Ekrandan Haberler - 21-27 Ocak 2019 - Beklenen Kral

28 Ocak 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 21-27 Ocak 2019


Haber Başlıkları
- Mehmetçik Kutlu Zafer (Final)
- Kadın (Kadroda bir ayrılık)
- Kızım (Kadroda bir ayrılık)
- Bizim Hikaye (Kadroda yeni bir isim)
- Bir Litre Gözyaşı (Kadroda yeni bir isim)
- Diriliş Ertuğrul (Kadroda yeni bir isim)
- Erkenci Kuş (Kadroda yeni bir isim)
- Kalk Gidelim (Kadroda yeni bir isim)
- Halka (Kadroda yeni bir isim)
- Avlu (Kadroda yeni isimler)
- Jet Sosyete (Kadroda bir konuk)
- Söz (BluTV CEO'sundan açıklama)
- Çarpışma (Şili'de)
- Vurgun (Başlama tarihi)
- Yüzleşme (İlk tanıtım geldi)
- Kuzgun (İlk tanıtım geldi)
- Hercai (Yönetmen değişikliği)
- Artvinli (Kadroda yeni isimler)
- 4N1K (Yeni ismi belli oldu)
- Yoksul Akraba (Yeni dizi)
- Fazilet Hanım ve Kızları (Peru'da)
- Masum (Netflix'te)
- Organize İşler: Sazan Sarmalı (Vizyona giriyor)
- O Ses Türkiye (Şampiyon belli oldu)
- Survivor 2019 (Başlıyor)
- Güldür Güldür Show (Yeni tanıtım)
- Lezzet Akademisi (Yeni yarışma)
- EYS Gece Modu (Yeni show)
- Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 (Yeniden)

---

Mehmetçik Kutlu Zafer - TRT 1

Başrollerinde İsmail Hacıoğlu ve Cansu Tosun'un yer aldığı Mehmetçik Kutlu Zafer, 31 Ocak Perşembe ekran macerasını noktalıyor. Tüm ekibin eline, emeğine sağlık.

---

Kadın - Fox TV

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Feyyaz Duman'ın yer aldığı Kadın kadrosuna, Yeşim'e hayat veren Ayça Erturan veda etti. Emeklerine sağlık.

---

Kızım - tv8

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'ın yer aldığı Kızım kadrosuna, Asu'ya hayat veren Selin Şekerci veda etti. Emeklerine sağlık.

---

Bizim Hikaye - Fox TV

Başrollerinde Hazal Kaya ve Burak Deniz'in yer aldığı Bizim Hikaye kadrosuna, en son Bir Litre Gözyaşı'nda kamera karşısına geçen Nur Berfin Çiroğlu dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Bir Litre Gözyaşı - Kanal D

Başrollerinde Miray Daner ve Mert Yazıcıoğlu'nun yer aldığı Bir Litre Gözyaşı kadrosuna, en son Yaşamayanlar'da kamera karşısına geçen Türkü Turan dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Diriliş Ertuğrul - TRT 1

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Hande Soral'ın yer aldığı Diriliş Ertuğrul kadrosuna, en son Koca Koca Yalanlar'da kamera karşısına geçen Engin Benli dahil oldu. Hoş gelmiş. 

---

Erkenci Kuş - Star TV

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman'ın yer aldığı Erkenci Kuş kadrosuna, en son Jet Sosyete'de kamera karşısına geçen Utku Ateş dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Kalk Gidelim - TRT 1

Başrollerinde Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı ve Erkan Sever'in yer aldığı Kalk Gidelim kadrosuna, en son Ateşböceği'nde kamera karşısına geçen Nilay Deniz dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Halka - TRT 1

Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı Halka kadrosuna, en son Aşk ve Mavi'de kamera karşısına geçen Uğur Uzunel dahil oldu. Hoş gelmiş.

---


Avlu - Star TV

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin yer aldığı Avlu kadrosuna, Burak Arslan, Sema Şimşek, Eda Özel, Eray Ertüren, Burcu Gölgedar dahil oldular. Hoş gelmişler.

---

Jet Sosyete - tv8

Başrollerinde Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Çağlar Çorumlu ve Derya Karadaş'ın yer aldığı Jet Soyete'nin 30 Ocak Çarşamba yayınlanacak bölümünde diziye, Murat Boz konuk oluyor. Hoş gelmiş.

---

Söz - Star TV

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Burak Sevinç, Aytaç Şaşmaz, Görkem Sevindik ve Eren Vurdem'in yer aldığı Söz, bildiğiniz üzere artık televizyondaki yayınından sonra yalnızca BluTV üzerinden izlenebilmekte. Konuyla ilgili BluTV Kurucusu ve CEO'su Aydın Doğan Yalçındağ'dan gelen açıklama ise şöyle; "Söz dizisinin geleneksel televizyon dizilerinin yanında çok daha farklı bir başarısı olduğuna inanıyoruz. Söz dizisini çeşitli sebeplerden dolayı televizyondan takip edemeyen ya da bölümü tamamlamak için saatlerce reklam izlemek zorunda kalan izleyicilerden bir kısmının alternatif bir beklentisi olduğunu fark ettik. Reklamsız bir internet televizyonu olarak da azımsanmayacak sayıdaki bu kitle için Söz dizisini televizyon yayınından sonra sadece BluTV’de olacak şekilde bünyemize kattık. Söz dizisine gösterilen ilgiden dolayı çok mutluyuz."

---

Çarpışma - Show TV

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak'ın yer aldığı Çarpışma, raninitv'de yer alan habere göre Şili'de daha önce ve halen birçok Türk dizisini yayınlayan Mega TV'de yakında yayınlanmaya başlanacak. Bol şanslar.

---

Vurgun - Fox TV

Başrollerinde Deniz Çakır, Erkan Petekkaya ve Emre Kınay'ın yer aldığı Vurgun, 6 Şubat Çarşamba ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. 

---

Yüzleşme - Kanal D


Başrollerinde Hande Doğandemir, Engin Öztürk ve Uğur Yücel'in yer aldığı Yüzleşme'den ilk tanıtım geldi.

---

Kuzgun - Star TV


Başrollerinde Burcu Biricik ve Barış Arduç'un yer aldığı Kuzgun'dan ilk tanıtım geldi.

---

Hercai - atv

Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı, çekimlerinin Mardin'de sürdüğü Hercai'nin yönetmen koltuğunda oturan Cemal Şan, ani bir kararla görevinden ayrıldı ve yerine en son Gülperi'de rejisini izlediğimiz Cem Karcı ile anlaşıldı. Şan'ın emeklerine sağlık, Karcı'ya ise kolaylıklar.

---

Artvinli - Kanal D

Avşar Film'in Kanal D için hazırlıklarını sürdürdüğü, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturacağı Artvinli'nin kadrosu şekillenmeye başladı. Medyatava haberine göre dizinin başrollerinde, Fikret Kuşkan, Ozan Dolunay, Berker Güven, İdris Nebi Taşkan, Sera Kutlubey, Zeynep Tuğçe Bayat ve Simay Barlas yer alacaklar. Sırma Yanık'ın senaryosunu yazdığı dizi, yakında ekrandaki yerini alacak.

---

4N1K: Yeni Başlangıçlar - FoxPlay

Başrollerinde Gözde Mutluer, Burak Yörük ve Atakan Hoşgören'in yer aldığı 4N1K'nın Fox TV'nin yeni kuracağı dijital izleme servisi FoxPlay'de yayınlanacağı daha önce ilan edilmişti hatırlarsanız. Şubatın ikinci haftası yayınlanması plânlanan dizinin, yeni ismi ise 4N1K: Yeni Başlangıçlar olarak ilan edildi. Bu isimlendirme nelere gebe olacak merak ettim doğrusu. Hayırlı olsun.

---

Yoksul Akraba - Star TV

NTC Medya'nın Star TV için hazırlıklarını sürdürdüğü, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin ile Deniz Yorulmazer'in oturduğu, senaryosunu ise Yelda Eroğlu ve Hatice Meryem'in kaleme aldığı dram dizisi Yoksul Akraba'nın kadın başrolü, raninitv haberine göre en son Bizi Hatırla filminde kamera karşısına geçen Binnur Kaya oldu. 

---

Fazilet Hanım ve Kızları

Başrollerinde Nazan Kesal, Mahir Günşıray, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Alp Navruz'un yer aldığı Fazilet Hanım ve Kızları, raninitv'de yer alan habere göre şimdi de Peru'nun Latina TV kanalında yayınlanmaya hazırlanıyor. Bol şanslar. 

---

Masum - Netflix

Başrollerinde Haluk Bilginer, Ali Atay ve Okan Yalabık'ın yer aldığı, ilk olarak BluTV'de izleyiciyle buluşan Masum, artık Netflix'ten de izlemeye açıldı. 

---

Organize İşler: Sazan Sarmalı


Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Bensu Soral ve Ezgi Mola'nın yer aldığı Organize İşler: Sazan Sarmalı, yapımcılar ve Mars Grubu arasındaki kriz çözülmüş olacak ki, 1 Şubat itibariyle vizyondaki yerini alıyor. Bol şans ve gişeler.

---

O Ses Türkiye - tv8

Bu sezon jürisinde Hadise, Seda Sayan, Beyazıt Öztürk ve Murat Boz'un yer aldığı O Ses Türkiye'nin birincisi Ferat Üngür oldu. Tabii biz bu birinciliği televizyondan önce, reklam arasında Hadise'nin Instagram paylaşımlarıyla öğrendik. Reklamlar bittiğinde de en az on dakika boyunca 'heyecanla' acaba birinci kim oldu diye bekledik. Ne diyeyim, tebrikler.

---

Survivor Türkiye-Yunanistan



Bu sezon Türk ve Yunan takımlarının karşılaşacağı Survivor Türkiye-Yunanistan, 2 Şubat Cumartesi başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Güldür Güldür Show - Show TV


Şubat ayı içerisinde yeni sezonuna başlayacak Güldür Güldür Show'dan yeni bir tanıtım geldi.

---

Lezzet Akademisi - Show TV


MasterChef tutunca, elbette muadilleri türemeye başladı. Onlardan ilki, Lezzet Akademisi. Yakında, Show TV'de.

---

EYS Gece Modu - tv8,5


Eser Yenenler'in sunumuyla ekrana gelecek EYS Gece Modu, 26 Ocak itibariyle her cumartesi, pazar ve pazartesi 22:45'de tv8,5'da ekranda olacak. tv8'de yayınlanan Eser Yenenler Show ne oldu derseniz, şimdilik belirsiz. 

---

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 - Kanal D


Yayınlandığı dönemde ekranın fenomenleri arasında yer alan Çok Güzel Hareketler Bunlar, 2. jenerasyonuyla yakında yeniden Kanal D'de.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder