Ekrandan Haberler - 11-17 Şubat 2019 - Beklenen Kral

18 Şubat 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 11-17 Şubat 2019


Haber Başlıkları
- Avlu (Bininci senarist değişikliği)
- Vurgun (Yönetmen değişikliği)
- Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Kanal el koydu)
- İstanbullu Gelin (İki yeni ülkede)
- Yüzleşme (Birinci bölüm tanıtımı)
- Nöbet (Dördüncü tanıtım)
- Hercai (İkinci tanıtım)
- Zalim İstanbul (İlk kare geldi)
- 4N1K Yeni Başlangıçlar (Çekimlerine başlandı)
- Yoksul Akraba (Kadroda yeni bir isim)
- Organize İşler: Sazan Sarmalı (Netflix'te)
- Sibel (Vizyona giriyor)
- Ali (Vizyon tarihi)
- Hababam Sınıfı Yeniden (İlk tanıtım)
- Abbas Güçlü ile Büyük Oyun (Yeni yarışma)

---

Avlu - Star TV

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin yer aldığı Avlu'da klâsikleştiği üzere, yeniden senarist değişikliği gerçekleşti... Özellikle son üç seferdir her hafta senarist değiştirmeye başlayan dizinin, yapımcı tarafında nasıl değerlendirildiğini pek merak ediyorum. Evet, reytingleri kötü denemez ancak bu kadar sık değişikliğin bir yerden sonra dizinin hamurunda bozulmaya yol açacağı kesin. Şahsen ben izlerken ilk sezonki tadı artık alamadığımı rahatlıkla söylemeliyim. Ne diyelim hayırlısı. Gelenlere kolaylıklar, gidenlerin emeklerine sağlık.

28. bölüm senaristleri; Mehmet Güzelbeyoğlu, Caner Yalçın
29. bölüm senaristleri; Ahmet Köseoğlu, Zeynep Özlem Havuzlu, Zehra Çelenk
30. bölüm senaristleri; Sabri Nejat, Yaşar Toros. 

---

Vurgun - Star TV

Başrollerinde Deniz Çakır, Erkan Petekkaya ve Emre Kınay'ın yer aldığı Vurgun'da yönetmen değişikliği yaşandı. Medyatava haberine göre, Altan Dönmez dördüncü bölüm itibariyle görevini en son erken final yapan Şahin Tepesi'ni yöneten Hilal Saral'a devretti. Dönmez'in emeklerine sağlık, Saral'a ise kolaylıklar.

---

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Atv

Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yapım el değiştirdi... Medyatava haberine göre, yapım şirketi Pana Film'in içerisine düştüğü krizi bir türlü atlatamaması ve bunun sete sirayet etmesi sonucu Atv yönetimi olaya el koyarak; dizinin yapımcılığını Raci Şaşmaz'dan alıp Atv İç Yapımlar'a devretti. Hayırlı olsun.

---

İstanbullu Gelin - Star TV

Başrollerinde Aslı Enver ve Özcan Deniz'in yer aldığı İstanbullu Gelin, raninitv'de yer alan habere göre şimdi de Ukrayna ve Özbekistan'da yayınlanmaya hazırlanıyor. Bol şanslar.

---

Yüzleşme - Kanal D


Başrollerinde Hande Doğandemir, Engin Öztürk ve Uğur Yücel'in yer aldığı Yüzleşme'den birinci bölüm tanıtımı geldi. 

---

Nöbet - Show TV


Başrollerinde Yurdaer Okur, Saygın Soysal ve İpek Karapınar'ın yer aldığı Nöbet'ten dördüncü tanıtım geldi.

---

Hercai - Atv


Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai'den ikinci tanıtım geldi.

---

Zalim İstanbul - Kanal D 


Başrollerinde Fikret Kuşkan, Ozan Dolunay, Berker Güven, İdris Nabi Taşkan ve Bahar Şahin'in yer aldığı Zalim İstanbul'dan ilk kare geçtiğimiz günlerde geldi. 

---

4N1K Yeni Başlangıçlar - FoxPlay




Başrollerinde Gözde Mutluer, Burak Yörük ve Atakan Hoşgören'in yer aldığı, Fox TV'nin yakın zamanda faaliyete başlayacak ücretsiz dijital izleme platformu FoxPlay'de yayınlanacak 4N1K Yeni Başlangıçlar'ın çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı.

---

Yoksul Akraba - Star TV

Başrollerinde Binnur Kaya, Gülcan Arslan, Osman Sonant ve Damla Colbay'ın yer aldığı Yoksul Akraba kadrosuna, en son Muhteşem İkili'de kamera karşısına geçen Eren Hacısalihoğlu dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Organize İşler: Sazan Sarmalı 


Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola ve Bensu Soral'ın yer aldığı, vizyona girmesi üzerinden üç hafta geçen Organize İşler: Sazan Sarmalı şimdi de Netflix'te yerini aldı. Elbette bu adım sektörün birçok kesimden de büyük tepki almış vaziyette. Artık kapalı kapılar ardında neler döndüğünü bilemeyeceğim, yalnızca bunun son kullanıcı için iyi bir adım olduğunu düşünüyorum. Tabii filmi izleyip de öven bir kişi bile görmediğimi not düşmek isterim.

---

Sibel


Başrollerinde Damla Sönmez, Emin Gürsoy ve Erkan Kolçak Köstendil'in yer aldığı Sibel, 22 Şubat Cuma vizyondaki yerini alıyor. Bol şans ve gişeler.

---

Ali


Başrollerinde Gürbey İleri, Hakan Meriçliler ve Semra Dinçer'in yer aldığı Ali, 22 Mart'ta vizyondaki yerini almaya hazırlanıyor.

---

Hababam Sınıfı Yeniden


Başrollerinde Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu, Hande Katipoğlu, Sadi Celil Cengiz ve Yusuf Çim'in yer aldığı Hababam Sınıfı Yeniden'den ilk tanıtım geldi.

---

Abbas Güçlü ile Büyük Oyun - Kanal D

"Sadece oyun oynayan değil, oyun üreten olun" sloganıyla yola çıkan, Türkiye'nin en iyi oyun geliştiricisini bulmaya çalışacak Abbas Güçlü ile Büyük Oyun, yakında Kanal D'de.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder