Ekrandan Haberler - 24-30 Haziran 2019 - Beklenen Kral

1 Temmuz 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 24-30 Haziran 2019


Haber Başlıkları
- Bir Zamanlar Çukurova (18 ülkeye satıldı)
- Erkenci Kuş (Senarist değişikliği)
- Her Yerde Sen (Kadroda yeni bir isim)
- Behzat Ç. (Başlama tarihi)
- Mucize Doktor (Erkek başrol belli oldu)
- Kara Sevda (Amerika'da)
- Annem (Afişi geldi)
- Yuvaya Dönüş (Vizyon tarihi)
- Yedinci Koğuştaki Mucize (İlk kareler geldi)
- Biz Böyleyiz (Çekimleri başladı)
- Sihirli Annem (Filmiyle dönüyor)

-

Bir Zamanlar Çukurova - Atv

Başrollerinde Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Kerem Alışık'ın yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova, tv içerik fuarı NAPTE Budapest'te tam 18 ülkeye birden satıldı. Raninitv'de yer alan habere göre, Tims&B'nin yapımcısı olduğu dizi Slovenya, Macaristan, Romanya, Bosna Hersek ve Özbekistan'ın yanı sıra Orta ve Güney Amerika'daki 13 ülkeye daha satıldı. 

-

Erkenci Kuş - Star TV

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman'ın yer aldığı Erkenci Kuş'ta dördüncü kez senarist değişikliği gerçekleşti. Yaz ekranında salı gününe taşınan ve reytingleri pek de parlak gelmeyen diziyi, 47. bölüm itibariyle Fethi Kantarcı ve Saygın Delibaş kaleme alacaklar. Ayşe Üner Kutlu ve ekibinin emeğine sağlık, Kantarcı ve Delibaş'a ise kolaylıklar.

-

Her Yerde Sen - Fox TV


Başrollerinde Furkan Andıç ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı Her Yerde Sen kadrosuna, Poyraz Karayel'le yıldızı parlayan Ata Mert Mutlu'nun kardeşi, Can Mutlu dahil oldu. Hoş gelmiş.

-

Behzat Ç. - BluTV


Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Canan Ergüder ve Ahu Türkpençe'nin yer aldığı Behzat Ç, 25 Temmuz'da BluTV'de başlıyor. 

-

Mucize Doktor - Fox TV


MF Yapım'dan Fox TV için yeni bir dizi... Amerikan yapımı The Good Doctor uyarlaması olan, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın üstleneceği Mucize Doktor'un başrolü Raninitv haberine göre Taner Ölmez oldu. Çekimleri temmuz ayında başlayacak dizinin, eylül ila ekim ayları içerisinde yayına çıkması beklenmekte. 

-



Kara Sevda

Başrollerinde Neslihan Atagül, Burak Özçivit ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Kara Sevda, 8 Temmuz'da Amerika'da İspanyolca yayın yapan Univision kanalında hafta içi her gün yayınlanmaya başlayacak. Bol şans.

-

Annem


Başrollerinde Özge Gürel ve Sumru Yavrucuk'un yer aldığı, kadrosunda Itır Esen, Fatma Toptaş, Tuna Orhan ve Sercan Badur'un da bulunduğu Annem'den afiş geldi. Film, 20 Eylül'de vizyondaki yerini almaya hazırlanıyor. 

-

Yuvaya Dönüş


Başrollerini Furkan Palalı, Megumi Masuki ve Burhan Öçal’ın paylaştığı Yuvaya Dönüş filmi 12 Temmuz’da Türkiye’de, eylül ayında ise Japonya’da vizyona girecek. Çekimleri İstanbul, Kapadokya ve Tokyo’da gerçekleşen İran-Irak savaşı sırasında 215 Japon vatandaşın Tahran’dan Türkiye’ye getirilişi ve bu olayın perde arkasında yatan bilinmeyen bir aşk hikâyesinin anlatıldığı filmin yönetmeni, Hakan Kurşun.

-

Yedinci Koğuştaki Mucize



Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur'un yer aldığı, kadrosunda ayrıca Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Yıldıray Şahinler, Deniz Celiloğlu, Gülçin Şahin Kültür, Ferit Kaya, Cankat Aydos, Hayal Köseoğlu, Doğukan Polat ve Serhan Onat gibi isimlerin de bulunduğu geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan Yedinci Koğuştaki Mucize'den ilk kareler geldi. 7 yaşındaki kızıyla aynı zeka seviyesine sahip olan bir babanın hikayesini konusunun odağına alan, kızına karşı çok bağlı ve sevgi dolu olan bu babanın adalet arayışı içerisine girmesini işleyecek filmin vizyon tarihi ise henüz belli değil.

-

Biz Böyleyiz


Başrollerinde Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç, Şebnem Bozoklu, Hümeyra, Boran Kuzum ve Meriç Aral'ın yer aldığı, yönetmen koltuğunda Caner Özyurtlu'nun oturduğu Biz Böyleyiz filminin çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı. Filmin konusu ise şimdilik meçhul.

-

Sihirli Annem


Bir zamanların fenomen dizisi Sihirli Annem, sinema perdesiyle dönüyor... Kadrosu henüz ilan edilmeyen, yönetmen koltuğunda Mustafa Kotan'ın oturacağı film, 17 Ocak'ta vizyondaki yerini alacak.

-

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder