Ekrandan Haberler - 27 Mayıs-2 Haziran 2019 - Beklenen Kral

3 Haziran 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 27 Mayıs-2 Haziran 2019


Haber Başlıkları
- Afili Aşk (1. bölüm 2. tanıtımı geldi)
- Benim Tatlı Yalanım (İkinci tanıtım geldi)
- Her Yerde Sen (İkinci afiş geldi)
- Kimse Bilmez (Başlama tarihi)
- Behzat Ç. (İlk kareler geldi)
- Sen Anlat Karadeniz (İspanya'da)
- Kadın (İspanya'da)
- Hercai (İspanya'da)
- Elimi Bırakma (Romanya'da)
- Hakan: Muhafız (Miray Daner yeniden)
- Kapanmadan Kazan (Başlıyor)

-

Afili Aşk - Kanal D


Başrollerinde Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı Afili Aşk'tan, birinci bölüm ikinci tanıtımı geldi. Dizi, 12 Haziran Çarşamba ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. 

-

Benim Tatlı Yalanım - Star TV


Başrollerinde Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer'in yer aldığı Benim Tatlı Yalanım'dan ikinci tanıtım geldi. Dizi, 13 Haziran Perşembe ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor.

-

Her Yerde Sen - Fox TV


Başrollerinde Furkan Andıç ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı Her Yerde Sen'den ikinci bir afiş geldi. Dizi, 14 Haziran Cuma ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor.

-

Kimse Bilmez - Atv




Başrollerinde Özgü Kaya, Keremcem ve Engin Hepileri'nin yer aldığı Kimse Bilmez, 11 Haziran Salı ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. 

-

Behzat Ç. - BluTV



Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Canan Ergüder ve Ahu Türkpençe'nin yer aldığı Behzat Ç.'nin çekimlerinden ilk kareler geldi. 



-

Sen Anlat Karadeniz - Atv

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe'nin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz, Ranini.tv'de yer alan habere göre yakında İspanya'nın Nova kanalında yayınlanmaya hazırlanıyor. Bol şans. 

-

Kadın - Fox TV

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Feyyaz Duman'ın yer aldığı Kadın, Ranini.tv'de yer alan habere göre yakında İspanya'nın Nova kanalında yayınlanmaya hazırlanıyor. Bol şans.

-

Hercai - Atv

Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai, Ranini.tv'de yer alan habere göre yakında İspanya'nın Nova kanalında yayınlanmaya hazırlanıyor. Bol şans.

-

Elimi Bırakma - TRT 1

Başrollerinde Alina Boz ve Alp Navruz'un yer aldığı Elimi Bırakma, Ranini.tv'de yer alan habere göre yakında Romanya'nın Happy TV kanalında yayınlanmaya hazırlanıyor. Bol şans.

-

Hakan: Muhafız - Netflix


Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Burçin Terzioğlu'nun yer aldığı Hakan: Muhafız'ın ikinci sezonuna konuk olan Miray Daner, Medyatava haberine göre üçüncü sezonda da iki bölüm konak olarak yer alacak. 

-

Kapanmadan Kazan - Star TV

Alp Kırşan'ın sunuculuğunda yayınlanacak Kapanmadan Kazan, 5 Haziran Çarşamba ekran macerasına başlıyor.

-

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder