Ekrandan Haberler - 12-18 Ağustos 2019 - Beklenen Kral

19 Ağustos 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 12-18 Ağustos 2019


Haber Başlıkları
- Arka Sokaklar (Kadroda iki ayrılık)
- Hercai (Yeni senarist)
- Seksenler (Kendi kanalında)
- Aşk Ağlatır (İlk tanıtımı yayınlandı)
- Binbir Gece (İspanya'da)
- 7. Koğuştaki Mucize (Çekimler tamamlandı)
- Ağır Romantik (Afişi geldi)
- Aşk Tesadüfleri Sever 2 (Çekimlerden yeni kareler)
- Yemekteyiz (Yeni sezona başlıyor)
- Zuhal Topal'a Sofrada (Yeni sezona başlıyor)
- Gelinim Mutfakta (Yeni sezonua başlıyor)
- Gel Konuşalım (Yeni sezonuna başlıyor)
- Temizlik Benim İşim (Başlıyor)
- Ailecek Şanslıyız (Başlıyor)
- Damat Bayıldı (Başlama tarihi)

---

Arka Sokaklar - Kanal D




Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın yer aldığı Arka Sokaklar kadrosuna Furkan Göksel ve İpek Yaylacıoğlu veda etti. Emeklerine sağlık.

---

Hercai - Atv

Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai'nin yeni senaristi belli oldu... Eda Tezcan'ın ayrılığı sonrası diziyi yeni sezonunda Sevgi Yılmaz (Es-Es, Mazi Kalbimde Yaradır, Çalıkuşu, Ölene Kadar) kaleme alacak. Hoş gelmiş.

---

Seksenler - TRT 1


Birol Güven'in daha önce yeniden ekrana döneceğini duyurduğu, anlaşılması halinde aynı kadroyla devam etmesi planlanan Seksenler, yine TRT 1'de yayınlanacak.

---

Aşk Ağlatır - Show TV


Başrollerinde Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı Aşk Ağlatır'dan ilk tanıtım geldi.

---

Binbir Gece


Başrollerinde Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in yer aldığı Binbir Gece, Raninitv'de yer alan habere göre yakında İspanya'nın Nova kanalında yayınlanmaya hazırlanıyor. 

---

7. Koğuştaki Mucize


Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Nisa Sofiya Aksongur'un yer aldığı 7. Koğuştaki Mucize'nin çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Son olarak da filmin koğuş sahnelerinden kareler servis edildi. 

---

Ağır Romantik


Başrollerinde Tuvana Türkay ve Onur Tuna'nın yer aldığı Ağır Romantik filminin afişi görücüye çıktı.

---

Aşk Tesadüfleri Sever 2


Başrollerinde Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Aytaç Şaşmaz ve Elif Doğan'ın yer aldığı Aşk Tesadüfleri Sever 2'nin devam eden çekimlerinden yeni kareler servis edildi.

---

Yemekteyiz - TV8


Seda Sayan'ın sunumuyla ekrana gelecek Yemekteyiz, 19 Ağustos Pazartesi yeni sezonuna başlıyor. Yarışma hafta içi her gün 15:45'de yayında olacak.

---

Zuhal Topal'la Sofrada - Fox TV


Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen Zuhal Topal'la Sofrada, 19 Ağustos Pazartesi yeni sezonuna başlıyor. Yarışma hafta içi her gün 16:00'da yayında olacak.

---

Gelinim Mutfakta - Kanal D


Fatih Ürek'in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta, 19 Ağustos Pazartesi yeni sezonuna başlıyor. Yarışma hafta içi her gün 12:15'de yayında olacak. 

---

Gel Konuşalım - TV8

Hakan Ural, Seray Sever ve Eylem İpek Şafak'ın sunumuyla ekrana gelen Gel Konuşalım, 19 Ağustos Pazartesi yeni sezonuna başlıyor. Program hafta içi her gün 10:00'da yayında olacak. 

---

Temizlik Benim İşim - Fox TV


Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekrana gelecek Temizlik Benim İşim, 19 Ağustos Pazartesi ekran macerasına başlıyor. Yarışma hafta içi her gün saat 14:00'de yayında olacak.

---

Ailecek Şanslıyız - TV8


Alişan'ın sunumuyla ekrana gelecek Ailecek Şanslıyız, 19 Ağustos Pazartesi ekran macerasına başlıyor. Yarışma hafta içi her gün 12:45'te yayında olacak. 

---

Damat Bayıldı - Show TV


Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekrana gelecek Damat Bayıldı, 26 Ağustos Pazartesi ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder