Ekrandan Haberler - 15-21 Nisan 2019 - Beklenen Kral

22 Nisan 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 15-21 Nisan 2019


Haber Başlıkları
- Nöbet (Final)
- Hakan: Muhafız (İkinci sezon başlıyor)
- Erkenci Kuş (Kadroda beş yeni isim)
- Arka Sokaklar (Kadroda beş yeni isim)
- Tek Yürek (Yazın da ekranda)
- Çarpışma (Final tarihi)
- Bizim Hikaye (Final tarihi)
- Gülperi (Final tarihi)
- Jet Sosyete (Dijital platformla dönecek)
- Hercai (En hızlı 1 milyona ulaşan dizi)
- Sen Anlat Karadeniz (Meksika'da)
- Elimi Bırakma (Meksika'da)
- Behzat Ç. (İlk tanıtım geldi)
- Sadece Sen (Kadroda üç yeni isim)
- Benim Tatlı Yalanım (Kadroda iki yeni isim)
- Ali ve Sevda (Kadroda yeni bir isim)
- Cansu Dere TV8 dizisiyle dönüyor
- 7Yüz (Avustralya'da)
- Benimle Söyle (İlk tanıtım geldi)

-

Nöbet - Show TV

Başrollerinde Yurdaer Okur, Saygın Soysal, Deniz Bolışık ve İpek Karapınar'ın yer aldığı Nöbet, 28 Nisan Pazar yayınlanacak 8. bölümüyle ekran macerasını noktalıyor. Emeklere sağlık.

-

Hakan: Muhafız - Netflix


Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Burçin Terzioğlu ve Engin Öztürk'ün yer aldığı Hakan: Muhafız, 26 Nisan Cuma ikinci sezonuyla geri dönüyor. Bol izlenmeler.

-

Erkenci Kuş - Star TV


Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman'ın yer aldığı, senarist değişikliğiyle hikâyesinde de değişime uğrayan Erkenci Kuş kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Sevinç Erbulak, Ahmet Somers, Aliye Uzunatağan, Ahmet Olgun Sünaer ve Başak Gümilcinelioğlu dahil oldular. Hoş gelmişler.

-

Arka Sokaklar - Kanal D


Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın yer aldığı Arka Sokaklar kadrosuna, Faruk Öngören, Ebru Öztürk, Ayçin İnci, Ada Arca ve Ahmet Pınar dahil oldular. Hoş gelmişler.

-

Tek Yürek - TRT 1

Başrollerinde Vildan Atasever, Tayanç Ayaydın, Hilmi Cem İntepe, Anıl Tekik ve Eslem Akar'ın yer aldığı Tek Yürek, Birsen Altuntaş haberine göre mayıs sonunda vereceği kısa aranın ardından yaz boyunca ekranda olmaya devam edecek. 

-

Çarpışma - Show TV

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak'ın yer aldığı Çarpışma'nın bildiğiniz üzere 9. bölümü öncesi resmi hesaplardan 25. bölüme kadar yayınlanacağı ilan edilmişti. Mayıs sonunda bitmesi plânlanan dizi, ne yazık ki bir haftasının seçim yayınına ayrılması sebebiyle yirmi beşinci bölümde değil, yirmi dördüncü bölümde ekrana veda edecek.

-

Bizim Hikaye - Fox TV



Başrollerinde Hazal Kaya ve Burak Deniz'in yer aldığı Bizim Hikaye, Birsen Altuntaş'ın haberine göre 30 Mayıs'ta yayınlanacak bölümüyle ekran macerasını noktalayacak. Dizi aldığı reytinglerle aslında bir sonraki sezona da göz kırpıyordu. Ancak belli ki taraflar daha fazla devam etmeme kararını, reytingden bağımsız olarak almışlar.

-

Gülperi - Show TV

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in yer aldığı Gülperi, Birsen Altuntaş haberine göre 30. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak. Uzunca bir süreç boyunca kalbur üstü reytingler alan ve aslında ikinci sezona da göz kırpan dizi, Hercai'nin başlamasıyla büyük kan kaybına uğramıştı.

-

Jet Sosyete - TV8

Başrollerinde Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş ve Çağlar Çorumlu'nun yer aldığı Jet Sosyete yapımcısı BKM'nin Genel Müdürü, TV8'deki finali ardından yerli bir dijital platformla dönme ihtimalinden bahsetmişti hatırlarsanız. Gülse Birsel ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla, dizinin üçüncü sezonunun dijitalde olacağını resmen ilan etmiş oldu. En önemlisi de en az 120 dakika olan televizyon bölümlerinin aksine, yalnızca 45 dakikalık bölümlerle.



-

Hercai - Atv

Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai, YouTube rekorlarına devam ediyor. Daha önce günlük ve haftalık bazda Türkiye'de en çok abone sahibi olmayı başaran dizinin resmi kanalı; başlamasının üzerinden geçen beşinci haftanın ardından 1 milyon aboneye ulaşarak Sen Anlat Karadeniz'in yedi haftada kırdığı rekorun üzerine çıkmış oldu. Tebrikler.

-

Sen Anlat Karadeniz 

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe'nin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz, 22 Nisan Pazartesi Meksika'nın Imagen Television kanalında yayın hayatına başlıyor. Bol şans.

-

Elimi Bırakma

Başrollerinde Alina Boz ve Alp Navruz'un yer aldığı Elimi Bırakma, Raninitv haberine göre yakında Meksika'nın Imagen Television kanalında yayınlanmaya başlayacak. Bol şans.

-

Behzat Ç. - BluTV


Efsane geri dönüyor... Ercan Mehmet Erdem'in yazdığı, Serdar Akar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Behzat Ç. BluTV ile geri dönüyor. Dizinin yeni sezonundan, Erdal Beşikçioğlu'nun boy gösterdiği ilk tanıtım da yayınlandı. 

-

Sadece Sen - Fox TV


Kadrosunda şimdiye değin yalnızca Ali Yağcı'nın belli olduğu Sadece Sen'in erkek başrolü Birsen Altuntaş haberine göre Furkan Andıç olurken, diziye ayrıca Ali Gözüşirin ve Aslıhan Malbora da dahil oldular. Hoş gelmişler.

-

Benim Tatlı Yalanım - Star TV


Başrollerinde Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer'in yer aldığı Benim Tatlı Yalanım kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Cem Zeynel Kılıç ve Aslı İnandık dahil oldular. Hoş gelmişler.

-

Ali ve Sevda - Atv


Başrollerinde Keremcem ve Özgü Kaya'nın yer aldığı Ali ve Sevda kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Zeynep Elçin dahil oldu. Hoş gelmiş.

-

Cansu Dere TV8 dizisiyle dönüyor


Medyapım'dan TV8 için yeni bir dizi... En son Annem'de kamera karşısına geçen Cansu Dere, ekim ayında TV8'de yayınlanacak Medyapım dizisiyle ekrana dönmek üzere Fatih Aksoy ve Acun Ilıcalı ile el sıkıştı.

-

7Yüz - BluTV

Yapımcılığını BirFilm’in üstlendiği; Tunç Şahin, Umut Aral, Alphan Eşeli ve Ceylan Özgün Özçelik’in yönettiği, 7 bölümden oluşan dizi, kendi içinde başlayıp biten yedi hikayeyi anlatarak her bölümünde karakterlerini en karanlık taraflarıyla yüzleştiriyor. Genco Erkal’dan Tilbe Saran’a, Cem Davran’dan Belçim Bilgin ve Melisa Sözen ile Damla Sönmez’e önemli isimlerin yer aldığı ‘7Yüz’, Türkiye’de diziseverlerle buluşmasından iki yıl sonra Avustralya’nın dijital platformlarından SBS'de izleyicilerin beğenisine sunulacak.

-

Benimle Söyle - Kanal D


Birce Akalay ve Enis Arıkan'ın sunumuyla ekrana gelecek Benimle Söyle'den ilk tanıtım geldi.

-

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder