Ekrandan Haberler - 18-24 Şubat 2019 - Beklenen Kral

25 Şubat 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 18-24 Şubat 2019


Haber Başlıkları
- 4N1K Yeni Başlangıçlar (Başlıyor)
- Nöbet (Başlıyor)
- Çukur (Kadroda yeni bir isim)
- Avlu (Kadroda iki yeni isim, bir ayrılık)
- Erkenci Kuş (Kadroda yeni bir isim)
- Kardeş Çocukları (Kadroda yeni bir isim)
- Kuzgun (Kadroda yeni bir isim)
- Jet Sosyete (Kadroda bir konuk)
- Gülperi (Yönetmen değişikliği)
- Kızım (Şili'de)
- Çarpışma (Dünyada ilk üçte)
- Yüzleşme (Başlama tarihi)
- Bir Aile Hikayesi (Üç tanıtım birden)
- Yoksul Akraba (İsim değişikliği)
- Yüksek Topuklar (Yönetmen değişikliği)
- Leke (Yeni dizi)
- Börü (Netflix Türkiye'de)
- Anne (Kolombiya'da)
- Fatmagül'ün Suçu Ne? (İspanya'ya uyarlanıyor)
- Vatanım Sensin (Arjantin'de)
- Öldür Beni Sevgilim (Vizyona giriyor)

---


4N1K Yeni Başlangıçlar - FoxPlay

Başrollerinde Gözde Mutluer, Burak Yörük ve Atakan Hoşgören'in yer aldığı 4N1K Yeni Başlangıçlar, 1 Mart Cuma itibariyle FoxPlay'deki yerini alıyor. Bol şans ve izlenmeler.

---

Nöbet - Show TV


Başrollerinde Yurdaer Okur, Saygın Soysal ve İpek Karapınar'ın yer aldığı Nöbet, 3 Mart Pazar ekran macerasına başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Çukur - Show TV

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili ve Ercan Kesal'ın yer aldığı Çukur kadrosuna, en son Vatanım Sensin'de Latife hanım karakterinde izlediğimiz Hare Sürel dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Avlu - Star TV

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin yer aldığı Avlu kadrosuna Ayten Uncuoğlu (Meryem, Hedefim Sensin) ve Ushan Çakır (Ufak Tefek Cinayetler) dahil oldular. Bu gelişlerin ardından, Naciye karakterine hayat veren Hülya Şen ise kadrodan ayrıldı. Gelenler hoş gelmiş, Şen'in emeklerine sağlık.

---

Erkenci Kuş - Star TV

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman'ın yer aldığı Erkenci Kuş kadrosuna, en son Jet Sosyete'de kamera karşısına geçen Utku Ateş dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Kardeş Çocukları - Star TV

Başrollerinde Ayça Bingöl, Mehmet Aslantuğ, Nur Fettaoğlu, Afra Saraçoğlu ve Furkan Andıç'ın yer aldığı Kardeş Çocukları kadrosuna, en son Bir Litre Gözyaşı'nda kamera karşısına geçen Melis Hacic dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Kuzgun - Star TV

Başrollerinde Burcu Biricik ve Barış Arduç'un yer aldığı Kuzgun kadrosuna, en son Bozkır'da kamera karşısına geçen Ahmet Varlı dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Jet Sosyete - Tv8

Başrollerinde Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş ve Çağlar Çorumlu'nun yer aldığı Jet Sosyete'nin yayınlanan son bölümüne Gizem'in annesi karakteriyle Nilgün Belgün konuk oldu. Emeklerine sağlık.

---

Gülperi - Show TV

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in yer aldığı Gülperi'de yönetmen değişikliği gerçekleşti. Daha önce Cem Karcı'dan görevi devralan Metin Balekoğlu, 22. bölüm itibariyle koltuğunu Şenol Sönmez'e bıraktı. Balekoğlu'nun emeklerine sağlık, Sönmez'e ise kolaylıklar.

---

Kızım - Tv8

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun yer aldığı Kızım, raninitv'de yer alan habere göre 4 Mart itibariyle Şili'nin Mega kanalında haftada beş gün ekranda olacak. Bol şanslar.

---

Çarpışma - Show TV

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un yer aldığı Çarpışma, WIT (Uluslararası Medya İletişim Platformu) verilerine göre şubat ayında dünyada en çok konuşulan üç diziden birisi oldu. Tebrikler.

---



Yüzleşme - Kanal D

Başrollerinde Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Uğur Yücel ve Yiğit Kirazcı'nın yer aldığı Yüzleşme, 5 Mart Salı ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor.

---

Bir Aile Hikayesi - Fox TV


Başrollerinde Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan'ın yer aldığı Bir Aile Hikayesi'nden üç tanıtım birden geldi.

---

Zengin ve Yoksul - Star TV

Başrollerinde Binnur Kaya, Osman Sonant ve Evrim Solmaz'ın yer aldığı, ilk başta Yoksul Akraba olarak ilan edilen dizinin ismi Medyatava haberine göre değişerek, Zengin ve Yoksul oldu.

---

Yüksek Topuklar - 

Henüz hangi kanalda ekrana geleceği belirsizliğini koruyan, kadrosu ise belirlenmemiş Yüksek Topuklar'da yönetmen değişikliği gerçekleşti... Medyatava haberine göre, genç bir manken ve üç kız arkadaşının başından geçen olayların anlatılacağı dizinin yönetmenliği için anlaşılan Eda Teksöz'le yollar ayrıldı ve yerine Altan Dönmez ile anlaşıldı. Her ikisi için de hayırlısı olsun.

---

Leke - Kanal D

Kanal D'den ilk yazlık dizi hamlesi geldi... Bozkır'ın yapımcısının imzasını taşıyan, senaryosunu Rüya İşçileri ekibinden Barış Erdoğan ve İlker Arslan'ın kaleme aldığı Leke'de Medyatava haberine göre, çevresindeki insanlardan peş peşe darbeler yiyen Zeynep Yılmaz adlı genç kızın renkli hikâyesi ekrana taşınacak. Dizinin çekimlerine nisan ayı içerisinde başlanması plânlanıyor.

---

Börü - Netflix

Başrollerinde Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Mesut Akusta ve Can Nergis'in yer aldığı altı bölümlük mini-dizi Börü, globale açılmasının ardından 1 Mart Cuma itibariyle Netflix Türkiye'den de izlemeye açılıyor. 

---

Anne

Başrollerinde Cansu Dere, Beren Gökyıldız, Gonca Vuslateri ve Vahide Perçin'in yer aldığı Anne, raninitv haberine göre yakında Kolombiya'da Canal 1'da yayınlanmaya başlanacak. Bol şans. 

---

Fatmagül'ün Suçu Ne?

Başrollerinde Beren Saat ve Engin Akyürek'in yer aldığı Fatmagül'ün Suçu Ne?, raninitv haberine göre daha önce yayınlandığı İspanya'da şimdi de uyarlanıyor. Uyarlama ülkedeki Antena 3 kanalında, günlük dizi olarak ekrana gelecek. 

---

Vatanım Sensin

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak'ın yer aldığı Vatanım Sensin, raninitv'de yer alan habere göre yakında Arjantin'in Telefe kanalında yayınlanmaya hazırlanıyor. Bol şanslar.

---

Öldür Beni Sevgilim


Başrollerinde Murat Boz ve Seda Bakan'ın yer aldığı Öldür Beni Sevgilim, 1 Mart Cuma vizyondaki yerini alıyor. Bol şans ve izlenmeler.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder