Ekrandan Haberler - 8-14 Temmuz 2018 - Beklenen Kral

15 Temmuz 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 8-14 Temmuz 2018


Haber Başlıkları
- Sen Anlat Karadeniz (Senarist takviyesi)
- Yasak Elma (Kadroda yeni bir isim)
- Vuslat (Ekipte ayrılık)
- Avlu (Netflix kataloğunda)
- Canevim (Kadroda iki yeni isim)
- Her Yerde Sen (Kadroda yeni bir isim)
- Pavyon (Yayında)
- Behzat Ç. (Yeni bir tanıtım)
- Diriliş Osman (Burak Özçivit'li ilk kareler)
- Seksenler (Geri dönüyor)
- Sefirin Kızı (Erkek başrol belli oldu)
- Yuvaya Dönüş (Vizyonda)
- Yedinci Koğuştaki Mucize (Yeni kareler)
- Güldür Güldür Show (Sezon finali yaptı)
- Damat Bayıldı (İlk tanıtım geldi)

---

Sen Anlat Karadeniz - Atv

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe'nin yer aldığı, üçüncü sezonuyla ekrana dönmeye hazırlanan Sen Anlat Karadeniz senaryo ekibine yeni bir isim dahil oldu. Üçüncü sezonunda Erkan Birgören'le birlikte diziyi Sema Ali Erol kaleme alacak. Hoş gelmiş.

---

Yasak Elma - Fox TV


Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece'nin yer aldığı Yasak Elma kadrosuna Buçe Buse Kahraman dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Vuslat - TRT 1

Başrollerinde Kadir Doğulu ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Vuslat ekibinde ikinci sezon öncesi ayrılık gerçekleşti. Yönetici yapımcı Ece Beyter, ekibiyle birlikte diziyle yollarını ayırdığını açıkladı. Emeklerine sağlık.

---

Avlu: The Yard - Netflix


Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin yer aldığı, iki sezon boyu Star TV'de ekrana gelen ve geçtiğimiz sezon televizyon finalini gerçekleştiren Avlu, ilk iki sezon bölümleriyle Türkiye dışındaki ülkelerin Netflix kataloğundaki yerini aldı. Dizinin üçüncü sezonunun da Netflix'te yer alacağı söylenmekte ancak, şimdiye değin bu konuda yapılmış resmi bir açıklama olmadığını not düşmek isterim. 

---

Canevim - Atv


Başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik'in yer aldığı Canevim kadrosuna, Medyatava haberine göre Esin Alpogan Mertsöz ve Yusuf Baymaz dahil oldular. Hoş gelmişler.

---

Her Yerde Sen - Fox TV


Başrollerinde Furkan Andıç ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı Her Yerde Sen kadrosuna Bülent Düzgünoğlu dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Pavyon - BluTV


Ankara'nın Pavyon kültürünü anlatan beş bölümlük mini-dizi Pavyon, 12 Temmuz Cuma itibariyle BluTV kataloğundaki yerini aldı.

---

Behzat Ç. - BluTV


Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Ahu Türkpençe ve Canan Ergüder'in yer aldığı Behzat Ç.'den yeni bir tanıtım daha geldi. Dizi, 25 Temmuz'da BluTV kataloğundaki yerini almaya hazırlanıyor. 

---

Diriliş Osman - Atv




Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı, Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğindeki Diriliş Osman'ın, Osman Bey'i, Burak Özçivit'ten at üzerinde ilk kareler geçtiğimiz günlerde geldi. 

---

Seksenler - 


Birol Güven'in hem senaryosunu yazdığı hem de yapımcılığını üstlendiği uzun yıllar TRT 1'de yayınlanan Seksenler geri dönüyor... Güven geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı senaryo kapağıyla dizinin geri döneceğini ilan etmiş oldu. Kendisi ayrıca yaptığı başka bir açıklamayla şimdilik herhangi bir kadro anlaşması olmadığını, mümkün olursa dizinin eski kadrosunu bir araya getirmeyi istediğini belirtti. 

---

Sefirin Kızı - Star TV


O3 Medya ve NG Medya'nın Star TV için hazırladığı, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'in kaleme aldığı Sefirin Kızı'nın erkek başrolü Ranini.tv haberine göre Engin Akyürek oldu. 

---

Yuvaya Dönüş


Başrollerinde Furkan Palalı, Megumi Masaki ve Burhan Öçal'ın yer aldığı Yuvaya Dönüş, 12 Temmuz Cuma vizyondaki yerini aldı. Bol gişeler.

---

Yedinci Koğuştaki Mucize


Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Nisa Sofiya Aksongur'un yer aldığı Yedinci Koğuştaki Mucize'den, öğretmen Mine karakterine hayat veren Deniz Baysal'lı yeni kareler servis edildi.

---

Güldür Güldür Show - Show TV


Show TV'yi yıllardır reytingleriyle oldukça memnun eden, bu sezonunda da aynı başarıyı sürdüren Güldür Güldür Show, 12 Temmuz Cumartesi sezon finali yaparak ekrana ara verdi. Programın gelecek sezonda da Show TV'de olacağının üzerine basılarak belirtildiğini de not düşeyim. İyi tatiller.

---

Damat Bayıldı - Show TV


Başarılı sunumuyla tarihin tozlu raflarındaki yerini almış Yemekteyiz'i yeniden hayata döndüren ve alternatiflerinin doğmasına vesile olan Onur Büyüktopçu'nun yeni yarışma programı Damat Bayıldı'dan ilk tanıtım geçtiğimiz günlerde geldi. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder