Ekrandan Haberler - 3-9 Haziran 2019 - Beklenen Kral

10 Haziran 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 3-9 Haziran 2019


Haber Başlıkları
- Kimse Bilmez (Başlıyor/Konu-Künye)
- Afili Aşk (Başlıyor/Konu-Künye)
- Benim Tatlı Yalanım (Başlıyor/Konu-Künye)
- Her Yerde Sen (Başlıyor/Konu-Künye)
- Tozkoparan (Geri dönüyor)
- Erkenci Kuş (Yeni gününde)
- Behzat Ç. (İlk tanıtımı yayınlandı)
- Şampiyon (İlk tanıtımı yayınlandı)
- Aşk-ı Memnu (Tekrarıyla yeniden)
- 7. Koğuştaki Mucize (Kadroda iki yeni isim)
- Şuursuz Aşk (Yeni film-Başroller)
- Biz Böyleyiz (Yeni film-Başroller)
- Kuaförüm Sensin (Yeni sunucu)

-

Kimse Bilmez - Atv


Başrollerinde Keremcem, Özgü Kaya ve Engin Hepileri'nin yer aldığı Kimse Bilmez, 11 Haziran Salı ekran macerasına başlıyor. Bol şans ve reytingler.

Konusu: Bir markanın yüzü seçilerek yıldız olma hayallerine yaklaşan Sevda, kardeşinin Pilot adında acımasız bir mafyanın eline düştüğünü ve para bulamazsa öldürüleceğini öğrenir. Kardeşini kurtarmak için bulduğu çözüm hayatının en büyük düğümü olur ve kendisine saplantılı bir şekilde aşık olan Uygar Sarıkaya ve adamları peşine düşer. Sevda kaçar, Ali Hüroğlu’nun evine sığınır. Yaptığı iyiliklerle “Ali Hoca” olarak ünlenen Ali’nin hayattaki tek amacı, kayıp kardeşini bulmaktır. Sevda o gece Ali’nin evine girmekle hem kendisinin hem de Ali’nin hayatını değiştirir. Uygar’ın, Sevda’yı bırakmaya hiç niyeti yoktur. Ali’nin geçmişiyle ilgili kapanmamış bir hesabı, Ali ve Sevda’nın kavuşmasını imkansız hale getirir.

Künye
Yapım: Baba Yapım
Yönetmen: Kartal Çidamlı, U. Hakan Eren
Senarist: Hasan Burak Kayacı
Oyuncular: Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Burak Serdar Şanal, Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve Ahmet Mekin 

-

Afili Aşk - Kanal D


Başrollerinde Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı Afili Aşk, 12 Haziran Çarşamba ekran macerasına başlıyor. Bol şans ve reytingler.

Konusu: Kerem, İstanbul’un çok eski tekstilcilerinden olan Yiğiter ailesinin yakışıklı ve çapkın oğludur. Yaratıcı zekasıyla zamana yenik düşmek üzere olan aile şirketini bir start - up çalışmasıyla sektörün lideri haline getirmiştir. Getirmiştir ama babası Muhsin’in gözünde adam olamamıştır. Çünkü Kerem yiyip içip, gezip tozup, her çiçekten bal alma şiarıyla hayatını yaşayan biridir.

Keremlerin atölyesinde işçi olarak çalışan Ayşe de biri despot, diğeri hayırsız iki ağabeyi kontrolünde renksiz, tatsız bir hayat yaşayan zeki, güzel ve kalbi iyilik dolu bir kızdır. Tek umudu, bir süredir sevgili olduğu Berk ile evlenmek ve bu hayatı geride bırakmaktır. Ancak ağabeyleri onu mahallenin zengin çocuğu Sabri ile evlendirmek isteyince Ayşe, Berk’e bir an önce evlenmeleri gerektiğini söyler. Bunu duyan Berk ortadan kaybolur.



Kendi halinde, saf ve iyi yürekli bir mahalle kızıyken hem ailesi, hem de aşk hayatından darbe üzerine darbe yiyen Ayşe, hayatında ilk kez kendisi için bir şey yapmaya karar verir. Bu kararı vermesinde en büyük etken olan Kerem, aynı zamanda Ayşe’nin kurbanı olacağından habersizdir. Ayşe, Kerem ve kendisini ömür boyu birbirine bağlayacak hamleyi yaparak oyunun kurucusu olur ancak bu oyun ikisinin de içinden çıkamayacağı şekilde ayaklarına dolanacaktır.

Künye
Yapım: ARC Film
Yönetmen: Serdar Gözelekli
Senarist: Barış Erdoğan, İlker Arslan, Kübra Sülün, Okşan Tavaslıoğlu
Oyuncular: Çağlar Ertuğrul (Kerem), Burcu Özberk (Ayşe), Altan Erkekli (Muhsin), Benian Dönmez (Melahat), Neşe Baykent (Yelda), Taner Rumeli (Rıza), Serkay Tütüncü (Volkan), Asena Tuğal (Hülya), Uğur Uzunel (Erkut), Zeynep Tuğçe Bayat (Ceyda), Yılmaz Kunt (Berk), Ozan Dağgez (Samet), Güzide Arslan (Gonca), Beril Pozam (Nazmiye), Umutcan Ütebay (Sabri), Vural Ceylan (Kadir), Banu İnan (Nermin), Hira Su Yıldız (Buse) 

-

Benim Tatlı Yalanım - Star TV


Başrollerinde Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer'in yer aldığı Benim Tatlı Yalanım, 13 Haziran Perşembe ekran macerasına başlıyor. Bol şans ve reytingler.

Konusu: Her şey Tatlı Bir Yalanla Başlıyor…

Hikaye, karısı tarafından terk edilen Nejat’ın, annesini henüz hiç görmemiş olan kızına üzülmemesi için anlattığı “idare edecek” yalanlarla başlar. Fakat Kayra büyüdükçe bu yalanlar içinden çıkılmaz bir hal alır. Annesinin ağzından yazdığı mektuplarla iyice köşeye sıkışan Nejat tam da her şeyin sonu geldi diye düşünürken, yolu beklenmedik bir şekilde Suna ile kesişir. Suna’nın hayatlarına girişi ile hem çaresiz baba Nejat’ın hem de artık annesinden başka bir şey istemeyen Kayra’nın dünyası tamamen değişir. Suna ve Nejat kendilerini hiç beklemedikleri tatlı bir oyunun içinde bulurlar.

Künye
Yapım: O3 Medya
Yönetmen: Barış Erçetin
Senarist: Pınar Ordu
Oyuncular: Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu, Lavinya Ünlüer, Ahmet Saraçoğlu, Gonca Sarıyıldız, Aslı İnandık, Cem Zeynel Kılıç, Sadi Celil Cengiz, Seda Türkmen ve Ali Yoğurtçuoğlu

-

Her Yerde Sen - Fox TV


Başrollerinde Furkan Andıç ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı Her Yerde Sen, 14 Haziran Cuma ekran macerasına başlıyor. Bol şans ve reytingler.

Konusu: Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir.

Aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Demir ile Selin birlikte yaşamak zorunda kalır. Bu da yetmezmiş gibi birinin çalıştığı şirkete, diğerinin yönetici olarak gelmesiyle birlikte olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

Künye
Yapım: Karga Seven Pictures
Yönetmen: Ender Mıhlar
Senarist: Deniz Yeşilgün, Esra Çetek Yılmazer
Oyuncular: Furkan Andıç (Demir Derendil), Aybüke Pusat (Selin Sever), Ali Yağcı (Burak Yangel), Aslıhan Malbora (Ayda Akman), Ali Gözüşirin (İbrahim Tunç), Deniz Işın (Merve Mutlu), Ali Barkın (Bora Durul), Fatih Özkan (Ferruh Özerdim), Cem Cücenoğlu (Muharrem Usta) Ayfer Tokatlı (Azmiye Boşgeçmez), Ayşe Tunaboylu (Leyla Günbakan), Binnur Şerbetçioğlu (Firuze Günbakan), Aziz Caner İnan (Vedat Ayhan)

-

Tozkoparan - TRT 1


Başrollerinde Özgür Ege Nalcı, Burak Kut, Burcu Altın, Leya Kırşan, Yusuf Gökhan Atalay ve Cemal Hünal'ın yer aldığı Tozkoparan, 10 Haziran Pazartesi yeniden ekrana dönüyor. Bol şans ve reytingler.

-

Erkenci Kuş - Star TV

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman'ın yer aldığı Erkenci Kuş, yaz boyunca (11 Haziran itibariyle) salı günleri ekranda olacak. 

-

Behzat Ç. - BluTV


Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Ahu Türkpençe ve Canan Ergüder'in yer aldığı Behzat Ç.'den ilk tanıtım geldi. 

-

Şampiyon - TRT 1


Başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Emir Özyakışır'ın yer aldığı Şampiyon'dan ilk tanıtım geldi.

-

Aşk-ı Memnu - Kanal D

Başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın yer aldığı Aşk-ı Memnu, 10 Haziran Pazartesi itibariyle hafta içi her gün 16:45'de tekrar bölümleriyle ekranda olacak.

-

7. Koğuştaki Mucize


Başrolünde Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı, 2013 yapımı Miracle in Cell No. 7 uyarlaması olan 7. Koğuştaki Mucize kadrosuna, Deniz Baysal ve Sarp Akkaya dahil oldular. 

-

Şuursuz Aşk


Başrollerinde Ebru Şahin ve İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı yeni bir film... Şuursuz Aşk, engelli bir simitçi olan Yusuf ile akıl hastanesinde tedavi gören Menekşe'nin hikayesini beyaz perdeye taşıyacak. Yönetmen koltuğunda Umut Ertek'in oturacağı filmin kadrosunda yer alan diğer isimler ise Medyatava haberine göre, Nazan Kesal, Burcu Kara, Ayşen Batıgün, Ruhi Sarı, Tuncer Salman, Emir Benderlioğlu, Halit Karaata, Ali Buhara Mete, Şekip Taşpınar, Erdal Ayna, Volga Sorgu, Seher Terzi, Aslı Hür, Egemen Duman ve Demet Oran.

-

Biz Böyleyiz


Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Berrak Tüzünataç'ın yer aldığı yeni bir film... Biz Böyleyiz, ARC Film imzası taşırken, yönetmen koltuğunda aynı zamanda senaryoyu da yazan Caner Özyurtlu oturacak. Filmin kadrosunda ayrıca Medyatava haberine göre Hümeyra, Şebnem Bozoklu ve Boran Kuzum da yer almakta.

-

Kuaförüm Sensin - Show TV


Daha önce Özge Borak'ın sunumuyla ekrana gelen Kuaförüm Sensin, 10 Haziran Pazartesi itibariyle Gözde Kansu'nun sunumuyla yaz boyunca ekranda olacak.

-

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder