Ekrandan Haberler - 25 Şubat-3 Mart 2019 - Beklenen Kral

4 Mart 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 25 Şubat-3 Mart 2019


Haber Başlıkları
- Yüzleşme (Başlıyor)
- Bir Aile Hikayesi (Başlıyor)
- Çukur (Kadroda bir ayrılık)
- Çarpışma (Kadroda yeni bir isim)
- Kardeş Çocukları (Kadroda yeni bir isim)
- Payitaht Abdülhamid (Kadroda yeni bir isim)
- Yasak Elma (Kadroda yeni bir isim)
- Kalk Gidelim (Kadroda yeni bir isim)
- Bir Zamanlar Çukurova (Meksika'da)
- Hakan: Muhafız (İkinci sezon tanıtımı yayınlandı)
- Yaralı Kuşlar (Yeni günlük dizi)
- Kötü Kız (Yönetmeni belli oldu)
- Nursel'in Konukları (Başlıyor)
- Gerçeğin Peşinde (Yeniden başlıyor)
- Bu Ben Miyim? (Başlıyor)
- Abbas Güçlü ile Büyük Oyun (Başlıyor)
- Kuaförüm Sensin (Yeni yarışma)

---

Yüzleşme - Kanal D


Başrollerinde Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Uğur Yücel ve Yiğit Kirazcı'nın yer aldığı Yüzleşme, 5 Mart Salı ekran macerasına başlıyor*. Bol şans ve reytingler.



*
Konu: “Hikaye, çiçek yetiştiriciliği ve esans üreticiliği ile ünlü Kalender kasabasında geçiyor. Masal ismindeki esrarengiz kadının kasabaya gelişi ile 15 yıldır saklanan büyük sırlar açığa çıkacak ve kasabada artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Masal ile 'Yüzleşme'ye hazır mısınız?”

Yapım: T Company
Yapımcı: Bülent Turgut
Yönetmenler: Ömer Faruk Sorak, Burak Arlıel
Senaryo: Altuğ Küçük
Proje & Konsept: Bülent Turgut, Büşra Tanrıverdi, Altuğ Küçük
Genel Koordinatör: Ümit Özer
Sanat Yönetmeni: Deniz Göktürk Kobanbay
Kostüm Tasarım: Sema Gücer
Müzik: Kıvanç Sarıkuş ve Ajlan Akyüz

Oyuncular: Uğur Yücel (Fikret), Hande Doğandemir (Masal), Engin Öztürk (Ömer), Yiğit Kirazcı (Levent), Zeynep Eronat (Songül), Yeşim Ceren Bozoğlu (Zümrüt), Şerif Sezer (Bibi), Mesut Akusta (Battal), Macit Koper (Halil), Durul Bazan (Yako), Gülsim Ali (Ayşegül), Darda Yasir Yenal (Yüzbaşı Gökhan), Gözde Çığacı (Seda), Müfit Kayacan (Selim), Yeşim Gül (Seher)
*www.kanald.com.tr'den alınmıştır.

---

Bir Aile Hikayesi - FOX




Başrollerinde Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan'ın yer aldığı Bir Aile Hikayesi, 9 Mart Cumartesi ekran macerasına başlıyor**. Bol şans ve reytingler.

**
Yapım: Medyapım
Yönetmen: Merve Girgin
Senarist: Deniz Madanoğlu

Oyuncular: Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker, Elçin Afacan, İrem Sak, Alper Saldıran, Ali Seçkiner Alıcı, Serkan Ercan 
**www.ranini.tv'den alınmıştır.

---

Çukur - Show TV

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili ve Ercan Kesal'ın yer aldığı Çukur kadrosuna, Halil Babür veda etti. Emeklerine sağlık.

---

Çarpışma - Show TV

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak'ın yer aldığı Çarpışma kadrosuna, Medyatava haberine göre Cansız karakterini giymek üzere Ali Sürmeli dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Kardeş Çocukları - Star TV

Başrollerinde Ayça Bingöl, Mehmet Aslantuğ ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı Kardeş Çocukları kadrosuna, geçen hafta dahil olan Melis Hacic'in ardından, en son Ufak Tefek Cinayetler'de kamera karşısına geçen Çiğdem Selışık Onat da dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Payitaht Abdülhamid - TRT 1

Başrolünde Bülent İnal'ın yer aldığı Payitaht Abdülhamid kadrosuna, en son Ağlama Anne'de kamera karşısına geçen Ekin Mert Daymaz dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Yasak Elma - FOX

Başrollerinde Şevval Sam, Sevda Erginci, Onur Tuna, Talat Bulut ve Eda Ece'nin yer aldığı Yasak Elma kadrosuna, en son Evlat Kokusu'nda kamera karşısına geçen Barış Kılıç dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Kalk Gidelim - TRT 1

Başrollerinde Ufuk Özkan, Ayça Varlıel, Erkan Sever ve Mehtap Bayri'nin yer aldığı Kalk Gidelim kadrosuna, en son Yalaza'da kamera karşısına geçen Sinan Albayrak dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Bir Zamanlar Çukurova - atv

Başrollerinde Vahide Perçin, Hilal Saral, Murat Ünalmış ve Uğur Güneş'in yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova, raninitv'de yer alan habere göre yakında Meksika'nın Imagen Mexico kanalında yayınlanmaya hazırlanıyor. Bol şanslar.

---

Hakan: Muhafız - Netflix


Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü ve Okan Yalabık'ın yer aldığı Hakan: Muhafız'dan ikinci sezon tanıtımı geldi. Dünyayı Kurtaran Adam Cüneyt Arkın'ın boy gösterdiği tanıtım, kalplerimizden vurdu bizleri. Bu arada büyük usta, dizinin ikinci sezonunda yer almayacak.

---

Yaralı Kuşlar - Kanal D

Başrollerinde Gizem Arıkan ve Emre Mete Sönmez'in yer aldığı yeni bir günlük dizi... Cem Tabak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Yaralı Kuşlar'da, yıllar önce ailesinden koparılmış ve bambaşka bir yaşama mecbur bırakılmış küçük Ömer’in (Emre Mete Sönmez), ablası bildiği Meryem’le (Gizem Arıkan) hayata tutunma çabası anlatılacak. Dizi, yakında Kanal D'de.

---

Kötü Kız - Kanal D

Cast çalışmaları devam eden, Kanal D'nin yaz ekranında yayına süreceği Kötü Kız'ın yönetmeni, en son Bizim Hikaye'de rejisini izlediğimiz Serdar Gözelekli oldu. Kendisine kolaylıklar.

---

Nursel'in Konukları - Star TV


Nursel Engin'in sunumuyla ekrana gelecek Nursel'in Konukları, 4 Mart Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün 12:45'te Star TV'de. 

---

Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde - tv8

İki ay kadar önce yapım şirketi ve Acun Medya arasında yaşanan kriz sonrası yayından kaldırılan Gerçeğin Peşinde, iki tarafın sonunda ortak bir noktada buluşması üzerine yine Serap Paköz'ün sunumuyla 4 Mart Pazartesi itibariyle tv8'de. (Hafta içi her gün 13:30)

---

Bu Ben Miyim? - TLC


TLC'nin ilk yerli yapımı... Estetik cerrahı Op. Dr. Bülent Cihantimur, nam-ı diğer Doctor B'nin her hafta üç hastasının estetik mağduriyetini gidereceği Bu Ben Miyim? 6 Mart Çarşamba ekran macerasına başlıyor. 

---

Abbas Güçlü ile Büyük Oyun - Kanal D


Abbas Güçlü'nün sunumuyla ekrana gelecek mobil oyun geliştirme yarışı Abbas Güçlü ile Büyük Oyun, 6 Mart Çarşamba ekran macerasına başlıyor.

---

Kuaförüm Sensin - Show TV


Kuaför ve makyözlerin yarışacağı Kuaförüm Sensin, yakında Show TV'de başlıyor.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder