Ekrandan Haberler - 28 Temmuz-4 Ağustos 2019 - Beklenen Kral

5 Ağustos 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 28 Temmuz-4 Ağustos 2019


Haber Başlıkları
- Erkenci Kuş (Final)
- Halka (2020'de ve bambaşka)
- Çukur (Kadroda yeni bir isim)
- Payitaht Abdülhamid (Kadroda iki yeni isim)
- Kardeş Çocukları (Kadroda yeni bir isim)
- Sen Anlat Karadeniz (Yönetmen değişikliği)
- Elimi Bırakma (Senaryo ve rejiye takviye)
- Söz (Belgesel yayında)
- Canevim (Kadroda yeni bir isim)
- Aynen Aynen (İlk bölümü yayınlandı)
- Mucize Doktor (Çekimlerine başlandı)
- Benim Adım Melek (Çekimlerine başlandı)
- Çocuk (Çekimlerine başlandı)
- Sefirin Kızı (Kadın başrol belli oldu)
- Annem (İlk tanıtım geldi-Vizyon tarihi)
- Yedinci Koğuştaki Mucize (İlk tanıtım geldi)
- Şuursuz Aşk (Çekimleri tamamlandı)
- The Taste Türkiye (Kazanan belli oldu)
- MasterChef Türkiye (Jüride yeni isim)
- Gel Hemşerim (İkinci tanıtım yayınlandı)
- 8'de Bugün (Başlıyor)

---

Erkenci Kuş - Star TV

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman'ın yer aldığı Erkenci Kuş, 6 Ağustos Salı yayınlanacak 51. bölümüyle ekran macerasını noktalıyor. Tüm ekibin eline, emeğine sağlık.

---

Halka - TRT 1

Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı Halka'dan kötü haber... 28 Mayıs'ta sezon finali yaparak ekrana ara veren dizi, yapımcısı Yusuf Esenkal'ın açıklamasına göre 2020 yılında yeni format, hikaye ve karakterlerle geri dönecek. Bu açıklamadan hemen sonra Kaan Yıldırım yaptığı açıklamayla diziyle yollarının ayrıldığını duyurdu. Serkan Çayoğlu'nun da yeni sezonda başka bir diziyle döneceğini düşünecek olursak, ana kadrodan kimsenin kalmayacağı garanti gibi. Ne diyelim, hayırlısı.

---

Çukur - Show TV


Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili ve Ercan Kesal'ın yer aldığı Çukur kadrosuna, rapçi Mero dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Payitaht Abdülhamid - TRT 1


Başrolünde Bülent İnal'ın yer aldığı Payitaht Abdülhamid kadrosuna, Devrim Yakut ve Alp Akar dahil oldular. Hoş gelmişler.

---

Kardeş Çocukları - Star TV


Başrollerinde Ayça Bingöl, Mehmet Aslantuğ ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı Kardeş Çocukları kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Cem Davran dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Sen Anlat Karadeniz - Atv

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe'nin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz'de yönetmen değişikliği... Dizinin üçüncü sezonunda Murat Onbul (Bir Aşk Hikayesi, Ulan İstanbul, 4N1K, 4N1K 2, Vuslat) reji koltuğunda oturacak. 

---

Elimi Bırakma - TRT 1

Başrollerinde Alina Boz ve Alp Navruz'un yer aldığı Elimi Bırakma'da senarist ve reji değişikliği... Dizinin yeni sezonunda hikayelerini Ayşe Işıkmen ile Selin Yaltaal (İstanbullu Gelin) kaleme alacak. Senaryo grubuna ayrıca Rahşan Çiğdem (Hadi Be Oğlum) dahil oldu. Reji koltuğunda mevcut yönetmen Mucahit Akyoldaş'a eşlik edecek isimse, Hakan İnan (Kurt Seyit ve Şura, Kaderimin Yazıldığı Gün, Kalbimdeki Deniz) oldu. Hoş gelmişler.

---

Söz - YouTube

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal ve Meriç Aral'ın yer aldığı Söz'ün belgeseli, dizinin YouTube kanalında yayınlandı.

---

Canevim - Atv


Başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik'in yer aldığı Canevim kadrosuna Oral Özer dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Aynen Aynen - YouTube

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya'nın yer aldığı Aynen Aynen, ilk bölümüyle YouTube kanalında yayında.

---

Mucize Doktor - Show TV


Başrolünde Taner Ölmez'in yer aldığı The Good Doctor uyarlaması Mucize Doktor'un çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı. Senaryosunu Pınar Bulut ve Onur Koralp'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın oturduğu dizinin kadrosunda yer alan diğer isimlerse Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan.

---

Benim Adım Melek - TRT 1


Başrollerinde Nehir Erdoğan ve Kutsi'nin yer aldığı Benim Adım Melek'in çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı. Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Süreyya Yaşar Önal'ın oturduğu dizinin kadrosunda yer alan diğer isimlerse Kaan Çakır, Ece Özdikici, Zeyno Eracar, Nizam Namidar, Zeynep Özder Birde, Ulvi Kahyaoğlu, Hande Kaptan, Muharrem Türkseven, Poyraz Ar, Orhan Güner ve Şerif Sezer.

---

Çocuk - Show TV


Başrollerinde Serhat Teoman, Merve Çağıran, Kenan Acar ve Ceyda Ateş'in yer aldığı Çocuk'un çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı. Yönetmen koltuğunda Serkan Birinci'nin oturduğu dizinin kadrosunda ayrıca usta oyuncu Nazan Kesal da yer almakta.

---

Sefirin Kızı - Star TV


Başrolünde daha önce Engin Akyürek'in olduğu ilan edilen Sefirin Kızı'nın kadın başrolü Birsen Altuntaş haberine göre Neslihan Atagül oldu. 

---

Annem 


Başrollerinde Özge Gürel ve Sumru Yavrucuk'un yer aldığı Annem'den ikinci tanıtım geçtiğimiz günlerde geldi. Film, 20 Eylül'de vizyona girmeye hazırlanıyor. 

---

Yedinci Koğuştaki Mucize




Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Nisa Sofia Aksongur'un yer aldığı Yedinci Koğuştaki Mucize'den ilk tanıtım geçtiğimiz günlerde geldi.

---

Şuursuz Aşk


Başrollerinde Ebru Şahin ve İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı Şuursuz Aşk filminin çekimleri tamamlandı. Film, 19 Aralık'ta vizyondaki yerini almaya hazırlanıyor.

---

The Taste Türkiye - Fox TV


Fox TV'de yayınlanan ve açıkçası pek de ilgi görmeyen yemek yarışması The Taste Türkiye'nin kazananı, Muhittin Fidan oldu. Tebrikler.

---

MasterChef Türkiye - TV8


İkinci sezon çekimlerine başlanan MasterChef Türkiye'nin jürisinde değişiklik gerçekleşti. Yeni sezonda jüri koltuğunda Hazer Armani yerine, Danilo Zanna oturacak. Hoş gelmiş.

---

Gel Hemşerim - Show TV


Rüştü Onur Atilla'nın sunumuyla ekrana gelecek Gel Hemşerim'den ikinci tanıtım geçtiğimiz günlerde geldi. 

---

8'de Bugün - TV8


Cansu Canan Özgün'ün sunumuyla hafta içi her gün saat 08:00'de ekrana gelecek magazin programı 8'de Bugün, 5 Ağustos Pazartesi ekran macerasına başlıyor. Bol şans.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder