Ekrandan Haberler - 27 Temmuz-2 Ağustos 2020 - Beklenen Kral

3 Ağustos 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 27 Temmuz-2 Ağustos 2020


Haber Başlıkları

- Yasak Elma (Yeni sezon ilk tanıtımı)
- Hekimoğlu (Kadroda yeni bir isim)
- Tövbeler Olsun (Başlıyor)
- Saygı (İlk tanıtım yayınlandı)
- Menajerimi Ara (Afişi yayınlandı)
- Arıza (Başrollerden ilk kareler)
- Kırmızı Oda (Kadroda yeni bir isim)
- Akıncı (Kadrosu tamamlandı)
- Şeref Sözü (Kadroda yeni bir isim)
- Şahmeran (Kadın başrolü belli oldu)
- Emlak Avcıları (Türkiye versiyonuyla TLC'de)

---

Yasak Elma - Fox TV


Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece'nin yer aldığı Yasak Elma'dan yeni sezon ilk tanıtımı yayınlandı. Tabii bu tanıtım 'yeni bölüm fragmanı' olarak lanse edildi ancak bu kadar uzun bir aranın ardından başlayacak diziye yeni bölümüyle döndü diyemeyeceğim.

---

Hekimoğlu - Kanal D


Başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık ve Ebru Özkan'ın yer aldığı Hekimoğlu kadrosuna Belçim Bilgin dahil oldu.

---

Tövbeler Olsun - TRT 1


Başrollerinde Erkan Can, Güven Kıraç ve İpek Tuzcuoğlu'nun yer aldığı Tövbeler Olsun, 9 Ağustos Pazar ekran macerasına başlıyor. 

---

Saygı 'Bir Ercüment Çözer Dizisi' - BluTV


Başrollerinde Nejat İşler, Boran Kuzum ve Miray Daner'in yer aldığı Saygı'nın ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Menajerimi Ara - Star TV


Başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Deniz Can Aktaş, Ahsen Eroğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı Menajerimi Ara'nın afişi yayınlandı. 

---

Arıza - Show TV



Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın yer aldığı Arıza'nın baş karakterleri Ali Rıza ve Halide'den ilk kareler servis edildi.

---

Kırmızı Oda - TV8


Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Meriç Aral ve Ecem Uzun'un yer aldığı Kırmızı Oda kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Burak Sevinç dahil oldu. 

---

Akıncı - Atv


Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin yer aldığı Akıncı dizisinin kadrosu tamamlandı. Birsen Altuntaş haberine göre kadroda yer alan diğer isimler; Tolga Tekin, Yıldıray Şahinler, Didem İnselel, Sermet Yeşil, Serhan Onat, Deren Talu, Rıfat Ercü Turan ve Savaş Alpbaşar oldu. Dizi, yeni sezonda Atv'de ekrana gelecek. 

---

Şeref Sözü - Show TV


Tims&B'nin Show TV için hazırlıklarını sürdürdüğü, başrolünde Tolgahan Sayışman'ın yer aldığı Şeref Sözü kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Hülya Şen dahil oldu. 

---

Şahmeran - 


1441 Pictures'ın hazırlıklarını sürdürdüğü, yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturması beklenen; senaryosunu ise Erkan Birgören'in kaleme aldığı Şahmeran'ın kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Deniz Çakır oldu. 

---

Emlak Avcıları - TLC


Çeşitli ülkelerdeki emlak sektörünü ekrana taşıyan Emlak Avcıları, Türkiye versiyonuyla eylül ayından itibaren TLC'de ekranda olacak. Türkiye’de çekimlere başlanan programda, sekiz şehir, sekiz ev ve sekiz yaşam öyküsü ekrana gelecek. Türkiye’nin doğusundan batısına kadar birçok farklı noktasında yeni bir hayata başlamak isteyen insanlar, hayallerindeki evi arayacak. Büyük şehrin gürültüsünden kaçıp Akdeniz’in sessiz bir limanına sığınmak isteyenler, aşkın peşinden gidip İstanbul’un göbeğinde yepyeni bir hayat kuranlar, peri bacalarının büyüleyici atmosferinde evlilik telaşı yaşayanlar ve daha niceleri… Her bölümde yaşadıkları evlerden ve şehirlerden çeşitli nedenlerle ayrılmak zorunda kalan kişiler, işinin ehli emlakçıların yardımıyla bütçelerine ve şartlarına uygun yepyeni yuvalarına kavuşacak. Emlak Avcıları Türkiye, farklı hayat hikayelerini merkezine alarak sizleri Türkiye’nin güzellikleriyle buluşturmaya geliyor.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder