Ekrandan Haberler - 18-24 Temmuz 2022 - Beklenen Kral

25 Temmuz 2022 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 18-24 Temmuz 2022



Haber Başlıkları
- Gizli Saklı (Final)
- Gönül Dağı (Kadroda bir ayrılık)
- Üç Kız Kardeş (Kadroda yeni bir isim)
- Var Bunlar (Yayında)
- Etkileyici (İkinci sezon çekimleri başladı)
- Zeytin Ağacı (Yeni fragman)
- Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi (Çekimleri başladı)
- Bir Küçük Gün Işığı (Çekimleri başladı)
- O Kız (Kadroda yeni bir isim)
- Yalı Çapkını (Kadroda yeni bir isim)
- Yeni İstanbul (Kadroda yeni bir isim)
- Gönül (Netflix'te)
- Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal şimdi de aynı filmde

---

Gizli Saklı - Fox

Başrollerinde Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın yer aldığı Gizli Saklı, Birsen Altuntaş haberine göre düşük izlenme oranları sebebiyle 8. bölümüyle final yapıyor.

---

Gönül Dağı - TRT 1



Başrolünde Berk Atan'ın yer aldığı Gönül Dağı kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Eser Eyüboğlu veda ediyor. 

---

Üç Kız Kardeş - Kanal D



Başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Berk Atan'ın yer aldığı Üç Kız Kardeş kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Eren Ören dahil oldu.

---

Var Bunlar - beIN CONNECT



Başrollerinde Giray Altınok ve Kerem Özdoğan'ın yer aldığı yeni komedi dizisi Var Bunlar, her perşembe yeni bölümleriyle beIN CONNECT'te yayında.

---

Etkileyici - Gain



Başrollerinde Aslıhan Malbora ve Mehmet Aytaç'ın yer aldığı Gain dizisi Etkileyici'nin ikinci sezon çekimlerine başlandı. 

---

Zeytin Ağacı - Netflix



Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz ve Fırat Tanış'ın yer aldığı Netflix dizisi Zeytin Ağacı'ndan yeni bir fragman daha yayınlandı. 

---

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi - BluTV



Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç'ın yer aldığı Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin çekimlerine başlandı. 

---

Bir Küçük Gün Işığı - Atv



Başrollerinde Seray Kaya ve Berk Oktay'ın yer aldığı Bir Küçük Gün Işığı'nın çekimlerine İtalya'da başlandı.

---

O Kız - Kanal D



Erkek başrolünün Erkan Petekkaya olduğu Kanal D'nin yeni sezon dizisi O Kız'ın kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Sezin Akbaşoğulları oldu.

---

Yalı Çapkını - Star TV



Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ve Hülya Duyar'ın yer aldığı Yalı Çapkını kadrosuna, Beril Pozam dahil oldu.

---

Yeni İstanbul - Show TV



Erkek başrollerinden birinin Tansel Öngel olduğu daha önce duyurulan New Amsterdam uyarlaması, Yeni İstanbul'un bir diğer başrollerinden birisi, Birsen Altuntaş haberine göre Ulaş Tuna Astepe oldu. 

---

Gönül - Netflix



Başrollerinde Erkan Kolçak Köstendil ve Hazar Ergüçlü'nün yer aldığı yeni Netflix Türk filmi Gönül, 10 Ağustos'ta platform içeriğindeki yerini alacak.

---

Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal şimdi de aynı filmde



Birsen Altuntaş haberine göre bir AVM'de görüntülenen Çağlar Ertuğrul, aşağıda yer alan açıklamayı yapmış ve Deniz Baysal'la bir kez daha partner olacaklarını müjdelemiş.

"Şu an bir arkadaşımla bir senaryosu üzerinde çalışıyoruz. İnşallah yeni sezonda onu çekmek istiyoruz. Hatta Deniz Baysal için de çok güzel bir rol yazdım orada ama bakalım Deniz dizi setinden fırsat bulup gelebilirse… Buradan da sesleniyorum; Deniz’e izin verin, gelsin en azından bizde bir iki hafta film çekiminde yer alsın. Tabii hem film, hem dizi zor ama olabilir de… Kısmet” 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder