Ekrandan Haberler - 10-16 Haziran 2019 - Beklenen Kral

17 Haziran 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 10-16 Haziran 2019


Haber Başlıkları
- Leke (Sezon finali)
- Halka (Kadroda altı ayrılık)
- Arka Sokaklar (Kadroda iki ayrılık)
- Çukur (Kadroda yeni bir isim)
- Tek Yürek (Kadroda üç yeni isim)
- Canevim (Kadroda iki yeni isim)
- Hercai (Senarist değişikliği)
- Şampiyon (İkinci tanıtımı yayınlandı)
- 7. Koğuştaki Mucize (Setten ilk kare geldi)
- Yemekteyiz (Yeni sunucu)
- Damat Bayıldı (Yeni yarışma)

-

Leke - Kanal D


Başrollerinde Burak Sevinç ve Melis Sezen'in yer aldığı Leke, 18 Haziran Salı yayınlanacak 9. bölümüyle sezon finali yapıyor. Tabii dizi için bu karar öncesi final kararı alındığının haberlerinin düştüğünü not düşmeden geçmek istemem. Zaten o reytinglerle sezon finali kararı alınmasını şahsen anlayabilmiş de değilim. Ne diyelim, emeklere sağlık. 

-

Halka - TRT 1


Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı Halka kadrosuna, Medyatava haberine göre Nazan Kesal, Burak Sergen, Levend Öktem, Funda İlhan, Deniz Hamzaoğlu ve Erdal Yıldız veda ettiler. Emeklerine sağlık.

-



Arka Sokaklar - Kanal D


Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın yer aldığı Arka Sokaklar kadrosuna, Milliyet köşe yazarlarından Sina Koloğlu'nun köşesinde yazdığına göre Özlem Çınar veda etti. Ayrıca yayınlanan sezon finali bölümünde kesinleştiği üzere Boğaç Aksoy da diziye veda eden bir diğer isim oldu. Her ikisinin de emeklerine sağlık.

-

Çukur - Show TV


Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili ve Ercan Kesal'ın yer aldığı Çukur kadrosuna, Ayça Ayşin Turan dahil oldu. Hoş gelmiş.

-

Tek Yürek - TRT 1


Başrollerinde Vildan Atasever, Tayanç Ayaydın, Hilmi Cem İntepe, Anıl Tetik ve Eslem Akar'ın yer aldığı Tek Yürek kadrosuna, Medyatava haberine göre Burak Tozkoparan, Su Kutlu ve Buse Meral dahil oldular. Hoş gelmişler.

-

Canevim - Atv


Başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik'in yer aldığı Canevim kadrosuna, Slagana Vujosevik ve Cenk Hakan Köksal dahil oldular. Hoş gelmişler.

-

Hercai - Atv


Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai'de senarist değişikliği... Eda Tezcan yaptığı açıklamayla, dizinin senaristliğini bıraktığını duyurdu. Açıkçası bu tür senarist değişikliklerinin artık dizilere yaramadığına inanıyorum. Senaristi değişen ve daha iyiye giden dizi örneği vermek bile çok zor. Umarım Mia Yapım doğru bir seçim yaparak, bu noktada örneklerden olmayı başarır. Yeni senaristin kim olduğunun henüz ilan edilmediğini de not düşeyim. Tezcan'ın emeklerine sağlık.

-

Şampiyon - TRT 1


Başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Emir Özyakışır'ın yer aldığı Şampiyon'dan ikinci tanıtım geldi. 

-

7. Koğuştaki Mucize


Başrolünde Aras Bulut İynemli ve Nisa Sofiya Aksongur'un yer aldığı 7. Koğuştaki Mucize setinden ilk kare geldi. 

-

Yemekteyiz - TV8

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla geri dönen ve reytingleriyle göz dolduran, ancak Zuhal Topal rekabetiyle köşeye sıkışmaya başlayan Yemekteyiz'de sunucu değişikliği gerçekleşti. Yarışmayı gelecek sezon Seda Sayan sunacak. Sayan ayrıca O Ses Türkiye jürisindeki görevini de sürdürecek.

-

Damat Bayıldı - Show TV

Yemekteyiz'den ayrılan Onur Büyüktopçu'nun havada kapılmasından daha doğal bir şey olamazdı tahmin edersiniz ki. Kalitesiyle bitik Yemekteyiz'i yeniden izlenir kılan Büyüktopçu, yeni sezonda Show TV'nin yeni yarışması Damat Bayıldı için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. 

-

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder