Ekrandan Haberler - 22-27 Temmuz 2019 - Beklenen Kral

29 Temmuz 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 22-27 Temmuz 2019


Haber Başlıkları
- Elimi Bırakma (İspanya'da)
- Vuslat (Ekipten bir ayrılık daha)
- Canevim (Kadroda yeni bir isim)
- Kimse Bilmez (Kadroda yeni bir isim)
- Söz (Belgesel geliyor)
- Bir Zamanlar Çukurova, Çarpışma ve Gülperi Seul'de aday oldu
- Kuzey Yıldızı (Çekimlerine başlandı)
- Aşk Ağlatır (Başrollerden ilk kare geldi)
- Patron (Kadın başrol belli oldu)
- Sevgili Geçmiş (Başroller belli oldu)
- Love 101 (Kadroda yeni bir isim)
- İlker Kaleli BBC dizisinde
- Pantene Altın Kelebek'te bu yılın Yıldızı Parlayanları 
- Merhaba Güzel Vatanım (İlk tanıtım geldi)
- Eltilerin Savaşı (İlk kareler geldi)
- Aşk Tesadüfleri Sever 2 (Çekimlerine başlandı)
- Benimle Söyle (Kazanan belli oldu)
- Damat Bayıldı (İkinci tanıtım geldi)
- Temizlik Benim İşim (İlk tanıtım geldi)

---

Elimi Bırakma - TRT 1

Başrollerinde Alina Boz ve Alp Navruz'un yer aldığı Elimi Bırakma, Raninitv haberine göre şimdi de İspanya'nın Divinity kanalında yayına çıkmaya hazırlanıyor. Tebrikler.

---

Vuslat - TRT 1

Başrollerinde Kadir Doğulu ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Vuslat ekibinden bir ayrılık daha... Medyatava haberine göre dizinin yönetici yapımcısının ardından, şimdi de yönetmenlerinden Zeliha Orman ekibe veda etti. Emeklerine sağlık.

---

Canevim - Atv


Başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik'in yer aldığı Canevim kadrosuna, Fulya Aksular dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Kimse Bilmez - Atv




Başrollerinde Keremcem ve Özgü Kaya'nın yer aldığı Kimse Bilmez kadrosuna, Asya Taşkın dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Söz - YouTube


Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal ve Meriç Aral'ın yer aldığı, geçtiğimiz sezon ekran macerasını noktalayan Söz, belgeseliyle yakında YouTube kanalında boy göstermeye hazırlanıyor. 

---

Bir Zamanlar Çukurova, Çarpışma ve Gülperi Seul'de aday oldu

14.'sü düzenlenecek olan Seul Uluslararası Drama Ödülleri'nde bu yıl Türkiye'den Bir Zamanlar Çukurova, Çarpışma ve Gülperi Drama Dizisi kategorisinde yarışacak diziler oldu. Ayrıca En İyi Yönetmen kategorisinde Çarpışma'nın yönetmeni Uluç Bayraktar, En İyi Senarist kategorisinde Çarpışma senaristi Ali Aydın ve En İyi Aktör kategorisinde Çarpışma'dan Kıvanç Tatlıtuğ ve Bir Zamanlar Çukurova'dan Uğur Güneş yarışacak diğer isimler oldular. Başarılar.

---

Kuzey Yıldızı - Show TV


Başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin yer aldığı, kadrosunda ayrıca Toygan Avanoğlu ile Zeynep Kankonde gibi komedyenlerin de bulunduğu Kuzey Yıldızı'nın çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı.

---

Aşk Ağlatır - Show TV


Başrollerinde Hafsanur Sancaktutan ve Deniz Can Aktaş'ın yer aldığı Aşk Ağlatır'tan ilk başrol kareleri servis edildi. 

---

Patron - Show TV


Erkek başrolünün daha önce Burak Deniz olduğu ilan edilen Patron'un kadın başrolü, Medyatava haberine göre Dilan Çiçek Deniz oldu. 

---

Sevgili Geçmiş - Star TV


Süreç Film'den, Star TV için yeni bir dizi... Funda Alp'in senaryosunu kaleme alacağı Sevgili Geçmiş'in başrolleri Ece Uslu ve Emre Kınay oldu. 

---

Love 101 - Netflix


Başrollerinde Kubilay Aka, Alina Boz, Mert Yazıcıoğlu, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Love 101 kadrosuna, Medyatava haberine göre Tuba Ünsal dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

İlker Kaleli BBC dizisinde


House of Cards dizisinin ardından The Serpent’ın da yönetmenliğini üstlenecek olan Tom Shankland’ın yapılan görüşmelerde dikkatini çeken Kaleli, anlaşma yapmak üzere önümüzdeki günlerde Londra’ya gidecek. Kaleli, Hindistanlı ünlü seri katil Charles Sobhraj’ın ilginç hikayesini konu edinen dizide 70’li yıllarda yaşayan bir hippiyi canlandıracak. İngiltere’de BBC One, diğer ülkelerde Netflix’te yayınlanacak The Serpent dizisinin çekimleri eylülde Tayland’ta başlayacak. Konusu gerçek bir hikayeye dayanan dizi, 1970’lerde Hindistan, Tayland ve Nepal’deki 20 batılı gezgin gencin, çözülmemiş cinayetlerinin baş şüphelisi olan Charles Sobhraj’ın öyküsünü temel alıyor.

---

Pantene Altın Kelebek'te bu yılın Yıldızı Parlayanları


Bu yıl 46.'sı düzenlenecek Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nin Yıldızı Parlayanları, Hercai dizisindeki performansıyla Ebru Şahin, Çukur dizisindeki performansıyla İlayda Alişan ve Elimi Bırakma dizisindeki performansıyla Alina Boz oldu. Tebrikler.

---

Merhaba Güzel Vatanım 


Başrollerinde Yetkin Dikinciler, Berna Laçin, Pelin Batu ve Levent Üzümcü'nün yer aldığı, Nazım Hikmet'in hayat hikayesinin anlatıldığı Merhaba Güzel Vatanım ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Eltilerin Savaşı


Başrollerinde Gupse Özay, Merve Dizdar, Ferit Aktuğ ve Uraz Kaygılaroğlu'nun yer aldığı Eltilerin Savaşı filminden ilk kareler geçtiğimiz günlerde servis edildi. 

---

Aşk Tesadüfleri Sever 2


İlkinde Belçim Bilgin ve Mehmet Günsür'ün başrolünde olduğu Aşk Tesadüfleri Sever'in devam filmi, Aşk Tesadüfleri Sever 2'nin çekimlerine başlandı. Bu kez başrollerde Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak ile İpek Sorak'ın oturduğu filmin senaryosunu Nuran Evren Şit kaleme aldı.

---

Benimle Söyle - Kanal D


Enis Arıkan'ın sunuculuğuyla ekrana gelen, 100 jürinin oy kullandığı Benimle Söyle'nin kazananı Uğur Öz oldu. Tebrikler.

---

Damat Bayıldı - Show TV


Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekrana gelecek Damat Bayıldı'dan ikinci tanıtım geçtiğimiz günlerde geldi. Gelin-kaynana çekişmesinin merkezine bu kez doğrudan koyulan damatların ekstra ter dökeceği yarış, yeni sezonda Show TV ekranındaki yerini alacak. 

---

Temizlik Benim İşim - Fox TV


TLC'de yayınlanan Temizlik Avcıları'nda bir fenomen haline gelen Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekrana gelecek Temizlik Benim İşim, yeni sezonda Fox TV'de.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder