Ekrandan Haberler - 3-9 Ağustos 2020 - Beklenen Kral

10 Ağustos 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 3-9 Ağustos 2020


 Haber Başlıkları

- Yasak Elma (Yeni sezon başlama tarihi/Kadroda ayrılık)
- Hercai (Yeni sezon çekimleri başladı/Kadroda yeni bir isim)
- Zümrüdüanka (Yeni sezon başlama tarihi)
- Bir Zamanlar Çukurova (Yeni sezon çekimleri başladı)
- Çukur (Kadroda yeni bir isim)
- Atiye (Kadroda iki yeni isim)
- Yemin (Yeni kadın başrolü belli oldu)
- Aile Şirketi (Yayında)
- İyi Günde Kötü Günde (İlk tanıtımı yayınlandı)
- Kırmızı Oda (Çekimlerine başlandı)
- Şeref Sözü (Kadın başrol belli oldu)
- Doctor Foster (Dizinin erkek başrolü kesinleşti)
- Çöp Apartmanı (Yeni dizi/Kadro)
- Benden Ne Olur (Erkek başrolü belli oldu)
- Apartmanlar Yarışıyor (Başlıyor)

---

Yasak Elma - Fox TV



Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece'nin yer aldığı Yasak Elma kadrosundan Erim karakterine hayat veren İlker Kaboğlu ayrıldı. Yerine gelen oyuncunun sahneleri beğenilmeyince de, bir başka oyuncuyla anlaşılarak önceki çekilen sahneler çöpe atıldı. Dizinin son Erim'i, Birsen Altuntaş haberine göre Haktan Zavlak oldu. İlk iki tanıtımı yayınlanan Yasak Elma'nın yeni sezona başlama tarihi ise 7 Eylül Pazartesi.

---

Hercai - Atv


Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai'nin yeni sezon çekimlerine başlandı. Yeni sezonda dizinin kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Savaşçı kadrosunda boy gösteren Doğan Bayraktar dahil oldu. Kendisi belli ki ReyMir için oldukça büyük bir tehlike arz edecek. 

---

Zümrüdüanka - Fox TV

Başrollerinde Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın yer aldığı Zümrüdüanka, 12 Eylül Cumartesi yeni sezonuna başlamaya hazırlanıyor.

---

Bir Zamanlar Çukurova - Atv


Başrollerinde Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Kerem Alışık'ın yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni sezon çekimlerine başlandı. 

---

Çukur - Show TV


Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı, yeni sezon çekimlerine birkaç gün içerisinde başlamaya hazırlanan Çukur kadrosuna, İrem Sak dahil oldu. Sak, dizide Arık Böke Erdenet'in kuzeni Seren Erdenet karakterine hayat verecek. 

---

Atiye - Netflix


Başrollerinde Beren Saat, Mehmet Günsür ve Metin Akdülger'in yer aldığı Atiye'nin üçüncü sezon kadrosuna, Selma Ergeç ve Lara Tonka dahil oldu. Ergeç, dizide Göbeklitepe gizemli bir cam ustası olan Umut karakterine, Tonka ise Atiye ve Erhan'ın kaderini değiştirecek Aden'e hayat verecek. İkinci sezon ise eylül ayında Netflix kataloğundaki yerini alacak. 

---

Yemin - Kanal 7


Başrolünde Gökhan Demirci'nin olduğu, yakın zamanda kadrosundan Özge Yağız'ın ayrıldığı Yemin'in yeni kadın başrolü Birsen Altuntaş haberine göre, İlayda Altuntaş dahil oldu. 

---

Aile Şirketi - beIN Connect


Başrollerinde Emrah Kaman, Özlem Öçalmaz, Eslem Akar, Can Sipahi, Cihan Durmaz ve Müfit Kayacan'ın yer aldığı Aile Şirketi, ilk üç bölümüyle beIN Connect kataloğundaki yerini aldı. 

---

İyi Günde Kötü Günde - Star TV


Başrollerinde Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen'in yer aldığı İyi Günde Kötü Günde'nin ilk tanıtımı yayınlandı

---

Kırmızı Oda - TV8


Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Meriç Aral, Burak Sevinç ve Ecem Uzun'un yer aldığı Kırmızı Oda'nın çekimlerine başlandı.

---

Şeref Sözü - Show TV


Erkek başrolünün Tolgahan Sayışman olduğu Şeref Sözü'nün kadın başrolü Birsen Altuntaş haberine göre, Sude Zulal Güler oldu. 

---

Doctor Foster - Kanal D


Amerikan yapımı Doctor Foster'dan uyarlanan, kadın başrolünün Cansu Dere olduğu dizinin erkek başrolü, Caner Cindoruk oldu.

---

Çöp Apartmanı - TRT 1


Yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi romanından uyarlanan, senaryosunu Deniz Madanoğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı'nın oturacağı Çöp Apartmanı'nın kadrosu da tamamlandı. Dizinin başrolleri Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar oldular. 

---

Benden Ne Olur


Aslı T. Kızmaz'ın aynı isimli romanından sinemaya uyarlanan Benden Ne Olur'da, Hazal Kaya'nın partneri Onur Tuna oldu. 
 
---

Apartmanlar Yarışıyor - TV8

Ümit Kantarcılar'ın sunumuyla ekrana gelecek, karşılıklı apartman sakinlerinin birbirleriyle yarışacağı Apartmanlar Yarışıyor, 10 Ağustos Pazartesi ekran macerasına başlıyor. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder