Ekrandan Haberler - 11-17 Mart 2019 - Beklenen Kral

18 Mart 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 11-17 Mart 2019


Haber Başlıkları
- Sen Anlat Karadeniz (Kadroda bir ayrılık)
- Söz (Kadroda bir ayrılık)
- Yasak Elma (Kadroda bir ayrılık)
- Çukur (Kadroda yeni bir isim, bir de konuk)
- İstanbullu Gelin (Kadroda yeni bir isim)
- Erkenci Kuş (Yazın da ekranda)
- Yüzleşme (Senaryo ekibine takviye)
- Elimi Bırakma (Kadroda bir konuk)
- Hakan: Muhafız (İkinci sezon başlama tarihi)
- Behzat Ç. (Geri dönüyor)
- Yaralı Kuşlar (Başlama tarihi)
- Zengin ve Yoksul (Kanal değişikliği)
- Kötü Kız (Başroller belli oldu)
- Leke (Başroller belli oldu)
- Ali ve Sevda (Başroller belli oldu)
- Canevim (Kadın başrol belli oldu)
- Anne (İspanya'da başlıyor)
- Hababam Sınıfı Yeniden (Tanıtımı yayınlandı)
- Annem (Özge Gürel'in partneri belli oldu)
- Survivor 2019 (İki yeni yarışmacı geldi)
- All Together Now (Yeni yarışma-Sunucusu)

-

Sen Anlat Karadeniz - ATV


Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe'nin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz kadrosuna Vedat karakterini giyen Mehmet Ali Nuroğlu veda etti. Bu ölümün Vedat için çok kolay bir son olduğunu düşünüyorum. Onun dışında Nuroğlu çok iyi bir iş çıkarttı. Kendisinin emeklerine sağlık.

-

Söz - Star TV


Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal ve Meriç Aral'ın yer aldığı Söz kadrosuna Fethi karakterini giyen Burak Sevinç veda ediyor. Fethi dizinin önemli yapı taşlarından birisiydi, onun yokluğu kesinlikle hissedilecek. Sevinç'e ise uzun bir süre veda etmeyeceğiz. Bilmeyenler için, nedeni aşağılarda bir yerlerde. Kendisinin emeklerine sağlık.

-

Yasak Elma - Fox TV


Başrollerinde Sevda Erginci, Onur Tuna, Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece'nin yer aldığı Yasak Elma kadrosuna Kemal karakterine hayat veren Sarp Can Köroğlu veda etti. Emeklerine sağlık.

-

Çukur - Show TV


Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili ve Ercan Kesal'ın yer aldığı Çukur kadrosuna, Menderes Samancılar dahil oldu. Diziye ayrıca bir bölümlüğüne, Çarpışma'nın Veli'si Onur Saylak konuk oluyor. Her ikisi de hoş gelmişler.

-

İstanbullu Gelin - Star TV



Başrollerinde Aslı Enver ve Özcan Deniz'in yer aldığı İstanbullu Gelin kadrosuna, Medyatava haberine göre Anıl İlter dahil oldu. Hoş gelmiş.

-

Erkenci Kuş - Star TV


Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman'ın yer aldığı Erkenci Kuş, Medyatava haberine göre tatile girmeden yazın da ekrandaki yerini koruyacak. Çekim takvimi ise Can Yaman'ın bedelli askerlik süreci için özel olarak ayarlanacakmış. E ne diyelim, hayırlı olsun. Bu arada dizinin kadrosuna, Sanem'in amcası olarak Taylan Erler dahil oldu. Hoş gelmiş.

-

Yüzleşme - Kanal D

Başrollerinde Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Uğur Yücel ve Yiğit Kirazcı'nın yer aldığı Yüzleşme senaryo ekibine, yeni bir isim... Hali hazırda Altuğ Küçük, Mehmet İlker Altınay ve İsa Yıldız'ın yer aldığı senaryo ekibine, Medyatava haberine göre dördüncü bölüm itibariyle Karagül ve Kara Sevda'da da kalemini konuşturan Beril Köse dahil oldu. Kendisine kolaylıklar.

-

Elimi Bırakma - TRT 1


Başrollerinde Alina Boz ve Alp Navruz'un yer aldığı Elimi Bırakma kadrosuna, Aydilge konuk oldu. Emeklerine sağlık.

-

Hakan: Muhafız - Netflix


Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü ve Okan Yalabık'ın yer aldığı Hakan: Muhafız ikinci sezonu, 26 Nisan Cuma başlamaya hazırlanıyor.

-

Behzat Ç. - BluTV

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman, Seda Bakan ve İnanç Konukçu'nun yer aldığı Behzat Ç., geri dönüyor. Dizinin senaristi Ercan Mehmet Erdem'in Instagram paylaşımıyla ilan ettiği haber geçtiğimiz hafta boyu oldukça yankı buldu. Dizinin, bıraktığı yerin altı yıl sonrasında geçeceği ve dokuz bölüm olarak düşünüldüğünü, ayrıca BluTV'de yayınlanacağını da not düşeyim. Hayırlı olsun.




Ercan Mehmet Erdem (@ercanmehmeterdem)'in paylaştığı bir gönderi ()

-

Yaralı Kuşlar - Kanal D


Başrollerinde Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ali Yasin Özegemen, Ayşen İnci, Özgür Özberk, Elif Erol, Utku Çorbacı ve Cemre Melis Çınar'ın yer aldığı Yaralı Kuşlar, 1 Nisan Pazartesi ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. Dizi, hafta içi her gün saat 16:00'da ekranda olacak.


-

Zengin ve Yoksul - ATV

Başrollerinde Gökhan Alkan, Damla Colbay, Binnur Kaya, Osman Sonant ve Elif Doğan'ın yer aldığı Zengin ve Yoksul'un Star TV'deki macerası başlamadan sona erdi ve ATV'ye transfer oldu. Çekimleri başlayan dizi, yakında ekrandaki yerini alacak.

-

Kötü Kız - Kanal D


Kanal D'nin yazlık dizisi Kötü Kız'ın başrolleri belli oldu... Medyatava haberine göre senaryosunu Rüya İşçileri'nden Barış Erdoğan ve İlker Arslan'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli'nin oturduğu dizide başrolleri Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk paylaşacaklar. Ekran enerjilerinin nasıl olacağını oldukça merak ediyorum doğrusu. Hayırlı olsun.

-

Leke - Kanal D


Tims&B'den Kanal D için yeni bir dizi... Medyatava haberine göre senaryosunu Ayfer Tunç'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Metin Balekoğlu'nun oturacağı Leke'nin başrolleri Burak Sevinç ve Melis Sezen oldular. Çekimleri kısa süre içerisinde başlayacak dizinin nisan ayı başında yayına çıkması bekleniyor. Hayırlı olsun.

-

Ali ve Sevda - ATV


Baba Yapım'dan ATV için yeni bir dizi... Ranini.tv haberine göre yönetmen koltuğunda Ufuk Hakan Eren ve Kartal Çidamlı'nın oturacağı Ali ve Sevda'da, Keremcem ve Özgü Kaya başrolleri paylaşacaklar. Dizinin kadrosunda ayrıca Zehra Yılmaz, Ali Burak Ceylan, Sebahat Kumaş gibi isimler bulunurken, Nisan ayında yayına çıkması bekleniyor.

-

Canevim - ATV


Koliba Film'den ATV için yeni bir dizi... Medyatava haberine göre senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura'nın yazdığı, yönetmen koltuğunda Adnan Güler'in oturacağı Canevim'de, Biran Damla Yılmaz başrolde yer alacak. Erkek başrolün henüz belli olmadığı dizinin kadrosundaki diğer isimler ise Simge Selçuk ve Nihan Büyükağaç oldu. Canevim, yakında ekrandaki yerini alacak.

-

Anne

Başrollerinde Cansu Dere, Gonca Vuslateri, Vahide Perçin ve Beren Gökyıldız'ın yer aldığı Anne, Ranini.tv haberine göre 24 Mart'ta İspanya'nın Nova kanalında yayınlanmaya başlıyor. Bol şanslar.

-

Hababam Sınıfı Yeniden 


Başrollerinde Altan Erkekli, Tolgan Avanoğlu, Hande Katipoğlu, Sadi Celil Cengiz ve Yusuf Çim'in yer aldığı Hababam Sınıfı Yeniden'den yeni bir tanıtım geldi.

-

Annem


Başrollerinde Özge Gürel ve Sumru Yavrucuk'un yer aldığı Annem'in erkek başrolü Sercan Badur oldu. Kadrosunda ayrıca Itır Esen'in de yer aldığı film, 20 Eylül'de vizyondaki yerini alacak.

-

Survivor 2019 - TV8


Dokunulmazlığı yeniden Türk takımının kaybettiği Survivor'da, Türk takımına Emre Durak, Yunan takımına Agusto Ogunsoto dahil oldular. Hoş gelmişler.

-

All Together Now - Kanal D


Medyapım'dan Kanal D için yeni bir yarışma... Henüz Türkçe ismi belli olmayan All Together Now'un sunucusu Enis Arıkan olurken, müzik yarışının jürisi ise Metin Arolat, Ferman Akgül, Gülçin ve Caner Çalışır'dan oluşacak. Yarış, yakında Kanal D'de.

-

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder