Ekrandan Haberler - 6-12 Haziran 2022 - Beklenen Kral

13 Haziran 2022 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 6-12 Haziran 2022



Haber Başlıkları
- Yasak Elma (Sezon finali)
- Üç Kız Kardeş (Sezon finali)
- Annenin Sırrıdır Çocuk (Final)
- Bir Zamanlar Çukurova (Final)
- Camdaki Kız (Sezon finali)
- Arka Sokaklar (Sezon finali)
- Kaderimin Oyunu (Final)
- Kara Tahta (Final iptal)
- Senden Daha Güzel (Kadroda yeni bir isim)
- Kuş Uçuşu (Avrupa'da Top 10'da)
- Masal Şatosu: Peri Hırsızı (İkinci sezonu yayında)
- Kaçış (Başlıyor)
- Duy Beni (İlk tanıtım)
- Dünyayla Benim Aramda (İlk kareler geldi)
- Seni Kalbime Sakladım (Çekimlerine başlandı)
- Cezailer (Çekimlerine başlandı)
- Gül Masalı (Kadroda yeni bir isim)
- İçimizdeki Ateş (Setten yeni kareler)
- Bir Küçük Gün Işığı (Kadın başrol)
- Gecenin Ucunda (Kadroda yeni bir isim)
- Bir Zamanlar Çukurova (İtalya'da)
- Bu Şehir Arkandan Gelecek (İspanya'da)
- Çilek Kokusu (İspanya'da)
- Kaderimin Oyunu (İspanya'da)
- Maraşlı (Panama'da)
- Sen Çal Kapımı (Latin Amerika'da zirvede)
- Sen Çal Kapımı ve Mahkum, Disney Plus'a satıldı
- Disney Plus, 14 Haziran'da yayında
- Mezarlık (Yayınlanıyor)
- Barış Akarsu Merhaba (Yeni kadın başrol)
- 49 (Yeni film/Başroller)

---

Yasak Elma - Fox

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'in olduğu Yasak Elma, 13 Haziran Pazartesi yayınlanacak 146. bölümü ile sezon finali yaparak ekrana ara veriyor. 

---

Üç Kız Kardeş - Kanal D

Başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya, Alina Boz, Melisa Berberoğlu ve Berker Güven'in yer aldığı Üç Kız Kardeş, 14 Haziran Salı yayınlanacak 16. bölümü ile sezon finali yaparak ekrana ara veriyor. 

---

Annenin Sırrıdır Çocuk - tv8

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker'in yer aldığı Annenin Sırrıdır Çocuk, 15 Haziran Salı yayınlanacak 11. bölümüyle final yapıyor. 

---

Bir Zamanlar Çukurova - Atv

Başrollerinde Hilal Altınbilek ve Furkan Palalı'nın olduğu Bir Zamanlar Çukurova, 16 Haziran Perşembe yayınlanacak 141. bölümüyle final yapıyor. 

---

Camdaki Kız - Kanal D

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan, Enis Arıkan ve Selma Ergeç'in olduğu Camdaki Kız, 16 Haziran Perşembe yayınlanacak 47. bölümüyle final yapıyor.

---

Arka Sokaklar - Kanal D

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın yer aldığı Arka Sokaklar, 17 Haziran Cuma yayınlanacak 632. bölümüyle sezon finali yapıyor.

---

Kaderimin Oyunu - Star TV

Başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak'ın olduğu Kaderimin Oyunu, 17 Haziran Cuma yayınlanacak 26. bölümü ile final yapıyor.

---

Kara Tahta - TRT 1

Başrollerinde Furkan Andıç ve Miray Daner'in yer aldığı Kara Tahta ile ilgili alınan final kararı iptal edildi. Birsen Altuntaş haberine göre dizi, yaz boyunca ekranda olacak.

---

Senden Daha Güzel - Fox



Başrollerinde Cemre Baysel ve Burak Çelik'in yer aldığı Senden Daha Güzel kadrosunda bir değişiklik yaşandı. Birsen Altuntaş haberine göre Bahar Süer yerine kadroya Kimya Gökçe Aytaç dahil oldu. 

---

Kuş Uçuşu - Netflix



Başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Kuş Uçuşu, başta İtalya, Fransa ve Almanya olmak üzere birçok ülkede Netflix'in Günlük Top 10 dizi listelerinin ilk sıralarında yer alıyor. 

---

Masal Şatosu: Peri Hırsızı - BluTV



Kadrosunda Ecrin Su Çoban, Gülse Göçer, Berkan Hamedi, Derya Alabora, Ozan Varol, Nila Fırat ve Cansu Öztekin'in yer aldığı Masal Şatosu: Peri Hırsızı ikinci sezonuyla BluTV içeriğindeki yerini aldı. 

---

Kaçış: Disney+



Başrollerinde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Kaçış, 14 Haziran'da yayın hayatına başlayacak Disney Plus'ın ilk orijinal yerli içeriği olarak yine aynı gün platform içeriğindeki yerini alacak. 

---

Duy Beni - Star TV



Başrollerinde Berk Hakman, Rabia Soytürk, Caner Topçu ve Durul Bazan ve Murat Daltaban'ın yer aldığı Duy Beni'nin ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Dünyayla Benim Aramda - Disney+





Başrollerinde Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy'un yer aldığı, Disney Plus'ın orijinal yerli ikinci yapımı olma unvanını taşıyan Dünyayla Benim Aramda'dan ilk kareler servis edildi. 

---

Seni Kalbime Sakladım - TRT 1



Başrollerinde  Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz'ın yer aldığı Seni Kalbime Sakladım'ın çekimlerine başlandı. 

---

Cezailer - Gain



Başrollerinde Yiğit Özşener ve Rıza Kocaoğlu'nun yer aldığı, 1969 yılında ABD’de psikiyatri hastanelerinde gerçekleştirilmiş Rosenhan Deneyi'ni, günümüzde bir psikiyatrın Türkiye'de tekrarlamayı kafaya koymasıyla başlayan olayları konu alan Cezai'nin çekimlerine başlandı.

---

Gül Masalı - Atv



Başrollerinde Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca'nın yer aldığı Gül Masalı kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Zehra Yılmaz dahil oldu. 

---

İçimizdeki Ateş - Atv




Başrollerinde Atakan Hoşgören, İpek Filiz Yazıcı, Burak Sevinç ve Ceren Benderlioğlu'nun yer aldığı İçimizdeki Ateş'ten yeni kareler servis edildi. 

---

Bir Küçük Gün Işığı - Atv



Yeni sezonda Atv'de yayınlanacak NGM'nin yapımcılığını üstlendiği Bir Küçük Gün Işığı'nın kadın başrolü, Seray Kaya oldu. Dizinin cast çalışmaları devam ediyor. 

---

Gecenin Ucunda - Star TV



Başrollerinde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun yer aldığı Gecenin Ucunda kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Ali Fethi Okyar dahil oldu. 

---

Bir Zamanlar Çukurova

Başrollerinde Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Vahide Perçin'in yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova, Bitter Lands adıyla İtalya'nın Mediaset kanalına yayınlanacak. 

---

Bu Şehir Arkandan Gelecek

Başrollerinde Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun'un yer aldığı Bu Şehir Arkandan Gelecek, yakında İspanya'da Mediaset Spain'e bağlı Divinity kanalında yayınlanacak. 

---

Çilek Kokusu

Başrollerinde Demet Özdemir, Yusuf Çim ve Ekin Mert Daymaz'ın yer aldığı Çilek Kokusu, Con olor a fresas adıyla Mediaset Spian'e bağlı Divinity kanalında 10 Haziran'dan itibaren yayınlanmaya başlandı. 

---

Kaderimin Oyunu

Başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak'ın yer aldığı Kaderimin Oyunu, yakında İspanya'da Mediaset Spain'e bağlı Divinity kanalında yayınlanmaya başlayacak. 

---

Maraşlı

Başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz'un yer aldığı Maraşlı, 27 Haziran itibariyle Panama'da yayınlanmaya başlıyor.

---

Sen Çal Kapımı



Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı, kısa süre önce HBO Max’in Latin Amerika kanalında yayınlanmaya başlamıştı. Dizi en son Latin Amerika'da HBO Max'in Top 10 listesinde 1. sıraya yerleşti. 

---

Sen Çal Kapımı ve Mahkum, Disney Plus'a satıldı



Madd Entertainment CEO'su Ateş İnce, bir dergiye verdiği röportajda Sen Çal Kapımı ve Mahkum'u, tüm Avrupa ülkelerinde yayınlanmak üzere Disney Plus'a sattıklarını duyurdu. 

---

Disney Plus, 14 Haziran'da yayında



The Walt Disney Company'nin tüketicilere doğrudan yayın servisi sağlayan dijital yayın platformu Disney+, 14 Haziran'da Türkiye'de yayın hayatına başlayacak. Platformun Türk yıldızlarının yer aldığı tanıtım filmi ise yayınlandı.

---

Mezarlık - Netflix



Başrollerinde Birce Akalay ve Olgun Toker'in yer aldığı film serisi Mezarlık, 17 Haziran'da Netflix içeriğindeki yerini alacak. 

---

Barış Akarsu Merhaba



Aslı İnandık'ın ayrılığı sonrası Barış Akarsu Merhaba filminin kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Almila Ada oldu. 

---

49



Hatay sınırında çekilecek DEAŞ terör örgütünün Musul'da bulunan Türkiye konsolosluğunu kuşatmasıyla 49 kişinin rehin alınmasını anlatacak 49 filminin başrolleri Hande Doğandemir ve İsmail Hacıoğlu oldular.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder