Ekrandan Haberler - 1-7 Nisan 2019 - Beklenen Kral

8 Nisan 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 1-7 Nisan 2019


Haber Başlıkları
- Çocuklar Duymasın (Sezon finali)
- Jet Sosyete (Final tarihi)
- Çukur (Kadroda bir ayrılık)
- Hercai (Kadroda yeni bir isim)
- Bir Aile Hikayesi (Kadroda yeni bir isim)
- Çarpışma (Bulgaristan'da)
- Halka (Arnavutluk'ta)
- Vuslat (Arnavutluk'ta)
- Leke (Başlama tarihi)
- Ali ve Sevda (Kadroda iki yeni isim)
- Benim Tatlı Yalanım (Yeni dizi)
- Fi (Bulgaristan'da)
- Cennet'in Gözyaşları (İspanya'da)
- MIP TV'de yer alacak diziler-2
- Demet Özdemir ve Can Yaman'a Beyrut'tan ödül
- Yanımda Kal'a iki ödül birden
- Derya Baykal'la Gülümse (Başlıyor)
- Survivor (Eleme adayları kimler)
- Anneler ve Gelinler (Yeni yarışma)

-

Çocuklar Duymasın - Kanal D

Başrollerinde Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın yer aldığı Çocuklar Duymasın, 11 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak bölümüyle sezon finali yapıyor. Emeklere sağlık.

-

Jet Sosyete - TV8

Başrollerinde Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş ve Çağlar Çorumlu'nun yer aldığı Jet Sosyete, Gülse Birsel'in yaptığı son açıklamaya göre mayıs ayının ilk haftasında yayınlanacak bölümüyle ekran macerasını noktalamaya hazırlanıyor. Zorlu bir gün olan çarşambada oldukça iyi oranlar alan dizinin en son günü değişmiş, yeni gününde yayınlanan ilk bölümün ardından geçtiğimiz hafta da ekrana gelmemişti. Şimdiden emeklere sağlık.

-

Çukur - Show TV


Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili ve Ercan Kesal'ın yer aldığı Çukur kadrosuna, 8 Nisan Pazartesi ekrana gelecek bölümde Dilan Çiçek Deniz veda ediyor. Kadroya veda edecek tek isim de o değil, Deniz'in vedasının akabinde bir oyuncuyla daha vedalaşacağız. Kendisinin emeklerine sağlık.



-

Hercai - Atv


Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai kadrosuna, Duygu Yetiş ve Medyatava haberine göre Aydan Taş dahil oldular. Yetiş, dördüncü bölümde Eda Elif Başlamışlı'dan Miran'ın kız kardeşi rolünü devralırken, Taş ise beşinci bölüm itibariyle Şehriyar Taşkın karakteriyle kamera karşısına geçecek. Her ikisi de hoş gelmiş.

-

Bir Aile Hikayesi - Fox TV


Başrollerinde Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan'ın yer aldığı Bir Aile Hikayesi kadrosuna, Gözde Çığacı dahil oldu. Hoş gelmiş.

-

Çarpışma - Show TV

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak'ın yer aldığı Çarpışma, Raninitv'de yer alan habere göre yakında Crash ismiyle Bulgaristan'ın Btv kanalında yayınlanmaya başlayacak. Bol şans.



-

Halka - TRT 1

Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı Halka, Raninitv'de yer alan habere göre yakında The Circle ismiyle Arnavutluk'un Tring TV kanalında yayınlanmaya başlayacak. Bol şans.

-

Vuslat - TRT 1

Başrollerinde Kadir Doğulu ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Vuslat, Raninitv'de yer alan habere göre yakında Beloved ismiyle Arnavutluk'un Tring TV kanalında yayınlanmaya başlayacak. Bol şans.

-

Leke - Kanal D


Başrollerinde Burak Sevinç ve Melis Sezen'in yer aldığı Leke, 16 Nisan Salı ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. Yayınlanan ilk tanıtımında buram buram Binbir Gece kokan dizi, belli ki aynı hikâye zemini üzerinde ilerleyecek. 

-

Ali ve Sevda - Atv


Başrollerinde Keremcem, Özgü Kaya ve Burak Serdar Şanal'ın yer aldığı Ali ve Sevda kadrosuna, Zehra Yılmaz dahil oldu. Hoş gelmiş.

-

Benim Tatlı Yalanım - Star TV


Star TV'den yeni bir yaz dizisi... Başrollerinde Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer'in yer aldığı Benim Tatlı Yalanım'ın yönetmen koltuğunda Barış Erçetin ve Cihan Vural oturuyor. 

Bültende yer alan konusu ise şöyle; "Kız babası olmak zordur derler. Üstelik de akıllı mı akıllı bir kız çocuğuna hem ana hem baba olmak iki kere zordur. Hikayemiz; karısı tarafından terk edilen Nejat’ın, (Furkan Palalı) annesini henüz hiç görmemiş olan kızına üzülmemesi için anlattığı “idare edecek” yalanlarla başlar. Fakat Kayra (Lavinya Ünlüer) büyüdükçe bu yalanlar içinden çıkılmaz bir hal alır. İyice köşeye sıkışan Nejat tam da her şeyin sonu geldi diye düşünürken, yolu beklenmedik bir şekilde Suna (Aslı Bekiroğlu) ile kesişir. Suna’nın hayatlarına girişi ile hem çaresiz baba Nejat’ın hem de artık annesinden başka bir şey istemeyen Kayra’nın dünyası tamamen değişir. Suna ve Nejat kendilerini hiç beklemedikleri tatlı bir oyunun içinde bulurlar."

-

Fi

Başrollerine Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç'ın yer aldığı Fi, Raninitv'de yer alan habere göre yakında Phi adıyla Bulgaristan'ın Btv kanalında yayınlanmaya hazırlanıyor. Bol şans.

-

Cennet'in Gözyaşları

Başrollerinde Almila Ada, Berk Atan, Esra Ronabar ve Zehra Yılmaz'ın yer aldığı Cennet'in Gözyaşları, Raninitv'de yer alan habere göre yakında İspanya'nın Nova kanalında yayınlanmaya hazırlanıyor. Bol şans. 

-

MIP TV'de yer alacak diziler 2

Fransa'nın Cannes kentinde bu hafta içerisinde düzenlenecek tv içerik fuarı MIP TV'de yer alacak diziler belli olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta belli olan Sen Anlat Karadeniz, Hercai, Çarpışma, Kuzgun ve Kızım'ın ardından bu hafta fuara katılacağı kesinleşen diziler ise; Halka, Elimi Bırakma, Kadın, Bizim Hikaye, Bir Zamanlar Çukurova, Kardeş Çocukları, Erkenci Kuş, İkizler Memocan, Vatanım Sensin, Muhteşem İkili ve Siyah Beyaz Aşk oldu.

-

Demet Özdemir ve Can Yaman'a Beyrut'tan ödül


Erkenci Kuş'un başrolleri Demet Özdemir ve Can Yaman, her yıl Arap dünyasının başarılı isimlerinin ödüllendirildiği Murex D'or töreninde 'En İyi Kadın' ve 'En İyi Erkek' oyuncu ödüllerinin sahibi oldular. Tebrikler.

-

Yanımda Kal


Başrollerinde Meriç Aral ve Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı Yanımda Kal, Türkiye Gençlik Ödülleri'nde 'En İyi Film' seçilirken, Çağlar Ertuğrul ise 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünün sahibi oldu. Vizyonda çokça hakkı yenen film böylece hak ettiği değeri görmeye yaklaştı. Tebrikler.

-

Derya Baykal'la Gülümse - Teve2

Derya Baykal artık herkesin ezbere bildiği formatıyla yeniden ekrana dönüyor... Derya Baykal'la Gülümse, 8 Nisan Pazartesi itibariyle hafta içi her gün saat 14:30'da Teve2'de. Bol şans.

-

Survivor 2019 - TV8

Survivor Türkiye-Yunanistan formatıyla yayına çıkan ancak, geçtiğimiz hafta itibariyle iki takımın karma iki yeni takım oluşturmasıyla Survivor Beyaz-Siyah'a evrilen yarışmada, sayıca fazla olan Türk takımını Yunan takımıyla eşitlemek adına hangi takım dokunulmazlığı kaybederse kaybetsin birer Türk'ün adı yazılması kararlaştırılmıştı ve buna göre dokunulmazlığı kaybeden Siyah takım yarışmacılarından Melisa ve Sude eleme potasına yerleşen isimler oldu. Hangisinin elendiği ise hafta içinde, verilen SMS oylarının sonucuna göre belli olacak.

-

Anneler ve Gelinler - Star TV


Yeni bir gelin-kaynana yarışması... Anneler ve Gelinler, Ezgi Sertel'in sunumuyla 15 Nisan Pazartesi itibariyle Star TV'de başlıyor. 

-

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder