Ekrandan Haberler - 6-12 Mart 2023 - Beklenen Kral

13 Mart 2023 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 6-12 Mart 2023



Haber Başlıkları
- Sokağın Çocukları (Yeni sezonu yayında)
- Yüz Yıllık Mucize (Başlıyor)
Kraliçe (Başlama tarihi)
- Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? (Yeni yayın tarihi)
- İki Yabancı (Ertelendi)
- Kin 'Akraba' (İrlanda dizisinde Türk oyuncular)
- Alice Müzikali (Yayında)

---

Sokağın Çocukları - BluTV



Başrollerinde Onur Akbay, Burak Şahin, Burak Akyüz, Kerem Ali Yengüner, Mehmet Elmas, Furkan Murat Uğur, Hakan Erkuran, Volkan Ölçen, İrfan Ballı, Burçe Yağmur Karabal'ın yer aldığı Sokağın Çocukları'nın altıncı sezon ilk bölümü yayında.

---

Yüz Yıllık Mucize - Star TV



Başrollerinde Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı Yüz Yıllık Mucize, 16 Mart Perşembe başlıyor. 

---

Kraliçe - Kanal D



Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgür Karaman'ın yer aldığı Kraliçe, 22 Mart Çarşamba başlıyor.

---

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? - Netflix



Melisa Sözen'in başrolünde yer aldığı, deprem felaketi sonrası yayını ertelenen Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?, 24 Mart'ta yayınlanmaya başlanacak.

---

İki Yabancı - Fox

Başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz'in yer aldığı ve ikiliyi tekrar partner yapacak İki Yabancı, Birsen Altuntaş haberine göre nisan ayı içerisinde başlaması planlanırken, yapım ve kanalın aldığı ortak kararla yeni sezona ertelendi. 

---

Kin 'Akraba'



İrlanda devlet televizyonu RTÉ One'da yayınlanan, çete savaşının içine düşen İrlandalı bir ailenin hikayesini ve aile bağlarını anlatan Kin 'Akraba' dizisinin ikinci sezonuna Öykü Karayel ve Kenan Ece dahil oldular. Karayel ana kadroda Nuray Batuk karakteriyle kamera karşısına geçerken, Ece ise Hamza karakteriyle ekranda boy gösterecek. Dizinin yeni sezonu 19 Mart'ta başlayacak. 

---

Alice Müzikali - Disney+



Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Enes Arıkan, Ezgi Mola, Şükrü Özyıldız, Merve Dizdar ve İbrahim Selim'in yer aldığı Alice Müzikali, Disney+'da yayında.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder