Ekrandan Haberler - 25 Nisan-1 Mayıs 2022 - Beklenen Kral

2 Mayıs 2022 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 25 Nisan-1 Mayıs 2022



Haber Başlıkları
- Üç Kuruş (Son dört bölüm)
- Masumlar Apartmanı (Son üç bölüm)
- Sadakatsiz (Son üç bölüm)
- Oğlum (Son üç bölüm)
- Bir Zamanlar Çukurova (Bir bölüm uzadı)
- Aziz (Kadroda bir ayrılık)
- Barbaroslar (Kadroda başrol ayrılığı)
- Mahkum (Kadroda bir konuk)
- Kara Tahta (Zorunlu sağlık arası)
- Gülümse Kaderine (Afişi yayınlandı)
- Aslında Özgürsün (Başlama tarihi)
- Seversin (İlk tanıtım)
- Gizli Saklı (Çekimlerine başlandı)
- Ru (Kadın başrol)
- Antepli (Erkek başrol)
- Atatürk (Kadroda yeni bir isim)
- Tozlu Yaka (Kadroda yeni bir isim)
- Sevmek Zamanı (Yeni dizi/Başroller)
- Gül Masalı (Yeni dizi/Başroller)
- Hayallerim, Babam ve Sen (Yeni dizi/Başroller)
- Barış Akarsu filminde yeni bir isim
- Kül (Yeni film/Başroller)
- İstanbul'a Sürgün (Yayında)

---

Üç Kuruş - Show TV

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade ve Aslıhan Malbora'nın yer aldığı, en son 24. bölümü yayınlanan Üç Kuruş'un finaline dört bölüm kaldı. Dizi, 28. bölümüyle ekrana veda edecek.

---

Masumlar Apartmanı - TRT 1

Başrollerinde Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Aslıhan Gürbüz'ün yer aldığı, en son 68. bölümü yayınlanan Masumlar Apartmanı'nın finaline üç bölüm kaldı. Dizi, 71. bölümüyle ekrana veda edecek. 

---

Sadakatsiz - Kanal D

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı, en son 57. bölümü yayınlanan Sadakatsiz'in finaline son üç bölüm kaldı. Dizi, 60. bölümüyle ekrana veda edecek.

---

Oğlum - Show TV

Başrollerinde Canan Ergüder, Songül Öden, Nihal Yalçın, Serhat Teoman, Timur Acar ve Feyyaz Duman'ın yer aldığı, en son 12. bölümü yayınlanan Oğlum'un finaline son üç bölüm kaldı. Dizi, 15. bölümüyle ekrana veda edecek. 

---

Bir Zamanlar Çukurova - Atv

Başrollerinde Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı, daha önce 140. bölümüyle final yapacağı ilan edilen Bir Zamanlar Çukurova, Birsen Altuntaş haberine göre finalini bir hafta uzatarak; 141. bölümde gerçekleştirecek. 

---

Aziz - Show TV



Başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın yer aldığı Aziz kadrosuna, 6 Mayıs Cuma yayınlanacak bölümünde dizinin başrollerinden Damla Sönmez veda ediyor. 

---

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı - TRT 1



Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin olduğu, Engin Altan Düzyatan'ın 31. bölümde gerçekleştireceği vedası sonrası Astepe'nin tek başrol olarak yoluna devam edeceği Barbaroslar kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine 32. bölümünde de Cemre Gümeli veda edecek.

---

Mahkum - Fox



Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı Mahkum kadrosuna, savcı karakteriyle Cansu Fırıncı konuk olacak. 

---

Kara Tahta - TRT 1



Başrollerinde Furkan Andıç ve Miray Daner'in yer aldığı Kara Tahta'nın çekimlerine zorunlu bir sağlık arası verildi... Dizinin başrollerinden Furkan Andıç'ın çekimler sırasında yaptığı ani bir hareket sonucu çapraz bağları koptu ve bir ameliyat geçirmesi gerekti. Bu sebeple çekimlere de en az on gün süreyle ara verilmek zorunda kalındı.

---

Gülümse Kaderine - Fox



Başrollerinde Bahar Şahin, Sude Zülal Güler, Doğan Bayraktar ve Erkan Meriç'in yer aldığı Gülümse Kaderine'nin afişi yayınlandı. 

---

Aslında Özgürsün - Gain



Başrollerinde Deniz Çakır ve Bade İşçil'in yer aldığı Aslında Özgürsün, 9 Mayıs Pazartesi Gain'de başlıyor. 

---

Seversin - Kanal D



Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük'ün yer aldığı Seversin'in ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Gizli Saklı - Fox



Başrollerinde Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın yer aldığı Gizli Saklı'nın çekimlerine başlandı. 

---

Ru - Disney+



Erkek başrolünün Burak Deniz olduğu daha önce duyurulan, 14 Haziran'da yayın hayatına başlayacak Disney Plus'ta yayınlanacak Ru'nun kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Meryem Uzerli oldu. 

---

Antepli - Star TV



Kadın başrolünün Afra Saraçoğlu olduğu Antepli dizisinin erkek başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Mert Ramazan Demir oldu. 

---

Atatürk - Disney+



Aras Bulut İynemli'nin başrolünde olduğu Disney Plus'ta yayınlanacak Atatürk dizisinde Songül Öden'in Makbule Hanım'ı canlandıracağının kesinleşmesinin ardından, Atatürk'ün babası Ali Rıza Efendi'yi ise Birsen Altuntaş haberine göre Mehmet Günsür canlandıracak. 

---

Tozlu Yaka - Fox



Başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş ve (yüksek ihtimalle) Burak Dakak'ın olduğu Tozlu Yaka kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Çağla Şimşek dahil oldu. 

---

Sevmek Zamanı - Atv



Süreç Film'in Atv için hazırlıklarını sürdürdüğü, senaryosunu Nalan Merter Savaş'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban'ın oturacağı Sevmek Zamanı'nın başrolleri Birsen Altuntaş haberine İlhan Şen ve Deniz Işın oldular. 

---

Gül Masalı - Atv



Pastel Film'in Atv için hazırlıklarını sürdürdüğü, senaryosunu Aybars Bora ve Dilek Aydoğdu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Sadullah Şentürk'ün oturacağı, çekimlerinin ise Isparta'da gerçekleşeceği Gül Masalı'nın başrolleri, Birsen Altuntaş haberine göre Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca oldular.

---

Hayallerim, Babam ve Sen - Kanal D



Focus Film'in Kanal D için hazırlıklarını sürdürdüğü, senaryosunu Sırma Yanık'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Cevdet Mercan'ın oturacağı, Hayallerim, Babam ve Sen'in başrolleri, Birsen Altuntaş haberine göre Berrak Tüzünataç ve Ozan Dolunay oldular. 

---

Barış Akarsu filminde yeni bir isim



Başrollerinde İsmail Ege Şaşmaz ve Aslı Bekiroğlu'nun olduğu, Barış Akarsu'nun hayatının anlatılacağı filmin kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Şafak Pekdemir dahil oldu. 

---

Kül - Netflix


En son Son Yaz dizisinde birlikte rol alan Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit, Birsen Altuntaş haberine göre Ay Yapım'ın Netflix için çekeceği Kül filminin başrolleri oldular. 

---

İstanbul'a Sürgün - Gain



Rusya Ukrayna’yı işgal ettikten sonra, savaşa "savaş" dedikleri için ülkelerine ihanet etmiş sayılan ve 15 yıla kadar hapis cezasıyla karşılaşma ihtimali olan 30 kadar bağımsız Rus gazetecinin İstanbul'a geliş hikayesini anlatan, Can Ertuna’nın hazırladığı belgesel İstanbul’a Sürgün, Gain’de yayında.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder