Ekrandan Haberler - 15-21 Temmuz 2019 - Beklenen Kral

22 Temmuz 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 15-21 Temmuz 2019


Haber Başlıkları
- Tek Yürek (Final)
- Erkenci Kuş (Final kararı)
- Kalk Gidelim (Dönüyor)
- Benim Tatlı Yalanım (Kadroda yeni bir isim)
- Zalim İstanbul (Altı ülkeye satıldı)
- Behzat Ç. (Başlıyor)
- Diriliş Osman (Kadroda yeni bir isim)
- Atiye (İkinci sezon çekimleri başladı)
- Şampiyon (Kadın başrol belli oldu
- Kurşun (Erkek başrol belli oldu)
- Kuzey Yıldızı (Başroller belli oldu)
- Aşk Ağlatır (Başroller belli oldu)
- Bir Doğu Masalı (Kadın başrolü belli oldu)
- Çocuk (Kadro belirginleşmeye başladı)
- Cansu Dere - Medyapım anlaşması sonlandı
- Serkan Çayoğlu Hint uyarlamasında
- Mutluluk Zamanı (Netflix'te)
- Yedinci Koğuştaki Mucize (Yeni kareler)
- Gel Hemşerim (Yeni yarışma)

---

Tek Yürek - TRT 1

Başrollerinde Vildan Atasever, Tayanç Ayaydın, Hilmi Cem İntepe, Anıl Tetik ve Eslem Akar'ın yer aldığı Tek Yürek, 25 Temmuz Perşembe yayınlanacak 22. bölümüyle ekran macerasını noktalıyor. Emeklere sağlık.

---

Erkenci Kuş - Star TV

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman'ın yer aldığı Erkenci Kuş, 51. bölümüyle ekran macerasını noktalamaya hazırlanıyor. 

---

Kalk Gidelim - TRT 1


Başrollerinde Ayça Varlıer, Ufuk Özkan, Mehtap Bayri ve Erkan Sever'in yer aldığı Kalk Gidelim, 1 Haziran 2019'da yaptığı sezon finali ardından, 3. sezonuyla ağustosta ekrana geri dönmeye hazırlanıyor. Kalk Gidelim böylece, sezonu en erken açan dizi unvanını da elde etmiş olacak.

---

Benim Tatlı Yalanım - Star TV


Başrollerinde Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer'in yer aldığı Benim Tatlı Yalanım kadrosuna, Goncagül Sunar dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Zalim İstanbul - Kanal D

Başrollerinde Deniz Uğur, Fikret Kuşkan ve Mine Tugay'ın yer aldığı Zalim İstanbul'un ilk lisans satışı Kanal D Romanya'ya yapıldı. Dizi, Romanya ve Kuzey Makedonya ile birlikte yakın zamanda altı ülkede daha yayına girmeye hazırlanıyor. Tebrikler.

---

Behzat Ç. - BluTV


Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Canan Ergüder ve Ahu Türkpençe'nin yer aldığı Behzat Ç., 25 Temmuz Perşembe BluTV kataloğundaki yerini almaya hazırlanıyor. Bol izlenmeler. 

---

Diriliş Osman - Atv


Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Diriliş Osman kadrosuna, Ayşegül Günay dahil oldu. Günay dizide, Osman Bey'in yengesi Zühre karakterini giyecek. Hoş gelmiş.

---

Atiye - Netflix


Başrollerinde Beren Saat, Mehmet Günsür, Melisa Şenolsun ve Metin Akdülger'in yer aldığı Netflix dizisi Atiye'nin ikinci sezon çekimlerine başlandı. Dizinin yönetmeni Ali Taner Baltacı çekimlerin başladığını, Instagram paylaşımıyla ilan etti. 

---

Şampiyon - TRT 1


Tolgahan Sayışman'ın erkek başrolü olduğu Şampiyon'un kadın başrolü de sonunda belli oldu. TV100 haberine göre dizide Sayışman'a Yıldız Çağrı Atiksoy eşlik edecek. Çekimleri 26 Temmuz'da başlayacak dizinin kadrosunda ayrıca Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı, Mehmet Bozdoğan, Halit Özgür Sarı ve İlayda Alişan gibi isimler de bulunuyor. 

---

Kurşun - Fox TV


Most Production'dan Fox TV için yeni bir dizi... 70'lerde geçecek kod adı 'Kurşun' olan dizinin erkek başrolü ise Raninitv haberine göre Engin Altan Düzyatan oldu. 

---

Kuzey Yıldızı - Show TV


Süreç Film'den Show TV için yeni bir dizi... Ersoy Güler'in yönetmen koltuğunda oturacağı Kuzey Yıldızı'nın başrolleri ise Aslıhan Güner ve İsmail Demirci oldu. Dizinin kadrosunda ayrıca Tolga Avanoğlu, Cesmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi isimler de yer almakta.

---

Aşk Ağlatır - Show TV




MF Yapım'dan Show TV için yeni bir dizi... Japon dizisi Love That Makes You Cry'dan uyarlanan Aşk Ağlatır'ın başrollerinde Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan yer alacak. 

---

Bir Doğu Masalı - TRT 1


Üs Yapım'dan TRT 1 için yeni bir dizi... Yönetmenliğini Cem Akyoldaş'ın yapması planlanan Bir Doğu Masalı'nın kadın başrolü Nehir Erdoğan oldu. Dizinin Gaziantep'te çekilmesi planlanmakta.

---

Çocuk - Star TV


1441 Prodüksiyon'dan Star TV için yeni bir dizi... Serkan Birinci'nin yönetmen koltuğunda oturacağı Çocuk'un kadrosu halen resmiyet kazanmasa da başrollerde Özge Gürel ve Serhat Teoman'ın yer alacağı bir nebze kesinleşmiş gibi görünmekte. Dizinin kadrosunda yer aldığı kesinleşen ilk isimse, Nazan Kesal oldu. Bakalım haberler ne zaman resmiyet kazanacak.

---

Cansu Dere - Medyapım anlaşması sonlandı


Birkaç ay önce Acun Ilıcalı'nın Instagram postuyla ilan ettiği üzere TV8'de yayınlanacak bir dizide başrol alması düşünülen Cansu Dere, dizinin yapım şirketi Medyapım ile karşılıklı olarak anlaşmayı feshetti. Hayırlısı olsun.

---

Serkan Çayoğlu Hint uyarlamasında


Orijinal ismi Iss Pyaar olan, Türkiye'de Bir Garip Aşk ismiyle yayınlanan Hint dizisinin Türkiye uyarlamasının yapıldığı ve uyarlama senaryoyu Eda Tezcan'ın kaleme aldığı malumunuz. Dizinin erkek başrolünün ise yine Eda Tezcan'ın bir fanın sorusuna verdiği cevap üzerine Serkan Çayoğlu olduğu anlaşıldı. Hayırlı olsun.

---

Mutluluk Zamanı - Netflix 

Başrollerinde Elçin Sangu ve Barış Arduç'un yer aldığı Mutluluk Zamanı, 1 Ağustos itibariyle Netflix kataloğundaki yerini almaya hazırlanıyor.

---

Yedinci Koğuştaki Mucize 


Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Nisa Sofiya Aksongur'un yer aldığı, kadrosunda ayrıca Deniz Baysal, Sarp Akkaya ve Yurdaer Okur'un da bulunduğu Yedinci Koğuştaki Mucize'den şimdi de Yarbay Aydın karakteriyle kamera karşısına geçen Yurdaer Okur'lu kareler paylaşıldı. Film, sonbaharda vizyondaki yerini almaya hazırlanıyor.

---

Gel Hemşerim - Show TV


Güldür Güldür Show'dan tanıdığımız Rüştü Onur Atilla'nın sunumuyla Gel Hemşerim, ağustosta Show TV'de başlıyor.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder