Ekrandan Haberler - 4-10 Nisan 2022 - Beklenen Kral

11 Nisan 2022 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 4-10 Nisan 2022



Haber Başlıkları
- Barbaroslar (Kadroda bir ayrılık)
- Destan (Kadroda bir ayrılık)
- Yasak Elma (Kadroda bir konuk)
- Aziz (Bir hafta zorunlu ara)
- Üç Kız Kardeş (3 yeni ülkede)
- Yargı (Yunanistan'da)
- Alef: Mâl-i Hülya (Yayında)
- Süslü Korkuluk (İsim değişikliği) 
- Bir Yaz Dizisi (Kadroda üç yeni isim)
- Gizli Kalsın (Kadroda iki yeni isim)
- Senden Daha Güzel (Yeni dizi/Kadın başrol)
- İçimdeki Ateş (Yeni dizi/Erkek başrol) 
- Atatürk dizisinde Emma Watson sürprizi
- Uraz Kaygılaroğlu'na İspanya'dan ödül
- Barış Akarsu filminde İsmail Ege Şaşmaz başrolde

---

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı - TRT 1



Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin yer aldığı Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Pelin Akil, 30. bölümünde veda etmeye hazırlanıyor.

---

Destan - Atv



Başrollerinde Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin yer aldığı Destan kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Elif Doğan veda etmeye hazırlanıyor. 

---

Yasak Elma - Fox



Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece ve Berk Oktay'ın yer aldığı Yasak Elma kadrosuna yeni bölümünde Cansel Elçin konuk oluyor.

---

Aziz - Show TV


Başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın yer aldığı Aziz, kadrosundan birkaç oyuncunun Koronavirüs testlerinin pozitif çıkması sebebiyle çekimleri yetiştiremediğinden 8 Nisan'da yayınlanamadı. Dizi, 15 Nisan Cuma yeni bölümüyle ekranda olacak.

---

Üç Kız Kardeş - Kanal D

Başrollerinde Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Berker Güven'in yer aldığı Üç Kız Kardeş, yayınlanmak üzere Romanya, Makedonya ve İsrail'e satıldı. 

---

Yargı - Kanal D

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı, Family Secrets adıyla Porto Riko, ABD, İspanya, Şili, MENA, İsrail, Kıbrıs, Romanya ve Gürcistan'ın ardından şimdi de Yunanistan'da yayınlanmaya hazırlanıyor. 

---

Alef: Mâl-i Hülya - BluTV



Başrollerinde Taner Ölmez ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı Alef: Mâl-i Hülya, ikinci sezonunun ilk dört bölümüyle yayında.

---

Terzi - Netflix



Başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Süslü Korkuluk'un yayın ismi Terzi olarak değiştirildi. 

---

Bir Yaz Dizisi - Kanal D



Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük'ün yer aldığı Bir Yaz Dizisi kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Zeynep Kankonde, İlkin Tüfekçi ve Ceren Taşçı dahil oldu.

---

Gizli Kalsın - Fox



Başrollerinde Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın yer aldığı Gizli Kalsın kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Şebnem Sönmez ve Şinasi Yurtsever dahil oldu. 

---

Senden Daha Güzel - Fox



Gold Film'den Fox için yeni bir dizi... Ayşe Üner Kutlu'nun senaryosunu yazacağı dizinin kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Cemre Baysel oldu. 

---

İçimdeki Ateş - Atv



Fabrika Yapım'dan Atv için yeni bir dizi... Murat Onbul'un yönetmen koltuğunda oturacağı, Nimet Erdem ve Veli Kaya'nın senaryosunu kaleme aldığı İçimdeki Ateş'in erkek başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Atakan Hoşgören oldu. 

---

Atatürk dizisinde Emma Watson sürprizi



Aras Bulut İynemli'nin 14 Haziran'da Türkiye'de  yayına başlayacak Disney Plus'ta Atatürk'e hayat vereceği dizide, Birsen Altuntaş haberine göre dünyaca ünlü aktris Emma Watson da rol alacak.

---

Uraz Kaygılaroğlu'na İspanya'dan ödül



Geçtiğimiz sene yayın hayatını noktalayan Sefirin Kızı'nda Gediz karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu, dizinin İspanya yayıncısı Atres Media'nın düzenlediği halk oylamasının sonucunda, performansıyla 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' ödülünün sahibi oldu. 

---

Barış Akarsu filminde İsmail Ege Şaşmaz başrolde



Aytaç Medya'nın sinemaya uyarlayacağı, 2007 yılında vefat eden Barış Akarsu'nun hayatının anlatılacağı sinema filminin başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre İsmail Ege Şaşmaz oldu. Şaşmaz bürüneceği karakter için kampa girerek, hazırlıklara başlamış. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder