Ekrandan Haberler - 1-7 Temmuz 2019 - Beklenen Kral

8 Temmuz 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 1-7 Temmuz 2019


Haber Başlıkları
- Tek Yürek (Final kararı)
- Payitaht Abdülhamid (Yönetmen değişikliği)
- Yasak Elma (Kadroda bir ayrılık)
- Diriliş Osman (Kanal değişikliği)
- Mucize Doktor (Kadroda üç yeni isim)
- Şampiyon (Kadroda yeni bir isim)
- Güvercin (Yeni dizi)
- Pavyon (Yeni mini-dizi)
- Şuursuz Aşk (Başrollerden birlikte ilk kare)
- Tam Kafadan (Çekimlerine başlandı)
- Mahalleden Arkadaşlar (Çekimlerine başlandı)
- Survivor 2019 (Türkiye ve Yunanistan şampiyonları)
- Gel Yazın Konuşalım (Yeni program)

-

Tek Yürek - TRT 1

Başrollerinde Vildan Atasever, Tayanç Ayaydın, Hilmi Cem İntepe, Anıl Tetik ve Eslem Akar'ın yer aldığı Tek Yürek, Medyatava haberine göre 22. bölümüyle ekran macerasını noktalamaya hazırlanıyor. Kış sezonu boyunca orta şeker reytinglerle yoluna devam eden dizi, yaz sezonuna kaymasıyla reytinglerinde büyük bir kayıp yaşamıştı. 

-

Payitaht Abdülhamid - TRT 1

Başrolünde Bülent İnal'ın yer aldığı, dördüncü sezonuna hazırlanan Payitaht Abdülhamid'de yönetmen değişikliği... Emre Konuk'un yönetmen koltuğunda oturduğu dizi, yeni sezonunda Doğan Ümit Karaca'ya emanet. Konuk'un emeklerine sağlık, Karaca'ya ise kolaylıklar.

-

Yasak Elma - Fox TV


Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece'nin yer aldığı Yasak Elma kadrosuna Medyatava haberine göre Ayşegül Çınar veda etti. Emeklerine sağlık.

-

Diriliş Osman - Atv


Başrolünde Burak Özçivit'in yer alacağı, Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğindeki Diriliş Osman transfer oldu... Serinin yapımcısı Mehmet Bozdağ sosyal medyadan yaptığı açıklamayla dizinin TRT 1'de değil, Atv'de yayınlanacağını duyurdu. 

-

Mucize Doktor - Fox TV


Başrolünde Taner Ölmez'in yer aldığı The Good Doctor uyarlaması Mucize Doktor'un kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre Reha Özcan, Özge Özder ve Onur Tuna dahil oldular. Hoş gelmişler.

-



Şampiyon - TRT 1


Başrolünde Tolgahan Sayışman'ın yer aldığı Şampiyon kadrosuna, Erdal Özyağcılar dahil oldu. Hoş gelmiş.

-

Güvercin - Star TV

Pastel Film'den Star TV için yeni bir dizi... Medyatava haberine göre Antep'te çekilecek Güvercin'in  yönetmen koltuğunda Altan Dönmez otururken, dizinin senaryosunu Halil Özer ve ekibi kaleme almakta. 

-

Pavyon - BluTV


BluTV'den yeni bir proje... Toplam 5 bölümden oluşacak mini-dizi Pavyon'da, ekran başındakiler özellikle kozmopolit yapısından ötürü Ankara’yla özdeşleşen pavyon kültürünün perde arkasına davet edilecek. Mekan işletmecilerinden şarkıcılara,müdavimlerden konsomatrislere kadar pavyonda çalışan pek çok figürün hikayelerini anlattığı seride Yeşilçam filmlerinde erkeklerin kadınları kurtararak kahramana dönüştükleri pavyonların aslında hiç de anlatıldığı gibi yerler olmadığı fikri işleniyor. 'Vesikalı Yarim' filminden bir görüntüyle açılan seri, ilk bölümünden itibaren kendi kuralları dahilinde oluşan bu eğlence kültürünü insan-mekan-müzik ilişkisi üzerinden ele alarak yalın ve objektif bir üslupla aktaracak. Pavyon, yakında görücüye çıkacak.

-

Şuursuz Aşk


Başrollerinde Ebru Şahin ve İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı, çekimlerine kısa süre önce başlanan Şuursuz Aşk'ın başrollerinden birlikte ilk kare geçtiğimiz günlerde servis edildi. 

-

Tam Kafadan


YouTube dizisi olarak yola çıkan ve ilk sezonu yayınlanan, birkaç Zula oyuncusu ve bu oyuncuları bir araya getiren bir internet kafe sahibinin başından geçenleri anlatan Tam Kafadan; film olarak geri dönüyor... Başrolünde  Efekan Can'ın yer aldığı filmin çekimlerine ise geçtiğimiz günlerde başlandı. 

-

Mahalleden Arkadaşlar


Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Alper Kul'un yer aldığı yeni bir film... Selçuk Aydemir'in aynı isimli kitabından beyaz perdeye uyarlanan Mahalleden Arkadaşlar, Küçükçekmece'de bulunan bir mahallede geçiyor. Selçuk, mahallenin reisi olan İsmet'in gözüne girmek istiyordur. Bunun için de yapmayacağı hiçbir şey yoktur. Selçuk sırf bunun için iki arkadaşıyla birlikte çete kuracak ve mahalleyi birbirine katacaktır. Çekimlerine başlanan film, 24 Ocak 2020'de vizyondaki yerini alacak.

-

Survivor 2019 - TV8


Türkiye-Yunanistan formatıyla yola çıkan, daha sonra iki ülke yarışmacılarının birbirine karışmasıyla Siyah-Beyaz takımların yarışına dönen Survivor'da kazananlar belli oldu. 30 Haziran'da gerçekleşen Yunan finalinde kazanan Katerina Dalaka olurken, 1 Temmuz'da gerçekleşen Türkiye finalinde ise şampiyon Yusuf Karakaya oldu. Ayrıca Dalaka 100.000 Euro, Yusuf ise 500.000 TL'lik para ödülünü de böylece kazanmış oldular. Tebrikler.

-

Gel Yazın Konuşalım - TV8

Kış ekranında yayınlanan sabah magazin programı Gel Konuşalım'ın yaz versiyonu, Gel Yazın Konuşalım; Seray Sever ve Hakan Hatipoğlu'nun sunumuyla hafta içi her gün saat 10:00'da TV8'de...

-

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder