Ekrandan Haberler - 21-27 Eylül 2020 - Beklenen Kral

28 Eylül 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 21-27 Eylül 2020



Haber Başlıkları
- Bay Yanlış (Final)
- Uyanış: Büyük Selçuklu (Başlıyor)
- Doğduğun Ev Kaderindir (Yeni sezon başlıyor)
- Sen Çal Kapımı (Kadroda yeni bir isim)
- Kırmızı Oda (Kadroda yeni bir konuk)
- Menajerimi Ara (Kadroda yeni bir konuk)
- Çukur (YouTube'da Türkiye rekoru)
- Kuruluş Osman (Yeni tanıtım)
- EDHO (Yeni sezon ilk tanıtımı)
- Kimsesizler (RTÜK denetimi)
- Sadakatsiz (Başlama tarihi)
- Şeref Sözü (İlk tanıtım)
- Alev Alev (İlk tanıtım)
- Kefaret (Kadroda yeni bir isim)
- Çocuktan Al Haberi (Yeni sunucu)

---

Bay Yanlış - Star TV

Başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman'ın yer aldığı Bay Yanlış, izlenme oranlarının düşüklüğü gerekçesiyle 14. bölümüyle, 2 Ekim Cuma ekran macerasını noktalıyor. Aslında birçok yurt dışı satışı gerçekleştirilen bir dizinin daha uzun süre ekranda kalabilmesini bekliyorsunuz ama bir bölüm üç bölüm olarak satıldığı için elde her halukarda pazarlayacak çokça bölüm olduğu bir gerçek. Malum herkes bizim gibi deli değil, oturup da bir seferde 150 dakika bölüm izlesin.

---

Uyanış: Büyük Selçuklu - TRT 1



Başrollerinde Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu ve Sevda Erginci'nin yer aldığı Uyanış: Büyük Selçuklu, 28 Eylül Pazartesi ekran macerasına başlıyor. 

---

Doğduğun Ev Kaderindir - TV8



Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir, 30 Eylül Çarşamba yeni sezonuna başlıyor. Ayrıca yeni sezonun ilk bölümüne, Kırmızı Oda'nın Doktor hanımı Binnur Kaya konuk oluyor.

---

Sen Çal Kapımı - Fox TV



Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı kadrosuna, Pamir Pekin dahil oldu. 

---

Kırmızı Oda - TV8



Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı Kırmızı Oda'ya dört bölümdür konuk olan Hande Doğandemir ve Salih Bademci veda etti. Beşinci bölümde ise yeni danışan olarak Emre Kınay diziye konuk oluyor.

---

Menajerimi Ara - Star TV



Başrollerinde Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman, Deniz Can Aktaş, Ahsen Eroğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı Menajerimi Ara'nın altıncı bölümüne Boran Kuzum konuk oluyor. 

---

Çukur - Show TV



Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Barış Arduç ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur, YouTube'da 5 milyon aboneyle Türkiye'de en çok aboneye sahip dizi kanalı unvanını elde etti. 

---

Kuruluş Osman - Atv



Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman'ın yeni sezon ikinci tanıtımı yayınlandı. Dizinin sezona ne zaman başlayacağı ise henüz belli değil.

---

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Atv



Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Kimsesizler - Fox TV



Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız'ın yer aldığı Kimsesizler'in yayınlanan tanıtımları ardından yapılan birçok şikayet üzerine RTÜK diziyi incelemeye aldıklarını duyurdu. Bu hassasiyeti bazı başka kanalların yapımlarına da gösterebilseler keşke.

---

Sadakatsiz - Kanal D



Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Sadakatsiz, 7 Ekim Çarşamba ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. 

---

Şeref Sözü - Show TV



Başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Sude Zülal Güler'in yer aldığı Şeref Sözü'nden ilk tanıtım yayınlandı.

---

Alev Alev - Show TV



Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz ve Berker Güven'in yer aldığı, duyurulan ilk adı Alevlerin Ardından olan ancak, hangi akla hizmet değiştirdiklerini bilmediğim daha önce yayınlanan bir dizinin de adı olan Alev Alev'le yayına çıkacak dizinin ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Kefaret - Fox TV



Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ın yer aldığı Kefaret'in kadrosuna Yurdaer Okur da dahil oldu.

---

Çocuktan Al Haberi - Show TV



Birçok sunucu değiştiren ancak ekranın değişmeyen formatlarından biri olmayı sürdüren Çocuktan Al Haberi, yeni sunucusu Doğa Rutkay ile yakında yeniden ekrandaki yerini alacak.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder