Ekrandan Haberler - 4-10 Temmuz 2022 - Beklenen Kral

11 Temmuz 2022 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 4-10 Temmuz 2022



Haber Başlıkları
- Sevmek Zamanı (Final kararı)
- İçimizdeki Ateş (Final kararı)
- Sokağın Çocukları (Yeni sezon)
- Kulüp (İkinci sezondan ilk kare)
- Gelsin Hayat Bildiği Gibi (Başlama tarihi)
- Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi (Okuma provası yapıldı)
- O Kız (Yeni dizi/Başroller)
- Benden Ne Olur (Disney Plus'a geliyor)
- İnandır Beni (Yeni Türk filmi/Başroller)

---

Sevmek Zamanı - Atv

Başrollerinde İlhan Şen ve Deniz Işın'ın yer aldığı Sevmek Zamanı, Birsen Altuntaş haberine göre aldığı düşük izlenme oranları sebebiyle 5. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. 

---

İçimizdeki Ateş - Atv

Başrollerinde Burak Deniz, Ceren Benderlioğlu, Atakan Hoşgören ve İpek Filiz Yazıcı'nın yer aldığı İçimizdeki Ateş, Birsen Altuntaş haberine göre düşük izlenme oranları sebebiyle 5 ya da 6. bölümünde final yapmaya hazırlanıyor. 

---

Sokağın Çocukları - BluTV



Başrollerinde Furkan Murat, Uğur Onur Akbay, Hakan Erkuran, Kerem Ali Yengüner ve Burak Şahin'in yer aldığı Sokağın Çocukları, 5. sezonuyla 29 Temmuz'da BluTV içeriğindeki yerini almaya hazırlanıyor. 

---

Kulüp - Netflix



Başrollerinde Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Barış Arduç, Asude Kelebek, Fırat Tanış ve Metin Akdülger'in yer aldığı Kulüp ikinci sezonundan ilk kare servis edildi. 

---

Gelsin Hayat Bildiği Gibi - Show TV



Başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş ve Mustafa Açılan'ın yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 21 Temmuz Perşembe başlamaya hazırlanıyor. 

---

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi - BluTV




Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Eyüboğlu, Burak Dakak, İnanç Konukçu ve Fatih Artman'ın olduğu Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin okuma provası geçtiğimiz günlerde yapıldı. Dizi, yakında BluTV içeriğindeki yerini alacak.

---

O Kız - Kanal D



Focus Film'in yeni sezonda Kanal D için çekeceği O Kız dizisinin başrolleri, Erkan Petekkaya'nın ardından Birsen Altıntaş haberine göre Ogeday Girişken ve Dilin Döğer oldular. Yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor.

---

Benden Ne Olur - Disney Plus



Başrollerinde Hazal Kaya, Onur Tuna ve Enis Arıkan'ın yer aldığı Benden Ne Olur filmi, vizyondan hemen sonra 29 Temmuz itibariyle Disney Plus içeriğindeki yerini alacak.

---

İnandır Beni



Çekimleri Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde yapılacak olan, 2023 yılında vizyona girmesi planlanan Türk filmi, İnandır Beni'de başroller Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç oldular. Murat Saraçoğlu'nun yönetmen koltuğunda oturacağı filmin senaryosu, Selen Bağcı tarafından kaleme alındı.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder