Ekrandan Haberler - 28 Mart-3 Nisan 2022 - Beklenen Kral

4 Nisan 2022 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 28 Mart-3 Nisan 2022



Haber Başlıkları
- Kardeşlerim (Kadroda bir ayrılık)
- Erkek Severse (Çekimleri tamamlandı)
- Evlilik Hakkında Her Şey (Kadroda yeni bir isim)
- Hakim (Başlıyor)
- Annenin Sırrıdır Çocuk (Başlıyor)
- Kasaba Doktoru (Başlıyor)
- Süslü Korkuluk (Başrol ayrılığı)
- Kiracı (Erkek başrol)
- Gecenin Ucunda (Erkek başrol)
- Bir Yaz Dizisi (Yeni dizi/Başroller)
- Kapımdaki Düşman (Yeni dizi/Başroller)
- Nomen (Yeni dizi/Erkek başrol)
- Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'lı yeni dizi
- Merve Kült (Çekimlerine başlandı)
- Disney Plus, 14 Haziran'da Türkiye'ye geliyor

---

Kardeşlerim - Atv



Başrollerinde Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran'ın yer aldığı Kardeşlerim kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Kaan karakterini canlandıran Eren Ören veda ediyor.

---

Erkek Severse - beIN CONNECT



Başrollerinde Alperen Duymaz, Büşra Develi ve Yasemin Allen'ın yer aldığı, yayınlandığı beIN CONNECT'te başarılı bir yayın grafiği çizen Erkek Severse'nin çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı. 

---

Evlilik Hakkında Her Şey - Fox



Başrollerinde Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey kadrosuna, Naz Elmas dahil oldu.

---

Hakim - Atv



Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Ebru Özkan'ın yer aldığı Hakim, 4 Nisan Pazartesi Atv'de başlıyor. 

---

Annenin Sırrıdır Çocuk - TV8



Başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker'in yer aldığı Annenin Sırrıdır Çocuk, 6 Nisan Çarşamba TV8'de başlıyor. 

---

Kasaba Doktoru - TRT 1



Başrollerinde Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş'ın yer aldığı Kasaba Doktoru, 8 Nisan Cuma TRT 1'de başlıyor. 

---

Süslü Korkuluk - Netflix



Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç'in yer aldığı, çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan Süslü Korkuluk'a, Esra Bilgiç veda etti. Bu ani ayrılığın sebebi ise oyuncunun menajeri tarafından, Netflix'in 2023 yılı sonuna kadar televizyon işini yasaklaması olarak bildirildi. 

---

Kiracı - Fox



Kadın başrolünün Dilan Çiçek Deniz olduğu MF Yapım dizisi Kirazcı'nın erkek başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Serkay Tütüncü oldu. 

---

Gecenin Ucunda - Star TV



Kadın başrolünün Neslihan Atagül olduğu TMC Film ve Alim Yapım ortak dizisi Gecenin Ucunda'nın erkek başrolü, Atagül'ün eşi Kadir Doğulu oldu. 

---

Bir Yaz Dizisi - Kanal D



Geçtiğimiz günlerde yeniden faaliyete geçen Kanal D İç Yapımlar'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli'nin oturduğu, senaryosu Barış Erdoğan ve İlker Arslan tarafından kaleme alınan, yaz dizilerinin ti'ye alınacağı Bir Yaz Dizisi'nin başrolleri, İlayda Alişan ve Burak Yörük oldular.

---

Kapımdaki Düşman - Fox



Medyapım'ın Fox için hazırlıklarını sürdürdüğü, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturacağı Kapımdaki Düşman'ın başrolleri, Birsen Altuntaş haberine göre Hatice Şendil ve İsmail Demirci oldular.

---

Nomen - Disney Plus



Türkiye'de faaliyete başlamasına az bir zaman kalan Disney Plus'ın Halit Ergenç'li dizisi belli oldu. Birsen Altuntaş haberine göre oyuncu, Fatih Kızılgök'ün yönetmen koltuğunda oturacağı, senaryosu Zafer Külünk'e ait distopik bir dünyada geçecek Nomen dizisinde başrol alacak.

---

Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'lı yeni dizi



No 9 Yapım'ın Fox için hazırlıklarını sürdürdüğü, Şahin Altuğ'un yazıp yöneteceği, henüz ismi netleşmeyen yaz dizisinin başrolleri, Birsen Altuntaş haberine göre Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı oldular.

---

Merve Kült - Netflix



O3 Medya'nın Netflix için hazırladığı, başrollerinde Ahsen Eroğlu ve Ozan Dolunay'ın yer aldığı, Ceylan Naz Baycan'ın aynı isimli romanından uyarlanan yeni Türk filmi Merve Kült'ün çekimlerine başlandı. 

---

Disney Plus, 14 Haziran'da Türkiye'ye geliyor



The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney Plus, bu yaz yayına gireceği 42 ülke ve 11 yeni bölgenin lansman tarihlerini açıkladı. Platform, Türkiye’de 14 Haziran’da yayına başlayacak. 

Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic’in yanı sıra 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures ve daha birçok stüdyodan binlerce saatlik içerik ve platforma özel orijinal yapımların yer alacağı Disney Plus, Türkiye’deki üyelik ücretini aylık 34,99 TL ya da yıllık 349,90 TL olarak belirledi.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder