Ekrandan Haberler - 31 Ağustos-6 Eylül 2020 - Beklenen Kral

7 Eylül 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 31 Ağustos-6 Eylül 2020


Haber Başlıkları
- Yasak Elma (Yeni sezonuna başlıyor)
- Çukur (Yeni sezonuna başlıyor)
- Sefirin Kızı (Yeni sezonuna başlıyor)
- Yarım Kalan Aşklar (Başlıyor)
- Zümrüdüanka (Yeni sezonuna başlıyor)
- Arıza (Başlıyor)
- Arka Sokaklar (Yeni sezon başlama tarihi)
- Hercai (Yeni sezon tanıtımı)
- Ramo (Yeni sezon afişi)
- Babil (Yeni sezon afişi)
- Menajerimi Ara (Kadroda iki konuk)
- Kuruluş Osman (Kadroda yeni isimler)
- Bay Yanlış (İspanya'da yayınlanacak)
Aşk 102 (Zorunlu koronavirüs arası)
- Masumlar Apartmanı (Başlama tarihi)
- İyi Günde Kötü Günde (Yeni bir tanıtım)
- Uyanış: Büyük Selçuklu (İlk tanıtım)
- Saygı (Afişi yayınlandı)
- Sadakatsiz (Çekimlerine başlandı)
- İyi Aile Babası (Kadroda yeni bir isim)
- Anne (Japonya'da yayında)


---

Yasak Elma - Fox TV


Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan'ın yer aldığı Yasak Elma, 7 Eylül Pazartesi yeni sezonuna başlıyor. 

---

Çukur - Show TV


Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Barış Arduç ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur, 7 Eylül Pazartesi yeni sezonuna başlıyor. 

---

Sefirin Kızı - Star TV


Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in yer aldığı Sefirin Kızı, 7 Eylül Pazartesi yeni sezonuna başlıyor. 

---

Yarım Kalan Aşklar - BluTV


Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz'in yer aldığı Yarım Kalan Aşklar, 10 Eylül Perşembe BluTV kataloğunda yayına çıkıyor.

---

Zümrüdüanka - Fox TV


Başrollerinde Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın yer aldığı Zümrüdüanka, 12 Eylül Cumartesi yeni sezonuna başlıyor. 

---

Arıza - Show TV


Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın yer aldığı Arıza, 13 Eylül Pazar yeni sezonuna başlıyor. 

---

Arka Sokaklar - Kanal D


Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın yer aldığı Arka Sokaklar, yeni sezonuna 18 Eylül Cuma başlamaya hazırlanıyor.

---

Hercai - Atv


Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai'den uzun bir bekleyişin ardından, üç dakikalık yeni sezon tanıtımı yayınlandı. 

---

Ramo - Show TV


Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı, henüz yeni sezon tarihi netleşmeyen Ramo'nun yeni sezon afişi yayınlandı.

---

Babil - Star TV


Başrollerinde Halit Ergenç, Onur Saylak, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta'nın yer aldığı, henüz yeni sezon başlama tarihi netleşmeyen bir diğer dizi Babil'in yeni sezon afişi yayınlandı. 

---

Menajerimi Ara - Star TV


Başrollerinde Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman, Deniz Can Aktaş, Ahsen Eroğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı Menajerimi Ara'nın 8 Eylül Salı ekrana gelecek 3. bölümüne, Çağatay Ulusoy ile Ercan Kesal konuk olacaklar.

---

Kuruluş Osman - Atv


Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman kadrosuna Seçkin Özdemir, Umut Karadağ, Ahmet Yenilmez ve Emin Gürsoy dahil oldular.

---

Bay Yanlış - Star TV

Başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman'ın yer aldığı Bay Yanlış, yakında İspanya'nın tematik kanallarından Nova'da yayınlanmaya hazırlanıyor. 

---

Aşk 102 - Netflix


Başrollerinde Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ve İpek Filiz Yazıcı'nın yer aldığı, ikinci sezon çekimleri devam eden Aşk 102'de sete zorunlu koronavirüs arası verildi. Birsen Altuntaş haberine göre dizinin başrollerinden Alina Boz, Kubilay Aka ve İpek Filiz Yazıcı'nın COVID testlerinin pozitif çıkması üzerine çekimler durduruldu ve belirsiz bir süreliğine ara verilmek zorunda kalındı. Her üç oyuncuya da geçmiş olsun.

---

Masumlar Apartmanı - TRT1


Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı, 15 Eylül Salı ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. 

---

İyi Günde Kötü Günde - Star TV


Başrollerinde Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen'ın yer aldığı İyi Günde Kötü Günde'den yeni bir tanıtım daha yayınlandı.

---

Uyanış: Büyük Selçuklu - TRT1


Başrollerinde Buğra Gülsoy ve Ekin Koç'un yer aldığı ilk olarak Nizam-ı Alem olarak duyurulan, yayına yeni adı ile çıkacak Uyanış: Büyük Selçuklu'nun ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Saygı - BluTV


Başrollerinde Nejat İşler, Miray Daner ve Boran Kuzum'un yer aldığı, henüz başlama tarihi netleşmeyen Saygı'nın afişi yayınlandı.

---

Sadakatsiz - Kanal D


Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı, Amerikan yapımı Doctor Foster uyarlaması olan Sadakatsiz'in çekimlerine başlandı. 

---

İyi Aile Babası - Kanal D


Başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu'nun yer aldığı, sit-com türündeki İyi Aile Babası kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Timur Acar dahil oldu.

---

Anne

Başrollerinde Cansu Dere, Beren Gökyıldız, Gonca Vuslateri ve Vahide Perçin'in yer aldığı Japon dizisi Mother uyarlaması Anne, Japonya'da Nippon'a bağlı BS Nippon TV'de 3 Eylül'den itibaren yayınlanmaya başladı. Dizi, kanalda yayınlanan ilk Türk dizisi oldu.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder