Ekrandan Haberler - 13-19 Mart 2023 - Beklenen Kral

20 Mart 2023 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 13-19 Mart 2023



Haber Başlıkları
- Dokuz Oğuz (Final)
- Başım Belada (Final kararı)
- Gönül Dağı (Bir haftalık gün değişikliği)
- Yargı (Kadroda bir geri dönüş)
- Kardeşlerim (Yeni sezon onayı)
- Yasak Elma (İspanya'da yoğun ilgi)
- Aile (Rusya'da)
- Kuş Uçuşu (Yeni sezon çekimleri başladı)
- Fedakar (İsrail ve Romanya'ya lisanslandı)
- Sen, Ben, O! (Başlıyor)
- Kraliçe (Başlıyor)
- Yüz Yıllık Mucize (Başlıyor)
- Tetikçinin Oğlu (İlk tanıtım)
- Kiralık Aşk (Arapça yeniden çekilecek)
- Özür Dilerim (Yayın tarihi)

---

Dokuz Oğuz - Fox

Başrollerinde Kubilay Aka, Yasemin Allen ve Deniz Işın'ın yer aldığı Dokuz Oğuz, 25 Mart Cumartesi yayınlanacak 6. bölümüyle final yapıyor. 

---

Başım Belada - Atv

Başrollerinde Keremcem ve Merih Öztürk'ün yer aldığı Başım Belada, Birsen Altuntaş haberine göre aldığı düşük izlenme oranları sebebiyle 5. bölümüyle final yapacak. Dizinin en son ikinci bölümü yayınlanmıştı.

---

Gönül Dağı - TRT 1



Başrolünde Berk Atan'ın yer aldığı Gönül Dağı, 60. bölümü Ramazan ayına özel olarak 22 Mart Çarşamba ekrana gelecek. 

---

Yargı - Kanal D



Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı kadrosuna, Mehmet Yılmaz Ak'ın çalkantılı ayrılığı sonrası daha önce konuk olarak dahil olan Yurdaer Okur, ana kadro oyuncusu olarak geri döndü.

---

Kardeşlerim - Atv

Başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran'ın yer aldığı, üç sezondur reytingleriyle kanalını ihya etmeyi sürdüren Kardeşlerim, Birsen Altuntaş haberine göre bu başarısından ötürü dördüncü sezon onayını da aldı. 

---

Yasak Elma - Fox

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Sevda Erginci, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'in yer aldığı Yasak Elma, Raninitv'de yer alan habere göre 19 Şubat'ta İspanya'nın Antena 3 kanalında yayınlanmaya başlamasının ardından kendi zaman diliminde %15 share alarak, "son on yılın en iyi dizi" prömiyerini yaptı ve sonraki bölümlerinde de aynı başarıyla yayınlanmayı sürdürüyor. 'Pecado Original' ismiyle yayınlanan dizi, kanala 16 ay üst üste liderliğini getiren başarılı içerikler arasında yerini alırken, aynı zamanda %15 ile bir yılda aldığı en yüksek sonucu ve 17 yıl içinde rakibi ile arasındaki en büyük farkı gerçekleştirdi. Tebrikler.

---

Aile - Show TV



Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Aile, Rusya'nın en büyük dijital platformlarından birisi olan IVI'de Rusça'da aile anlamına gelen 'Семья' ismiyle yayınlanmaya başladı.

---

Kuş Uçuşu - Netflix



Başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Kuş Uçuşu'nun üçüncü sezon çekimlerine başlandı. 

---

Fedakar - Kanal 7



Başrollerinde Berkay Veli ve Aybüke Yılmaz'ın yer aldığı, 18 Mart'ta yayınlanmaya başlayan Kanal 7'nin yeni günlük dizisi Fedakar, Raninitv'de yer alan habere göre şimdiden uluslararası dağıtımcısı Eccho Rights tarafından İsrail'de Achla TV, Romanya'da ise Happy Channel'a lisanslandı. Fedakar, çocuk yaşta annesiz kalan Elif ve zengin bir ailenin tek veliahdı Tarık’ın bir kurşunla değişen hayatını ve intikamın aşka dönüşünü anlatan heyecan dolu öyküsünü konu alıyor

---

Sen, Ben, O! - BluTV



Başrollerinde Başak Gümilcinelioğlu ve Çağrı Çıtanak'ın yer aldığı Sen, Ben, O!, 21 Şubat'ta BluTV'de başlıyor. 

---

Kraliçe - Kanal D



Başrollerinde Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın yer aldığı Kraliçe, 22 Mart Çarşamba başlıyor. 

---

Yüz Yıllık Mucize - Star TV



Başrollerinde Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı Yüz Yıllık Mucize, 23 Mart Perşembe başlıyor. 

---

Tetikçinin Oğlu - Fox



Başrollerinde Timuçin Esen ve Şevket Çoruh'un yer aldığı Tetikçinin Oğlu'nun ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Kiralık Aşk

Başrollerinde Elçin Sangu ve Barış Arduç'un yer aldığı, Star TV'nin fenomen ekran işlerinden birisi olan Kiralık Aşk, O3 Medya tarafından MENA bölgesinde yayınlanmak üzere Arapça olarak yeniden çekilecek. 

---

Özür Dilerim - Disney+



Başrollerinde İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Gizem Karaca'nın yer aldığı Özür Dilerim'in afişi yayınlandı. Film, 14 Nisan'da Disney+'da yayınlanacak.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder