amerikan yapımını nasıl uyarlayacaklar.

-

Aşk-ı Memnu Romanya'da mahkemelik oldu

Bir dönemin efsane dizilerinden Aşk-ı Memnu'nun rüzgarı halen tüm dünyayı sararken, bazı problemli adımlar da atılmıyor değil... Ranini.tv haberine göre dizinin senaristleri Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'nun Romanya'nın önemli kanallarından Antena 1'ı mahkemeye verme serüveni de tam olarak bu noktada başlıyor. Zira ikiliye göre kanalda yayınlanan Fructul Oprit, birebir Aşk-ı Memnu kopyası ve bunun için alınmış herhangi bir yasal izin bulunmamakta. Açılan dava sonucunda ise Romanya mahkemesi 27 Mart'ta görülecek dava öncesi tedbiren dizinin yayınını durdurma kararı aldı. Bakalım bu problemin sonu nereye varacak.

-

O3 Medya'dan bir sinema filmi geliyor

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Ali Eyüboğlu'nun haberine göre O3 Medya, yazın bir sinema filmiyle seyirciyi buluşturmaya hazırlanıyor... Uyarlama senaryosunu Kubilay Tat'ın yazacağı 7. Hücredeki Mucize, 13 milyon izleyiciyle Kore sinema tarihinin en iyi gişe yapan üç filminden biri olma özelliğini taşımakta. Filmde, yedi yaşındaki bir kız çocuğu ile yedi yaş zekasındaki babasının dramatik yaşam hikâyesi işleniyor. Cast çalışmaları başlayan dizinin nasıl olacağını merak ettim doğrusu.

-

Kuaförüm Sensin - Show TV

Özge Borak'ın sunumuyla ekrana gelecek yarışma Kuförüm Sensin, 1 Nisan Pazartesi ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor.

-

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder