Ekrandan Haberler - 14-20 Ocak 2019 - Beklenen Kral

21 Ocak 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 14-20 Ocak 2019


Haber Başlıkları
- Muhteşem İkili (Gün değişikliği)
- Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Kadroda dört yeni isim)
- Elimi Bırakma (Senaryoda yeni isimler)
- Bir Zamanlar Çukurova (Yapımdan açıklama)
- Vuslat (Yönetmen değişikliği)
- Kardeş Çocukları (Başlıyor)
- Sıfır Bir (5. Sezon başlıyor)
- Hakan: Muhafız (İlk dört haftasındaki izlenme)
- Vurgun (Afişi yayınlandı)
- Nöbet (İlk iki tanıtım geldi)
- Kuzgun (Setten ilk kare)
- Yüzleşme (Kadro tamamlandı)
- Ottoman Rising (Detayları belli olmaya başladı)
- Artvinli (Erkek başrol belli oldu)
- Medcezir (İspanya'da)
- Alice Müzikali (Toplu afiş geldi)
- Çiçero (Vizyonda)
- Kocam Yaparsa (Başlıyor)
- Survivor Türkiye-Yunanistan (İkinci yarışmacı belli oldu)

---

Muhteşem İkili - Kanal D

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel'in yer aldığı Muhteşem İkili ara sonrası gün değişikliğiyle dönüyor. Kadrosuna Profesör lakaplı bir kötüyü oynamak için Mahir Günşıray'ın dahil olduğu, gelen tanıtımlardan da daha çok dram damarına abanılacağı hissedilen dizi; 22 Ocak itibariyle artık salı akşamları ekrana gelecek. Bol şans ve reytingler...

---

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - atv

Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna Medyatava haberine göre, Turgut Tunçalp, Emir Benderlioğlu, İlhan Şen ve Gözde Okur dahil oldular. Hoş gelmişler.

---

Elimi Bırakma - TRT 1

Başrollerinde Alina Boz ve Alp Navruz'un yer aldığı Elimi Bırakma senaryo ekibine, Tunus Taşçı ve Tuna Görgün dahil oldular. İkili dizinin hikâye ve tretmanını kaleme alacaklar. Hoş gelmişler.

---

Bir Zamanlar Çukurova - atv

Geçtiğimiz hafta içerisinde bir televizyon kanalında ve akabinde haber sitelerinde Bir Zamanlar Çukurova setinde ayaklanma çıktığı, Tims&B'nin set çalışanlarına ödemelerini yapmadığı haberleri çıkmış ve yapım şirketi büyük bir zan altında bırakılmıştı. Bunun üzerine Tims&B zorunlu bir açıklama yaparak tüm iddiaları yalanladı. Haber bulamamak da ne kötü işte.


---

Vuslat - TRT1

Başrollerinde Kadir Doğulu ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Vuslat'da yönetmen değişikliği gerçekleşti. Raninitv'de yer alan habere göre, Murat Onbul ve ekibi üçüncü bölüm itibariyle görevlerini Barış Yöş ve ekibine bıraktı. Onbul'a emekleri için teşekkürler, Yöş'e ise kolaylıklar.

---

Kardeş Çocukları - Star TV


Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Afra Saraçoğlu ve Furkan Andıç'ın yer aldığı Kardeş Çocukları, 27 Ocak Pazar ekran macerasına başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Sıfır Bir - BluTV




BluTV'nin fenomen yapımı Sıfır Bir, 23 Ocak Çarşamba 5. Sezonuyla dönüyor. 

---

Hakan: Muhafız - Netflix 

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü ve Okan Yalabık'ın yer aldığı Hakan: Muhafız'ın ilk sezonu, Netflix'in geçtiğimiz hafta açıkladığı verilere göre ilk dört haftasında on milyondan fazla kullanıcı tarafından izlenerek büyük bir başarıya imza atmış. Hatta öyle ki Netflix henüz ikinci sezonu yayınlanmayan dizinin, üçüncü ve dördüncü sezonları için de resmi onayları vermişti. Tebrikler.

---

Vurgun - FOX


Başrollerinde Deniz Çakır, Erkan Petekkaya ve Emre Kınay'ın yer aldığı Vurgun'dan afiş de geldi.

---

Nöbet - Show TV


Başrollerinde Yurdaer Okur, Saygın Soysal ve İpek Karapınar'ın yer aldığı Nöbet'den iki yeni fragman paylaşıldı.

---

Kuzgun - Star TV


Başrollerinde Burcu Biricik ve Barış Arduç'un yer aldığı, çekimlerine Kapadokya'da devam edilen Kuzgun'un başrollerinden ilk kare geçtiğimiz günlerde geldi. Ay Yapım imzası taşıyan dizi, yakında ekrandaki yerini alacak.

---

Yüzleşme - Kanal D

Başrollerinde Hande Doğandemir ve Engin Öztürk'ün yer aldığı Yüzleşme kadrosu tamamlandı. İlk olarak Uğur Yücel ile Yeşim Ceren Bozoğlu'nun belli olduğu dizinin kadrosunda yer alan diğer isimler ise Gülsim Ali, Özge Akdeniz, Şerif Sezer, Derda Yasir Yenal, Zeynep Eronat, Mesut Akusta, Macit Koper, Gözde Çığacı, Yeşim Gül, Cansu Dağdelen ve Cihat Süvarioğlu oldu. T Company imzası taşıyan dizi, yakında ekrandaki yerini alacak.

---

Ottoman Rising - Netflix

Netflix'in resmi olarak duyurduğu ikinci Türk yapımı Ottoman Rising'den yeni bilgiler gelmeye başladı. Amerikan ortaklı Karga Seven Pictures imzası taşıyacak dizi toplam 6 bölümden oluşacak ve dili tamamıyla İngilizce olacak. Yönetmenliğini Emre Şahin'in üstleneceği Ottoman Rising'de Fatih Sultan Mehmet'in hayatı konu edilecekken, ana hikâye olarak da İstanbul'un Fethi işlenecek. Henüz kadrosu belli olmayan dizinin dilinden de anlayacağınız gibi, oyuncuları büyük ihtimalle yabancı isimler canlandıracak. Bakalım, hakkında ilerleyen zamanlarda neler duyacağız.

---

Artvinli - Kanal D


Avşar Film imzası taşıyacak, Kanal D için hazırlanan Artvinli'nin erkek başrolü Medyatava haberine göre Fikret Kuşkan oldu. Sırma Yanık'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturacağı dizide kesinleşen diğer isimler ise Ozan Dolunay ve Başak Köklükaya.

---

Medcezir

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Medcezir, ranini.tv'de yer alan habere göre İspanya'nın Nova kanalında yakında İspanyol izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Bol şanslar.

---

Alice Müzikali - Zorlu Performans Sanatları Merkezi


Başrollerinde Serenay Sarıkaya (Alice), Ezgi Mola (Kraliçe), Enis Arıkan (Tavşan), Şükrü Özyıldız (Şapkacı), İbrahim Selim (Kral) ve Merve Dizdar'ın (Kedi) yer aldığı, biletleri satışa çıkar çıkmaz tükenmesiyle meşhur Alice Müzikali'nin kahramanlarının yer aldığı toplu afişi görücüye çıktı.

---

Çiçero


Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Biricik'in yer aldığı Çiçero, 18 Ocak Cuma itibariyle vizyondaki yerini aldı. Bol şans ve gişeler.

---

Kocam Yaparsa - Star TV


Esat Özata'nın sunumuyla ekrana gelecek, hanımların kocalarına komutla yemek yaptıracağı Kocam Yaparsa 28 Ocak Pazartesi ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. 

---

Survivor Türkiye-Yunanistan 


Şubat ayının ilk haftası başlaması plânlanan Survivor Türkiye-Yunanistan'da Hakan Kanık'ın ardından belli olan ikinci isim Seda Ocak oldu. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder