Ekrandan Haberler - 19-24 Nisan 2022 - Beklenen Kral

25 Nisan 2022 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 19-24 Nisan 2022



Haber Başlıkları
- Aziz (Kadroda bir ayrılık)
- Mahkum (Kadroda bir ayrılık)
- Gülümse Kaderine (Başlıyor)
- İyilik (Başlıyor)
- Kaçış (İlk kareler)
- Seversin (Çekimlerine başlandı)
- Tozlu Yaka (Başroller)
- İçimizdeki Ateş (Kadın başrol)
- Gizli Aşk (Kadroda üç yeni isim)
- Ah Nerede (Kadroda iki yeni isim)
Beverly Hills 90210 (Uyarlama)
- Bir Küçük Gün Işığı (Yeni sezon dizisi)
Medyapım ve The Mediapro Studio'dan ortaklık
- Yolun Açık Olsun (Yayın tarihi)
- Barış Akarsu filminin kadın başrolü

---

Aziz - Show TV



Başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın yer aldığı Aziz kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre 25. bölüm itibariyle Damla Sönmez veda etmeye hazırlanıyor.

---

Mahkum - Fox



Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı Mahkum kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Anıl İlter veda edecek.

---

Gülümse Kaderine - Fox



Başrollerinde Bahar Şahin, Sude Zülal Güler, Mine Tugay, Doğan Bayraktar ve Erkan Meriç'in yer aldığı Gülümse Kaderine, 27 Nisan Çarşamba başlıyor. 

---

İyilik - Fox



Başrollerinde Hatice Şendil, İsmail Demirci ve Sera Kutlubey'in olduğu İyilik, 29 Nisan Cuma başlıyor.

---

Kaçış - Disney+







Başrollerinde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı, 14 Haziran'da Türkiye'de yayın hayatına başlayacak Disney Plus'ın ilk Türk içeriği olma özelliği taşıyan Kaçış'tan ilk kareler servis edildi. 

---

Seversin - Kanal D



Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük'ün yer aldığı Seversin'in çekimlerine başlandı. Ayrıca diziden ilk kareler de servis edildi. 

---

Tozlu Yaka - Atv



NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği gençlik dizisi Tozlu Yaka'nın başrolleri, Birsen Altuntaş haberine göre Nilsu Berfin Aktaş ve Burak Dakak oldular.

---

İçimizdeki Ateş - Atv



Erkek başrolünün Atakan Hoşgören olduğu daha önce duyurulan İçimizdeki Ateş'in kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre İpek Filiz Yazıcı oldu. 

---

Gizli Aşk - Fox



Başrollerinde Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın yer aldığı Gizli Aşk kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Bülent Emrah Parlak, İdris Nabi Taşkan ve Ece Dizdar dahil oldular. 

---

Ah Nerede - Kanal D



Aynı isimli 1975 yapımı sinema filminden televizyona uyarlanan Ah Nerede kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Tarık Pabuççuoğlu ve Ayşe Kökçü dahil oldular. 

---

Beverly Hills 90210 



Amerikan Fox kanalında yayınlandığı dönemde ve sonrasında bir kült haline gelen Beverly Hills 90210, Ay Yapım tarafından yeni sezonda Türkiye'ye uyarlanıyor. Diziyle ilgili şimdilik tek önemli gelişme ise bu.

---

Bir Küçük Gün Işığı - Atv



NGM Yapım'dan, Atv için yeni bir dizi... Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak'ın oturacağı, senaryosu Özgür Evren Hektürk tarafından kaleme alınacak Bir Küçük Gün Işığı, 'Bilemezsin, belki de en büyük hediyedir dayanamayacağını sandığın acılar...' mottosuyla yeni sezonda yayında olacak. 

---

Medyapım ve The Mediapro Studio'dan ortaklık



Medyapım ve İspanyol şirketi The Mediapro Studio kurdukları ortak yapım şirketini duyurdular. İki şirketin ortak girişimlerinin amacı yeni İspanyolca içerik üretmek, popüler Türk dizilerini uyarlamak ve bu içerikleri İspanya, Latin Amerika ve bütün dünyaya pazarlamak olacak.

---

Yolun Açık Olsun - Netflix



Başrollerinde Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı Türk filmi Yolun Açık Olsun, 23 Mayıs'ta Netflix içeriğindeki yerini alacak.

---

Barış Akarsu filminin kadın başrolü



Genç yaşta yaşamını yitiren Barış Akarsu'nun hayatının anlatılacağı, İsmail Ege Şaşmaz'ın Akarsu'yu canlandıracağı filmin kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Aslı Bekiroğlu oldu. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder