Ekrandan Haberler - 14-20 Eylül 2020 - Beklenen Kral

21 Eylül 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 14-20 Eylül 2020

 

Haber Başlıkları
- Sen Çal Kapımı (Kadroda bir ayrılık)
- Mucize Doktor (Kadroda bir ayrılık)
- Yeni Hayat (Kadroda üç yeni isim)
- Doğduğun Ev Kaderindir (Kadroda yeni bir isim)
- Menajerimi Ara (Kadroda üç konuk)
- Aşk 102 (Çekimler yeniden başladı)
- Öğretmen (Yeni sezon tanıtımı)
- Uyanış: Büyük Selçuklu (Yeni tanıtım)
- Kimsesizler (İlk tanıtım)
- Gönül Dağı (Çekimlerine başlandı)
- Seni Çok Bekledim (Okuma provası yapıldı)
- Kefaret (Başrolleri belli oldu)
- Amazon Prime Video Türkiye'de
- Demir Kadın Neslican Tay (Film)
- Güldür Güldür Show (Yeni sezon afişi)

---

Sen Çal Kapımı - Fox TV


Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı kadrosuna 10. bölümde İsmail Ege Şaşmaz veda etti. Karakterin oldukça kullanışsız bir çizgide olması sebebiyle en doğru kararı verdiğini düşünüyorum. 

---

Mucize Doktor - Fox TV


Başrollerinde Taner Ölmez, Sinem Güven, Onur Tuna ve Reha Özcan'ın yer aldığı Mucize Doktor kadrosuna, yeni sezon ilk bölümünde Özge Özder veda etti. Aslında kendisinin veda edeceği aylar öncesinden biliniyordu ancak, yeni sezon içerisinde görünüp veda etmesi sebebiyle yeniden bilgi geçmek şart oldu. Açıkçası kötü bir karardı, karakterin diziden ayrılması. 

---

Yeni Hayat - Kanal D


Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Nilperi Şahinkaya ve Nisa Sofiya Aksongur'un yer aldığı Yeni Hayat kadrosuna Orçun İynemli, Alican Albayrak ve Rahmi Narin dahil oldular.

---

Doğduğun Ev Kaderindir - TV8


Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre, Engin Öztürk dahil oldu. 

---

Menajerimi Ara - Star TV


Başrollerinde Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman, Deniz Can Aktaş, Ahsen Eroğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı, her hafta başka ünlülerin konuk olduğu Menajerimi Ara kadrosuna 5. bölümünde Şükran Ovalı, Ali Biçim ve Mesut Can konuk olacaklar. 

---

Aşk 102 - Netflix


Başrollerinde Alina Boz, Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Pınar Deniz, Selahattin Paşalı ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Aşk 102 setinde yapılan korona testi sırasında üç başrol oyuncusunun pozitif çıkması ardından durdurulan çekimler, aynı oyuncuların negatife dönmesi ardından yeniden başladı. 

---

Öğretmen - Fox TV



Başrollerinde İlker Kaleli, Ceren Moray ve Afra Saraçoğlu'nun yer aldığı Öğretmen'in yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Normalde çarşamba akşamları yayınlanan dizi, yazdan devam eden ve oldukça tatmin edici reytingler alan Sen Çal Kapımı sebebiyle gün belirsizliğini koruduğu için halen yeni sezona hangi tarihte başlayacağı belli değil. 

---

Uyanış: Büyük Selçuklu - TRT 1



Başrollerinde Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu ve Sevda Erginci'nin yer aldığı Uyanış: Büyük Selçuklu'dan üçüncü tanıtım yayınlandı.

---

Kimsesizler - Fox TV



Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız'ın yer aldığı Kimsesizler'in ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Gönül Dağı - Show TV


Başrollerinde Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan'ın yer aldığı Gönül Dağı'nın çekimlerine başlandı. 

---

Seni Çok Bekledim - Star TV


Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Seni Çok Bekledim'in okuma provaları gerçekleştirildi.

---

Kefaret - Fox TV


25 Film'in Fox TV için hazırlıklarını sürdürdüğü, yönetmen koltuğunda Mesude Eraslan'ın oturduğu, senaryosu Mahinur Ergun'a ait, Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli romanından uyarlanan Kefaret'in başrolleri Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat oldular.

---

Amazon Prime Video Türkiye'de


Netflix'in en büyük rakibi Amazon Prime Video, Türkiye'de de izlemeye açıldı. Aylık 7.90 lira ücreti olacak platform, ilk otuz gün ücretsiz izlenebiliyor. Ayrıca Amazon'dan yapılan açıklamaya göre aylık ücret sabit olacak ve ülke şartları sebebiyle artış yaşanmayacak. 

---

Demir Kadın Neslican Tay


Neslican Tay'ın hayatı film oluyor... Yapımcılığını Ali Burak Ceylan, Serkan Günay ve Kerim Altıntaş’ın yaptığı Demir Kadın Neslican Tay'ın hazırlık süreci başladı. Çekimleri Neslican Tay’ın doğum günü olan 14 Mart'ta başlayacak olan filmde bir çok ünlü isim konuk olarak yer alacak.

---

Güldür Güldür Show - Show TV


Yeni sezonuyla yakında ekrana gelmeye hazırlanan Güldür Güldür Show'un yeni sezon afişi yayınlandı. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder