Ekrandan Haberler - 16-22 Mayıs 2022 - Beklenen Kral

23 Mayıs 2022 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 16-22 Mayıs 2022



Haber Başlıkları
- Adı Sevgi (Final yaptı)
- Masumlar Apartmanı (Final)
- Oğlum (Final)
- Sadakatsiz (Final) 
- Gülümse Kaderine (Final) 
- Yargı (Sezon finali) 
- Barbaroslar (Kadroda başrol ayrılığı)
- Alparslan (Kadroda başrol ayrılığı)
- Yasak Elma (Kadroda başrol ayrılığı)
- Teşkilat (Kadroda bir ayrılık)
- İyilik (Kadroda yeni bir isim)
- Canım Annem (İspanya'da)
- Aşk-ı Memnu (Tekrarlarıyla dönüyor)
- Kuş Uçuşu (İlk kareler servis edildi)
- Gül Masalı (İlk tanıtım)
- İçimizdeki Ateş (İlk tanıtım)
- Sevmek Zamanı (İlk tanıtım)
- Balkan Ninnisi (Çekimlerine başlandı)
- Ah Nerede (Başroller)
- Bir Küçük Gün Işığı (Kadın başrol)
- Civan Mert (Kadroda yeni bir isim)
- Cemre Baysel, Deniz Can Aktaş aynı dizide
- Son Yaz (İki yeni ülkede)
- Ekin Koç başrolünde olduğu üç filmle Cannes'da
- Sen Ben Lenin (Yayında)
- Kül (Kadroda yeni bir isim)
- Barış Akarsu Merhaba (Kadroda yeni bir isim)

---

Adı Sevgi - Atv

Başrollerinde Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş'in yer aldığı Adı Sevgi, düşük izlenme oranları sebebiyle 22 Mayıs Pazar yayınlanan 11. bölümüyle final yaptı.

---

Masumlar Apartmanı - TRT 1

Başrollerinde Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Aslıhan Gürbüz'ün yer aldığı Masumlar Apartmanı, 24 Mayıs Salı yayınlanacak 71. bölümüyle final yaparak izleyicisine veda edecek.

---

Oğlum - Show TV

Başrollerinde Canan Ergüder, Songül Öden, Nihal Yalçın, Serhat Teoman, Feyyaz Yiğit ve Timur Acar'ın yer aldığı Oğlum, 24 Mayıs Salı yayınlanacak 15. bölümüyle final yaparak izleyicisine veda edecek.

---

Sadakatsiz - Kanal D

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in yer aldığı Sadakatsiz, 25 Mayıs Çarşamba yayınlanacak 60. bölümüyle final yaparak izleyicisine veda edecek. 

---

Gülümse Kaderine - Fox

Başrollerinde Bahar Şahin ve Sude Zülal Güler'in yer aldığı Gülümse Kaderine, düşük izlenme oranları sebebiyle 25 Mayıs Çarşamba yayınlanacak 5. bölümüyle final yapacak.

---

Yargı - Kanal D

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı, 29 Mayıs Pazar yayınlanacak 34. bölümüyle sezon finali yaparak ekrana yeni sezona kadar ara verecek. 

---

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı - TRT 1



Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin olduğu Barbaroslar kadrosuna, yayınlanan son bölümünde başrollerden Engin Altan Düzyatan veda etti.

---

Alparslan: Büyük Selçuklu - TRT 1



Başrollerinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in yer aldığı Alparlan: Büyük Selçuklu kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre sezon finalinde başrollerden Fahriye Evcen veda edecek. 

---

Yasak Elma - Fox



Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'in yer aldığı Yasak Elma kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre sezon finalinde başrollerden Berk Oktay veda edecek.

---

Teşkilat - TRT 1



Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal'ın yer aldığı Teşkilat kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Ezgi Şenler veda edecek. 

---

İyilik - Fox



Başrollerinde Hatice Şendil, İsmail Demirci ve Sera Kutlubey'in yer aldığı İyilik kadrosuna Mehmet Aykaç dahil oldu. 

---

Canım Annem - TV8

Başrollerinde Selin Sezgin ve Erol Gedik'in yer aldığı Canım Annem, İspanya'nın Divinity kanalında Querida Madre ismiyle yayınlanmaya başladı.

---

Aşk-ı Memnu - Kanal D

Başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı, kültleşmiş ekran işlerinden Aşk-ı Memnu, 23 Mayıs Pazartesi itibariyle hafta içi her gün saat 16:00'da tekrarlarıyla yeniden Kanal D'de yayınlanacak. 

---

Kuş Uçuşu - Netflix





Başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı yeni Netflix dizisi Kuş Uçuşu'ndan ilk kareler servis edildi. 

---

Gül Masalı - Atv



Başrollerinde Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca'nın yer aldığı Gül Masalı'nın ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

İçimizdeki Ateş - Atv



Başrollerinde Atakan Hoşgören, İpek Filiz Yazıcı, Burak Sevinç ve Ceren Benderlioğlu'nun yer aldığı İçimizdeki Ateş'in ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Sevmek Zamanı - Atv



Başrollerinde İlhan Şen, Deniz Işın, Serenay Aktaş ve Toprak Can Adıgüzel'in yer aldığı Sevmek Zamanı'ndan ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Balkan Ninnisi - TRT 1



Başrolünde Erdal Özyağcılar'ın yer aldığı, yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca'nın oturduğu, senaryosu Uğur Uzunok, Hamit Işık, Esma Koç, Nurullah Sevimli ve Nurdan Tufai tarafından kaleme alınan Balkan Ninnisi'nin çekimlerine Üsküp'te başlandı. 

---

Ah Nerede - Kanal D



Aynı isimli 1975 yapımı Yeşilçam filminden televizyona uyarlanan Ah Nerede'nin başrolleri Oktay Çubuk ve Nil Keser oldular. Ayrıca dizinin çekimlerine geçtiğimiz günlerde  başlandı.

---

Bir Küçük Gün Işığı - Atv



NGM'nin yapımcılığını üstlendiği, Emre Kabakuşak'ın yönetmen koltuğunda oturacağı, senaryosu Özgür Evren Heptürk tarafından kaleme alınan Bir Küçük Gün Işığı'nın kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Seray Kaya oldu. 

---

Civan Mert - TRT 1



Sev Yapım tarafından TRT 1 için hazırlanan, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturacağı, senaryosu Burcu Yılmaz ve Pınar Kaya tarafından kaleme alınan, kadın başrolünün Sevda Erginci olduğu Civan Mert kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Gökçe Akyıldız ikinci başrol kadın karakter olarak dahil oldu. 

---

Cemre Baysel ve Deniz Can Aktaş aynı dizide



ABD yapımı Love Snack isimli dizinin Türkiye uyarlamasında, Ayaklı Gazete'nin haberine göre Cemre Baysel ve Deniz Can Aktaş başrol alacaklar. Emre Erdoğdu'nun yönetmen koltuğunda oturacağı diziyi, Zeynep Koçak kaleme alacak. 

---

Son Yaz

Başrollerinde Alperen Duymaz, Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan ve Funda Eryiğit'in yer aldığı Son Yaz, yakında Mozambik ve Angola'da yayınlanacak. 

---

Ekin Koç başrolünde olduğu üç filmle Cannes'da



17 Mayıs'ta başlayan ve 28 Mayıs'a kadar devam edecek Cannes Film Festivali'nin “Un Certain Regard” yani Belirli Bir Bakış bölümünde Emin Alper’in yeni filmi “Kurak Günler” de yer alıyor. Film, 23 Mayıs'ta dünya prömiyerini yapacak. Ayrıca 24 ve 25 Mayıs'ta da gösterimleri olacak.

Yarıştığı ulusal ve uluslararası festivallerde kazandığı ödüllerle adından sıkça söz ettiren, Ferit Karahan imzalı “Okul Tıraşı” filmi Cannes Cinéphiles kapsamında 23 Mayıs'ta gösterilecek.

Balahan Gürel'in yönetmenliğini üstlendiği Büyük Uçuş (The Big Flight) filmi ise Cannes Film Festivali'nin ticari muadili ve dünyanın en büyük film pazarlarından birisi olarak bilinen Marché du Film (Cannes Film Market) bünyesinde yer alıyor. Cannes Film Market bu yıl 17-25 Mayıs tarihleri arasında düzenleniyor. / İçerik Raninitv'den alınmıştır.

---

Sen Ben Lenin 



Başrollerinde Barış Falay, Saygın Soysal, Melis Birkan, Özgür Çevik ve Nur Sürer'in yer aldığı Sen Ben Lenin filmi, Netflix'te yayında. 

---

Kül - Netflix



Başrollerinde Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit'in yer aldığı Kül filminin kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Mehmet Günsür dahil oldu. 

---

Barış Akarsu Merhaba



Başrollerinde İsmail Ege Şaşmaz ve Aslı İnandık'ın yer aldığı Barış Akarsu Merhaba kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Hüseyin Avni Danyal dahil oldu. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder