Ekrandan Haberler - 4-10 Mart 2019 - Beklenen Kral

11 Mart 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 4-10 Mart 2019


Haber Başlıkları
- Vurgun (Final)
- Hercai (Başlıyor)
- Halka (Kadroda bir ayrılık)
- Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Kadroda bir ayrılık)
- Payitaht Abdülhamid (Kadroda iki yeni isim)
- Kalk Gidelim (Kadroda yeni bir isim)
- Çocuklar Duymasın (Kadroda yeni bir isim)
- Nöbet (Kadroda yeni bir isim)
- Elimi Bırakma (Yönetmen değişikliği)
- Gülperi (Senarist değişikliği)
- Zalim İstanbul (İlk tanıtım geldi)
- Zengin ve Yoksul (Çekimlerine başlandı)
- Yabancı (Yeni dizi)
- Nuh Tepesi (Amerika'da yarışacak)
- Karakomik Filmler (Vizyon tarihi belli oldu)
- Annem (Yeni film)
- Dünya Avucunuzda (Yeni gezi programı-Başladı)
- Kuaförüm Sensin (Sunucusu belli oldu)
- Survivor 2019 (Dokunulmazlığı kazanan ve ilk eleme adayı)

-

Vurgun - FOX


Başrollerinde Deniz Çakır, Erkan Petekkaya ve Emre Kınay'ın yer aldığı Vurgun, aldığı izlenme oranları bahane edilerek final yapıyor. Medyatava haberine göre 6. bölümüyle final yapacak dizinin bitiş sebebinin 'istendiği gibi gelmeyen reytingler' olmadığı ise çok açık. Ne diyelim, emeklere sağlık.

-

Hercai - ATV


Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı, çekimleri Mardin'de gerçekleştirilen Hercai, 15 Mart Cuma ekran macerasına başlıyor. Bol şans ve reytingler.

-

Halka - TRT 1




Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı Halka kadrosuna, Şener karakterine hayat veren Uğur Uzunel veda etti. Emeklerine sağlık.

-

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - ATV


Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna, Meltem karakterine hayat veren Cansu Melis Karakuş veda etti. Emeklerine sağlık.

-

Payitaht Abdülhamid - TRT 1




Başrolünde Bülent İnal'ın yer aldığı Payitaht Abdülhamid kadrosuna, Ekin Mert Daymaz'ın ardından Cem Uçan ve Serdar Deniz dahil oldular. Hoş gelmişler.

-

Kalk Gidelim - TRT 1


Başrollerinde Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Erkan Sever ve Mehtap Bayrı'nın yer aldığı Kalk Gidelim kadrosuna, Cem Belevi dahil oldu. Hoş gelmiş.

-

Çocuklar Duymasın - Kanal D


Başrollerinde Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın yer aldığı Çocuklar Duymasın kadrosuna, Asena Ayyüce dahil oldu. Hoş gelmiş.

-

Nöbet - Show TV


Başrollerinde Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar ve Deniz Bolışık'ın yer aldığı Nöbet kadrosuna, Fulden Akyürek dahil oldu. Hoş gelmiş.

-

Elimi Bırakma - TRT 1

Başrollerinde Alina Boz ve Alp Navruz'un yer aldığı Elimi Bırakma'da yönetmen değişikliği... Kısa süre önce Sadullah Celen'den görevi devralan Adnan Güler, koltuğunu Mücahit Akyoldaş'a bırakıyor. Güler'in emeklerine sağlık, Akyoldaş'a kolaylıklar.

-

Gülperi - Show TV

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in yer aldığı Gülperi'de senarist değişikliği... Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat, senaryoyu Hatice Meryem'e devretti. Gidenlerin emeklerine sağlık, Meryem'e kolaylıklar.

-

Zalim İstanbul - Kanal D


Başrollerinde Fikret Kuşkan, Ozan Dolunay, Mine Tugay, Deniz Uğur ve İdris Nabi Taşkan'ın yer aldığı Zalim İstanbul'dan ilk tanıtım geçtiğimiz günlerde geldi.

-

Zengin ve Yoksul - Star TV


Başrollerinde Binnur Kaya, Gökhan Alkan, Osman Sonant ve Damla Colbay'ın yer aldığı Zengin ve Yoksul'un çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı. Hayırlı olsun.

-

Yabancı - Show TV


O3 Medya imzası taşıyan yeni bir dizi... Ranini.tv haberine göre İstanbullu Gelin senaristi Deniz Bolışık'ın kaleme alacağı Yabancı'da, İlker Kaleli başrolde yer alacak. 

-

Nuh Tepesi


Başrollerinde Haluk Bilginer ve Ali Atay'ın yer aldığı Nuh Tepesi dünya prömiyerini, kuruculuğunu Robert de Niro'nun yaptığı Tribeca Film Festivali'nde gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Film ayrıca, festivalin uluslararası yarışma bölümünde dokuz adayla birlikte En İyi Film ödülü için yarışacak. Bol şanslar.

-

Karakomik Filmler 


İki ayrı filmi tek seferde izlemeyi vadeden Karakomik Filmler'in vizyon tarihi sonunda netleşti... Daha önce 18 Ocak olarak ilan edilen tarih, bildiğiniz üzere film yapımcıları ve Mars Grubu arasındaki kriz sonrası belirsiz bir tarihe ertelenmişti. O belirsizlik sonlandı sonlanmasına ama yeni vizyon tarihi, sekiz ay sonrasına sarktı. Buna göre film 18 Ekim'de vizyondaki yerini alacak. 

-

Annem


Bir anne-kızın dramını merkezine alan yeni bir film... Mustafa Kotan'ın yönetmen koltuğunda oturacağı Annem'in başrol oyuncuları, Özge Gürel ve Sumru Yavrucuk oldu. Hatta ikiliden ilk kare de geldi. Bakalım film hakkında ilerleyen günlerde daha neler öğreneceğiz.

-

Dünya Avucunuzda - FOX


Burcu Esmersoy'un sunumu, Instagram fenomeni Sezgin Yılmaz ve National Geographic Traveler Dergisi editörlerinin eşliğiyle, Dünya Avucunuzda her Cumartesi 12:15'te FOX'da.

-

Kuaförüm Sensin - Show TV


Kuaför ve makyözlerin yarışacağı Kuaförüm Sensin'in sunucusu Özge Borak oldu. Yarış, yakında Show TV'de.

-

Survivor 2019 - TV8


İki haftalık mağlubiyetin ardından Türk takımı sonunda dokunulmazlığı almayı başardı ve Yunan takımının yaptığı oylama sonucu elenmesi için ismi söylenen isim Tony Stavratis oldu.

-

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder