Ekrandan Haberler - 21-27 Mart 2022 - Beklenen Kral

28 Mart 2022 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 21-27 Mart 2022



Haber Başlıkları
- Teşkilat (Kadroda bir ayrılık) 
- Üç Kuruş (Kadroda yeni bir isim)
- Alparslan Büyük Selçuklu (Kadroda yeni bir isim)
- Baba (Kadroda yeni bir isim)
- Adı Sevgi (Kadroda yeni bir isim)
- Yargı (Üç ayda 22 ödül)
- Kara Tahta (Başlıyor)
Uysallar (Başlıyor)
- Annenin Sırrıdır Çocuk (Başlama tarihi)
- Kasaba Doktoru (Başlama tarihi) 
- Yakamoz S245 (Başlama tarihi)
- Süslü Korkuluk (Kadroda yeni bir isim)
- El Turco (Erkek başrol) 
- Osman Sekiz (Vizyona giriyor)
- Aynasız Haluk (Afiş/Vizyon tarihi)

---

Teşkilat - TRT 1



Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal'ın olduğu Teşkilat kadrosuna, yayınlanan son bölümünde Mesut Akusta veda etti. 

---

Üç Kuruş - Show TV



Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade ve Aslıhan Malbora'nın yer aldığı Üç Kuruş kadrosuna Necip Memili dahil oldu. Oyuncu dizide Baybars'ın büyük oğlu Kılıç Hicaz karakterini canlandıracak. 

---

Alparslan Büyük Selçuklu - TRT 1



Başrollerinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Emre Kızılırmak dahil oldu. Oyuncu dizide Gürcü Prens Rati karakterini canlandıracak. 

---

Baba - Show TV



Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in yer aldığı Baba kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Dilara Aksüyek dahil oldu. Oyuncu dizide Kadir'le bir aşk üçgeninin içerisine girecek.

---

Adı Sevgi - Atv



Başrollerinde Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş'in yer aldığı Adı Sevgi kadrosuna, Çağkan Çulha dahil oldu. Oyuncu dizide öğretmen Levent karakterini canlandıracak. 

---

Yargı - Kanal D



Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı, son üç ayda tam 22 farklı kategorilerde ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Dizinin aldığı tüm ödüller ise Kanal D web sitesindeki haber ışığında, aşağıda yer almakta. 

-İTÜ Sosyal Medya Ödülleri: En İyi Dizi (Yargı), En İyi Kadın Oyuncu (Pınar Deniz), En İyi Erkek Oyuncu (Kaan Urgancıoğlu)
-İstanbul Üniversitesi İşletme Kulübü Mavi Elma Ödülleri: Yılın Dizisi Ödülü (Yargı)
-Engelsiz Yaşam Vakfı Ödül Töreni: En İyi TV Dizisi (Yargı), En İyi Kadın Oyuncu (Pınar Deniz), En İyi Erkek Oyuncu (Kaan Urgancıoğlu),
-Türk Tıp Öğrencileri Birliği 9. Tıp Öğrencileri Sempozyumu Pandeminin Enleri Ödül Töreni: Pandeminin En İyi Dizi Çifti (Kaan Urgancıoğlu & Pınar Deniz), Pandeminin En Başarılı Dizi Senaristi (Sema Ergenekon)
-Uluslararası Kristal Ödülleri: Yılın En İyi Dizisi (Yargı), Yılın Çifti (Kaan Urgancıoğlu & Pınar Deniz) Yılın En İyi Yapım Şirketi (Ay Yapım)
-Uluslararası Zirve Ödülleri: Yılın En İyi Drama Dizisi (Yargı), Yılın En İyi Kadın Oyuncusu (Pınar Deniz), Yılın En İyi Erkek Oyuncusu (Kaan Urgancıoğlu), Yılın En İyi Yönetmeni (Ali Bilgin), Yılın En İyi Senaristi (Sema Ergenekon), Yılın En İyi Yapım Şirketi (Ay Yapım), Yılın En İyi Erkek Yapımcısı (Kerem Çatay),
-IEEE ODTÜ Ödülleri 2022: Yılın En İyi Kadın Oyuncusu (Pınar Deniz)
-Galatasaray Üniversitesi EN 2021 Ödül Töreni: Yılın En İyi TV Dizisi (Yargı), Yılın En İyi Kadın Dizi-Film Oyuncusu (Pınar Deniz)

---

Kara Tahta - TRT 1



Başrollerinde Miray Daner ve Furkan Andıç'ın yer aldığı Kara Tahta, 30 Mart Çarşamba başlıyor. 

---

Uysallar - Netflix



Baştollerinde Öner Erkan ve Songül Öden'in yer aldığı bir diğer yeni Netflix Türk dizisi Uysallar, 30 Mart Çarşamba ilk sezonuyla Netflix içeriğindeki yerini alıyor. 

---

Annenin Sırrıdır Çocuk - TV8



Başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Olgun Toker ve Selin Yeninci'nin yer aldığı Annenin Sırrıdır Çocuk, 6 Nisan Çarşamba başlamaya hazırlanıyor. 

---

Kasaba Doktoru - TRT 1



Başrollerinde Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş'ın olduğu Kasaba Doktoru, 8 Nisan Cuma başlamaya hazırlanıyor.

---

Yakamoz S245 - Netflix



Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin olduğu, şimdiye değin Bir Denizaltı Hikayesi adıyla anılan Yakamoz S245, 20 Nisan'da Netflix içeriğinde ilk sezonuyla başlamaya hazırlanıyor. 

---

Süslü Korkuluk - Netflix



Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç'in yer aldığı yayın hayatına TV8'de başlayacakken, bütçesi sebebiyle Netflix'e transfer olan Süslü Korkuluk kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Ece Sükan dahil oldu. 

---

El Turco - Disney Plus



Yaz aylarında Türkiye'de faaliyete geçecek Disney Plus için Ay Yapım'ın hazırlıklarını sürdürdüğü, bir İtalyan kasabasına yolu düşen ve kasabanın hem yaşantısını hem de tarihini tamamen değiştiren Balaban Ağa'nın hikayesinin işleneceği El Turco'nun başrolü Can Yaman oldu. Dizide kendisine ünlü bir yabancı aktrisin eşlik edeceği söylenmekte.

---

Osman Sekiz



Başrollerinde Tim Seyfi, Begüm Birgören ve Kemal Uçar'ın yer aldığı Osman Sekiz, 1 Nisan'da vizyona giriyor. 

---

Aynasız Haluk



Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar ve Algı Eke'nin yer aldığı Aynasız Haluk, 29 Nisan'da vizyona girmeye hazırlanıyor. Filmin afişi de geçtiğimiz günlerde yayınlandı. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder