Ekrandan Haberler - 17-23 Haziran 2019 - Beklenen Kral

24 Haziran 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 17-23 Haziran 2019


Haber Başlıkları
- Tek Yürek (Kadroda bir konuk)
- Her Yerde Sen (Kadroda bir konuk)
- Elimi Bırakma (Yunanistan'da)
- Behzat Ç. (Kadroda yeni bir isim)
- İçerde (İspanya'da)
- Atv Distribution, Sen Anlat Karadeniz ve Hercai'yi NAPTE Budapest'e götürüyor
- INTER Medya, Bir Zamanlar Çukurova'yı NAPTE Budapest'e götürüyor
- Calinos Entertainment, Kadın ve Bizim Hikaye'yi NAPTE Budapest'e götürüyor
- Global Agency, Kardeş Çocukları'nı NAPTE Budapest'e götürüyor
- Netflix 20 Avrupa ülkesinde üyelik ücretlerine zam yaptı
- Yedinci Koğuştaki Mucize (Çekimlerine başlandı)
- Şuursuz Aşk (Kadroda yeni bir isim)
- Kafayı Yersin (Başlıyor)
- Güven Bana (Başlıyor)
- 3'te 3 Bir Zamanlar (Yeni yarışma)

-

Tek Yürek - TRT 1


Başrollerinde Vildan Atasever, Tayanç Ayaydın, Hilmi Cem İntepe, Anıl Tetik ve Eslem Akar'ın yer aldığı Tek Yürek kadrosuna geçtiğimiz hafta Ümit Besen konuk oldu. Emeklerine sağlık.

-

Her Yerde Sen - Fox TV


Başrollerinde Furkan Andıç ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı Her Yerde Sen kadrosuna geçtiğimiz hafta Hande Kazanova konuk oldu. Emeklerine sağlık.

-

Elimi Bırakma - TRT 1


Başrollerinde Alina Boz ve Alp Navruz'un yer aldığı Elimi Bırakma, Raninitv'de yer alan habere göre 30 Haziran'da Yunanistan'ın Alpha TV kanalında Kpata Moy To Xepi isminde yayınlanmaya başlayacak. Bol şans.

-

Behzat Ç. - BluTV


Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Ahu Türkpençe ve Canan Ergüder'in yer aldığı Behzat Ç. kadrosuna, Belçim Bilgin dahil oldu. Hoş gelmiş.

-

İçerde

Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı İçerde, Raninitv'de yer alan habere göre 21 Haziran'da İspanya'nın Divinity kanalında yayınlanmaya başladı. Bol şans.

-

Atv Distribution, Sen Anlat Karadeniz ve Hercai'yi NAPTE Budapest'e götürüyor

Atv Distribution, Raninitv'de yer alan habere göre 25, 26, 27 Haziran'da düzenlenecek tv içerik fuarı NAPTE'nin Budapeşte ayağına Sen Anlat Karadeniz, Hercai ve günlük dizisi Beni Bırakma ile katılıyor. Bol şans.

-

INTER Medya, Bir Zamanlar Çukurova'yı NAPTE Budapest'e götürüyor

INTER Medya, Raninitv'de yer alan habere göre 25, 26, 27 Haziran'da düzenlenecek tv içerik fuarı NAPTE'nin Budapeşte ayağına Bir Zamanlar Çukurova ile katılıyor. Bol şans.

-

Calinos Entertainment, Kadın ve Bizim Hikaye'yi NAPTE Budapest'e götürüyor

Calinos Entertainment, Raninitv'de yer alan habere göre 25, 26, 27 Haziran'da düzenlenecek tv içerik fuarı NAPTE'nin Budapeşte ayağına Kadın ve Bizim Hikaye ile katılıyor. Bol şans.



-

Global Agency, Kardeş Çocukları'nı NAPTE Budapest'e götürüyor

Global Agency, Raninitv'de yer alan habere göre 25, 26, 27 Haziran'da düzenlenecek tv içerik fuarı NAPTE'nin Budapeşte ayağına Kardeş Çocukları ile katılıyor. Bol şans.

-

Netflix 20 Avrupa ülkesinde üyelik ücretlerine zam yaptı

Netflix, Türkiye dahil 20 Avrupa ülkesinde aylık üyelik ücretlerine 20 Haziran Perşembe itibariyle zam yaptı. Buna göre Türkiye'de daha önce 15.99 TL olan temel aylık üyelik paketinin fiyatı 17.99 TL, 27.99 TL olan standart aylık üyelik paketinin fiyatı 29.99 TL ve 39.99 TL olan özel aylık üyelik paketinin fiyatı 41.99 TL oldu. 

-

Yedinci Koğuştaki Mucize


Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur'un yer aldığı, kadrosunda ayrıca Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Yıldıray Şahinler, Deniz Celiloğlu, Gülçin Şahin Kültür, Ferit Kaya, Cankat Aydos, Hayal Köseoğlu, Doğukan Polat ve Serhan Onat gibi isimlerin yer aldığı Yedinci Koğuştaki Mucize'nin çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı. 7 yaşındaki kızıyla aynı zeka seviyesine sahip olan bir babanın hikayesini konusunun odağına alan, kızına karşı çok bağlı ve sevgi dolu olan bu babanın adalet arayışı içerisine girmesini işleyecek filmin vizyon tarihi ise henüz belli değil.

-

Şuursuz Aşk


Başrollerinde Ebru Şahin ve İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı Şuursuz Aşk filminin kadrosuna Burcu Kara dahil oldu. Hoş gelmiş.

-

Kafayı Yersin - BluTV


Yemek moda ve seyahat videolarıyla beğeni kazanan sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya ve 'AhmetKarya' hesabından yaptığı sit-com paylaşımlarla fenomen olan Ahmet Aksöz'ün; Türkiye'nin farklı bölgelerini gezip kafayı yedirtecek tatlar aradıkları ve geleneksel gezi-yemek programlarını ti'ye aldıkları Kafayı Yersin, 26 Haziran Çarşamba Blutv'de başlıyor. Hareket noktasının İstanbul olacağı 'Kafayı Yersin'de Tokat, Giresun, Urfa, Adana, Konya ve İzmir lezzet keşfinin yaşanacağı noktalar arasında. Sibil ve Ahmet, her şehirde en az 5 farklı mekana giderek oraya ait birden fazla lezzetin tadına bakacaklar.

-

Güven Bana - Atv


Daha önce Tamer Karadağlı'nın sunumuyla ekrana gelen, şimdiyse Müge Anlı'nın sunacağı 1 Milyon TL ödüllü Güven Bana, 27 Haziran Perşembe ekran macerasına başlıyor. Bol şans.

-

3'te 3 Tarih Bir Zamanlar - TRT 1


Daha önce Engin Altan Düzyatan'ın sunduğu 3'te 3 Tarih'in 'Bir Zamanlar' versiyonu, Emre Altuğ'un sunumuyla yakında TRT 1'de ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor.

-

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder